Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Afallon, Pet Friendly, With Open Fire In Porthmadog, Ref 926773 (Porthmadog, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto Afallon, Pet Friendly, With Open Fire In Porthmadog, Ref 926773 (Porthmadog, Iso-Britannia)

Afallon, Pet Friendly, With Open Fire In Porthmadog, Ref 926773

Marine Terrace, SHREWSBURY Tämä tyylikäs kaksikerroksinen kaupunkitalo, josta on näkymä Severn-joelle Shrewsburgissa, sijaitsee kolmessa kerroksessa, joissa on neljä makuuhuonetta ja kaksinkertainen vuodesohva toisessa olohuoneessa, johon mahtuu kymmenen ihmistä.Marine Terrace sijaitsee Shropshiren kaupungissa Shrewsburgissa; kolmikerroksinen kaksikerroksinen rivitalohuoneisto, josta on suora yhteys joenrantareiteille Severn-joen varrella. Kiinteistössä on neljä makuuhuonetta, joissa kaikissa on TV ilmaisella näkymällä, mukaan lukien kaksi king-size-kahden hengen huonetta sekä king-size-kahden hengen huone toisessa kerroksessa ja kahden hengen huone toisessa kerroksessa. Siellä on kaksi kylpyhuonetta, yksi jokaisessa ensimmäisessä ja pohjakerroksessa, avoin oleskelutila, jossa on keittiö, ruokailutila ja oleskelualue, ja siellä on toinen olohuone, jossa kaksinkertainen vuodesohva. Ulkopuolella on ensimmäisen kerroksen katettu alue, jossa on huonekalut ja 6-paikkainen kylpytynnyri, takana oleva suljettu puutarha sekä bistropöytä kiinteistön edessä. Lähellä on useita pysäköintialueita ja tilaa auton lastaamiseen ja purkamiseen. Hyvä tukikohta Shropshiren tyylilliseen tutkimiseen, Marine Terrace on hyvä ystäville ja perheille.Palvelut: Kaasu keskuslämmitys. Sähköuuni, induktioliesi, mikroaaltouuni, jääkaappi / pakastin, pesukone, astianpesukone, 6 x televisioita, joissa on Freeview, Amazonin palotikku, jossa 400 tuntia elokuvaa / TV ja yli 1000 albumia musiikkia, WiFi. Polttoaine ja teho sis. vuokrattavana. Vuodevaatteet ja pyyhkeet sis. vuokrattavana. Pinnasänky, syöttötuoli ja portaikko pyynnöstä. Pysäköinti saatavilla useissa lähellä olevissa pysäköintialueissa. Tila auton lastaamiseen / purkamiseen lähistöllä. Takana, suljettu sisäänkäynti terassi. Ensimmäisen kerroksen katettu alue huonekaluilla. Kylpytynnyri sijaitsee pohjakerroksessa. Kaksi hyvin käyttäytyvää koiraa tervetulleita. Anteeksi, ei tupakointia. Kaupat, pubit, kahvilat ja ravintolat 1 minuutin kävelymatka. Huomaa: Suora pääsy joen tielle, portin kautta suljetun ulkoalueen päässä, kaiteilla ja esteillä, jotka estävät helpon pääsyn joelle. Huomaa: Minimi liikenteen melu ulkona.Alue: E Houseman kirjoitti kerran, että Shropshire oli 'hiljaisin paikka auringon alla' ja että nykyään läänin alue on edelleen maaseudun idylli, joka tunnustetaan yhdeksi Englannin vähiten tungosta ja rauhallisimmista alueista.Kaupunki: Shrewsbury sijaitsee yhden Englannin kauneimien kreivikuntien sydämessä. Severn-joen jättiläisellä silmukalla sijaitseva se on yksi Englannin hienoimmista perintökaupungeista, jossa on yli 600 luettelossa olevaa rakennusta. Tutustu viehättäviin mukulakivikuihin ja -aukioihin tai nauti jokaisesta tapahtumasta ja festivaalista, joita järjestetään joka vuosi, etenkin Shrewsburyn 'kesäkaudesta', joka palvelee jokaista ikää ja kiinnostusta. Kaupunki tarjoaa erinomaisen valikoiman riippumattomia ja pääkatukauppoja sekä runsaasti kahviloita, baareja, ravintoloita ja pubeja.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Kylpylä
  2. Pyykinpesukone
  3. Ilmainen Wi-Fi
  4. Koko talo/asunto
Kylpyläpalvelut
  1. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Kylpyamme (pyydettäessä)
  4. Suihku

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Afallon, Pet Friendly, With Open Fire In Porthmadog, Ref 926773

  • Onko majoituspaikassa Afallon, Pet Friendly, With Open Fire In Porthmadog, Ref 926773 uima-allas?

    Ei, Afallon, Pet Friendly, With Open Fire In Porthmadog, Ref 926773 ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Afallon, Pet Friendly, With Open Fire In Porthmadog, Ref 926773?

    Ei, Afallon, Pet Friendly, With Open Fire In Porthmadog, Ref 926773 ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Afallon, Pet Friendly, With Open Fire In Porthmadog, Ref 926773 pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Afallon, Pet Friendly, With Open Fire In Porthmadog, Ref 926773 ei tarjoa pysäköintiä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Afallon, Pet Friendly, With Open Fire In Porthmadog, Ref 926773?

    Lähellä majoituspaikkaa Afallon, Pet Friendly, With Open Fire In Porthmadog, Ref 926773 sijaitsevat nähtävyydet ovat Ffestiniog Railway, Black Rock Sands, Criccieth Beach, Criccieth Castle, Harlech Castle, Sygun Copper Mine, Snowdonia National Park, Dolwyddelan Castle.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Afallon, Pet Friendly, With Open Fire In Porthmadog, Ref 926773 on?

    Majoituspaikan Afallon, Pet Friendly, With Open Fire In Porthmadog, Ref 926773 peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.