Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto A Modern Barn Conversion, Sleeps 5. Stunning Views Set A In Peaceful Village. (Frôlois, Ranska)

Koko talo/asunto A Modern Barn Conversion, Sleeps 5. Stunning Views Set A In Peaceful Village. (Frôlois, Ranska)

A Modern Barn Conversion, Sleeps 5. Stunning Views Set A In Peaceful Village.

Moderni navettamuutos, nukkuu 5. Upeat näkymät sijaitsevat rauhallisessa kylässä. Uusi lato muunnos tarjoaa mukavuutta, rauhaa ja hiljaisuutta tässä pienessä kylässä, joka lepää syvällä Cote d'Orin maaseudulla. Kevyt, valoisa majoitus, joka on kalustettu omistajille korkeatasoisesti, nukkuu jopa 5 aikuista tyylikkäässä kahden hengen huoneessa, jossa on runsaasti säilytyskoordinoivia huonekaluja ja oma suihkuhuone, tilava kahden hengen huone, josta on upeat näkymät, varastointi ja oma suihkuhuone , ja yhden hengen huone, WC ja pesuallas. Portaikko johtaa alakertaan avoin oleskelutila, jossa on täysin varustettu keittiö, ruokailutila 6 ja mukava oleskelutila, jossa TV ja DVD-soitin. 2 sarjaa ranskalaisia ovia avataan puiselle terassille terassilla, jossa on ruokailu ulkona 6: lle ja BBQ: lle. Alemmalla puutarhaterassilla on aurinkotuoleja, jotka ovat valmiita nauttimaan alla olevan kylän näkymistä. Löydä kaikki mitä Burgundy tarjoaa lyhyen ajomatkan päässä olevien sivustojen ja ravintoloiden kautta. Tässä Ranskan osassa on paljon nähtävää ja tekemistä. 15 minuutin ajomatkan päässä on kaunis Flavigny-sur-Ouzerain, Alesian Rooman rauniot ja uusi vierailukeskus. Bussy Rabutinin Château, joka on Seine-joen lähde, sopii erinomaisesti piknikille, ja Venarey les Laumes jokapäiväisiin tarpeisiisi ovat kaikki lähellä. 30 minuutin sisällä ovat Semur en Auxois, Montbard upea uima-allaskompleksi, Parc d'Auxois (eläintarha ja seikkailupuisto) ja 13C: n maailmankuulu Abbaye de Fontenay. Lisäksi kenttä on historiallinen Dijon, Beaune ja Nigloland (teemapuisto). Lähes viikon joka päivä on paikallisia markkinoita, eikä vierailu Burgundiaan olisi täydellinen ilman viininmaistelua. Täydellinen tukikohta alueen tutkimiseen.Omistajat tarjoavat ostospalvelun, jonka avulla saapumisesta ei tule kipua, ja kotiruoat ovat saatavilla omistajan tilauksesta. Kysy käytettävissä olevista valinnoista. Myös räätälöityjä valikoita voidaan luoda etukäteen sopimalla sinulle ja perheellesi. Jos haluat matkustaa suuren perheen tai ystävien kanssa, tutustu sisaramme omaisuuteen 1381682 tällä sivustolla. Tai burgundyhideaways. co. ukTuoretta leipää paistetaan päivittäin ja se voidaan toimittaa ikkunalaudalle.Ilmainen WiFi.Omistajat asuvat viereisessä talossa, he voivat tarjota tietoa kaikista paikallisista nähtävyyksistä ja järjestää lähistöllä yksityisiä viininmaistajaisia.Nuoremmat vieraamme ovat yhtä tärkeitä meille. Jotta heidän oleskelunsa olisi mukavaa, meillä on ihana pinnasänky (ja toinen matkasänky on myös saatavana) uudella patjalla ja kauniilla liinavaatteilla. Meillä on myös syöttötuoli, taaperoikäiset tuolit, Baby-Dan-leikkikynä, hoitotyyny, mikroaaltouuni, muoviset kupit ja lautaset, vauvojen kuuntelumittari, kylpyhuone-askel, pottit ja valikoima leluja ja kirjoja kaiken ikäisille. Omistajat voivat tarjota räätälöityjä lasten aterioita tilauksesta. Taaperoilla oleva uima-allas on käytettävissä kuumina päivinä terassialueelle. Kysy, tarvitsetko muita erikoisvarusteita.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Kylpyläpalvelut
  1. Hieronta
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Televisio
  2. Lämmitys
  3. Kaapelitelevisio
  4. Wi-Fi

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa A Modern Barn Conversion, Sleeps 5. Stunning Views Set A In Peaceful Village.

  • Onko majoituspaikassa A Modern Barn Conversion, Sleeps 5. Stunning Views Set A In Peaceful Village. uima-allas?

    Ei, A Modern Barn Conversion, Sleeps 5. Stunning Views Set A In Peaceful Village. ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa A Modern Barn Conversion, Sleeps 5. Stunning Views Set A In Peaceful Village.?

    Kyllä, A Modern Barn Conversion, Sleeps 5. Stunning Views Set A In Peaceful Village. noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa A Modern Barn Conversion, Sleeps 5. Stunning Views Set A In Peaceful Village. pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, A Modern Barn Conversion, Sleeps 5. Stunning Views Set A In Peaceful Village. tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa A Modern Barn Conversion, Sleeps 5. Stunning Views Set A In Peaceful Village.?

    Lähellä majoituspaikkaa A Modern Barn Conversion, Sleeps 5. Stunning Views Set A In Peaceful Village. sijaitsevat nähtävyydet ovat Gare de Dijon Ville, Eglise Notre Dame, Ville gallo-romaine d'Alésia, MuséoParc Alésia, Abbaye de Fontenay, La Combe à la Serpent, Fort de la Motte Giron, Fontaine-d'Ouche.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa A Modern Barn Conversion, Sleeps 5. Stunning Views Set A In Peaceful Village. on?

    Majoituspaikan A Modern Barn Conversion, Sleeps 5. Stunning Views Set A In Peaceful Village. peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.