Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Angeliter Brick House Overlooking The Baltic Sea For Family And Beach Vacation (Steinberg, Saksa)

Koko talo/asunto Angeliter Brick House Overlooking The Baltic Sea For Family And Beach Vacation (Steinberg, Saksa)

Angeliter Brick House Overlooking The Baltic Sea For Family And Beach Vacation

Angeliter tiilitalo näkymät Itämerelle perheen ja rantalomalle Takana tyypillinen Pohjois-Saksan punatiilinen julkisivu, kolmikerroksinen talo jaettu kahteen huoneistoa, joissa erilliset sisäänkäynnit, joista alempi (kerroksen asunto) voi vuokrata erikseen. Loma-asunto itsessään on yhtä tilava kuin se viihtyisä paritalon, joka sijaitsee pohjakerroksessa ja yläkerrassa. Käytössä on yhteensä 75 m²: koko voi olla täällä helposti jopa 5 ihmiset oleskelevat. Alareunassa odottavat valoisat olohuone, moderni keittiö ja ruokapöytä työpöytä ja kylpyhuone. Läpi lasiovi annat pois olohuoneesta ulos päin täysin suljettu terassi, joka on saatavilla vain vieraille asunnon. Myös olohuoneesta pääsee yläkerrassa kautta kierreportaat. Ominainen harjakatto arkkitehtuuria täysin lasitettu pääty päissä on täällä johtaa poikkeuksellisen kevyt ja ilmava ylimmässä kerroksessa, jossa kaksi tilavaa makuuhuonetta sijaitsevat. West huoneessa on 3 vuodetta ja iso parveke. Itään huoneessa on king size-vuode ja näyttää läpi puiden latvoihin Itämeren. Vaihtoehtoisesti voit silti löytää pieni liite, jossa on erillinen sisäänkäynti myös varata 30 €. Tässä, toinen 2 hengen makuuhuone kylpyhuone on täydellinen, jos esimerkiksi ota isovanhemmat perheen loma. Jos tarvitset lisätilaa, jotta voimme tarjota kerroksen asunto (studio), mikä on enemmän nukkuu 2, keittiö ja kylpyhuone. Saatavuudesta ja hinnoista ota yhteyttä erikseen.BeachKiinteistö sijaitsee suoraan tien rannalle, joka on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Lopussa polun tapaat aluksi pieni lasten leikkikenttä, takana on paikallinen rannalta sekä erityisesti nimetty koira rannalla. Sieltä ulottuu molemmin puolin luonnollinen ranta pääasiassa hiekkainen ja muutama kivinen kohdat. Rannan yläpuolella kulkee kävelyreitti pitkin lahden Geltinger. Noin 500m päässä on DLRG Seebadeanstalt kanssa vartioitu ranta, laituri, uimaranta kioski, jalkapallo ja lentopallokenttä ja suuri leikkipaikka. AlueVarmasti ei ilman ylpeyttä halua vieraamme kauneinta maamme show. Yksinkertaisesti yhteyttä osoitteeseen! Ympäröivä alue on paljon tarjottavaa luontoa rakastava matkustajat ja erityisesti perheille. Eikä vain uimakauden. Voit etsiä surffaajia ja kiters ennen erinomaiset surffaukseen. Alle onkijat venytellä rannalla välillä Kleven kuilu ja Habernis katsotaan sisäpiirin paikka meritaimenen ja garfish. Myös kalastusta omalla tilalla lampi soutuvene on mahdollista. Yksi kauneimmista kohteisiin kuuluu kaupungin Kappeln (fanit tv-sarjan 'Country Doctor' tunnetaan paremmin nimellä 'silli aidan'), museokylä Unewatt ja Barefoot Park. Myös tutustumisen arvoinen ratsastaa Museorautatie Süderbrarup ja vierailusta maatilan maissi sokkelo.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Lapsille
  1. Pinnasänky
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Televisio
  4. Lämmitys

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Angeliter Brick House Overlooking The Baltic Sea For Family And Beach Vacation

  • Onko majoituspaikassa Angeliter Brick House Overlooking The Baltic Sea For Family And Beach Vacation uima-allas?

    Ei, Angeliter Brick House Overlooking The Baltic Sea For Family And Beach Vacation ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Angeliter Brick House Overlooking The Baltic Sea For Family And Beach Vacation?

    Kyllä, Angeliter Brick House Overlooking The Baltic Sea For Family And Beach Vacation noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Angeliter Brick House Overlooking The Baltic Sea For Family And Beach Vacation pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Angeliter Brick House Overlooking The Baltic Sea For Family And Beach Vacation tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Angeliter Brick House Overlooking The Baltic Sea For Family And Beach Vacation?

    Lähellä majoituspaikkaa Angeliter Brick House Overlooking The Baltic Sea For Family And Beach Vacation sijaitsevat nähtävyydet ovat Rømø-Sylt Linie, Fynshav Badestrand, Danfoss Universe, U 995 Submarine and Cenotaph, Norgaardholz, Strand von Habernis, Niesgrau, Yachthafen Wackerballig.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Angeliter Brick House Overlooking The Baltic Sea For Family And Beach Vacation on?

    Majoituspaikan Angeliter Brick House Overlooking The Baltic Sea For Family And Beach Vacation peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.