Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto 7602 Charing Cross Lane, Delray Beach, 3/2, Gated, Priv Pool, Wifi, Netflix (Delray Beach, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto 7602 Charing Cross Lane, Delray Beach, 3/2, Gated, Priv Pool, Wifi, Netflix (Delray Beach, Amerikan Yhdysvallat)

7602 Charing Cross Lane, Delray Beach, 3/2, Gated, Priv Pool, Wifi, Netflix

7602 Charing Cross Lane, Delray Beach, 3/2, aidatulla, Priv-uima-allas, WIFI, NETFLIX HUOMAUTUS: Talvi vuokra on 5.-5.4.2015. EI VAIN tupakoitsijoita. VAIN KUUKAUSIN VUOKRAUS, POIKKEUKSIA EI voida myöntää. TARKISTA KALENTERI NÄKÖKOHTA, JOS SEURAAVAA ON ENNEN YHTEYTTÄ YHTEYTTÄ. TALVIEN VARAAMINEN on 90 päivää. Muut kuukaudet vähintään 30 päivää. (jättää huomioimatta VRBO: n 30 päivän oletusasetuksen talvella, emme ole voineet ohittaa tätä) Vieraile osoitteessa delraybeachrentalhomeTämä koti kunnostettiin marraskuussa 2012 uusilla huonekaluilla, kolmella suurella taululla T. V. ”s sisältäen 70 tuuman oleskelutilassa, 46 tuuman makuuhuoneessa ja 46 tuuman toisessa makuuhuoneessa. Sisältää myös NETFLIX, langaton internet, High Def -kaapeli-TV, tietokonetyöasemat tulostimella / skannerilla. Kaikki keittiötarvikkeet ovat uusia, suurin osa pienistä kodinkoneista on keittiöapua. Olemme yrittäneet sisällyttää kaiken, mitä tarvitset vierailuusi: mikroaaltouuni, sekoittimet, 10 kupillinen kahvinkeitin, kahvimylly, Keurig-kahvinkeitin, teekannu, sekoitin, tarjoiluastiat, vedenkeitin, paistinpannu, sähköveitsi, vohvelinkone, hidas liesi , riisikeitin, raastimet jne ...Makuuhuoneissa on korkealaatuiset kiinteät pehmustepatjat. Ei ole mitään pahempaa kuin nukkuminen halvalla patjalla. Kahdessa suuressa makuuhuoneessa on uudet verhot, aurinkovoideilla, jotta voit nukkua lomalla. Kolmannessa makuuhuoneessa on kaihtimet. Kaikissa huoneissa on ilmapuhaltimet. Takapihallamme on suuri suolaisen veden uima-allas, joka on suljettu lanai-alueella pitääksemme niitä ärsyttäviä Florida-virheitä. Pihamme on yksityinen, osittain varjostettu niin, että voit istua iltapäivällä, eikä suoraan talomme takana ole naapureita. Se on hyvin yksityinen. Siellä on propaani-BBQ- ja deluxe-valetut alumiini-patiohuonekalut, mukaan lukien keskustelualueen istumapaikat 4: lle, kaksi lepotuoleja ja ruokapöytä kahdelle. Asensimme lanalle jonkin verran varustettuna sisäänvedettävää telttakattoa. Ajotiellä on pysäköinti 2 autolle. Autotallissa ei ole pysäköintitilaa, sitä käytetään vain varastointiin. Vaikka autotallissa on pariovi, se on itse asiassa yhden lahden autotalli. Varastointitilaa on rajoitetusti, koska yhdessä autotallissa on golfkärry, polkupyöriä jne. Huomaa: VÄHIMMÄINEN YHTEINEN KUUKAAN VUOKRAUS, EI POIKKEUKSIA. YHTEYDENNEN PÄIVÄMÄÄRÄ TALVIAIKAALLA. Älä lähetä sähköpostia, joissa pyydetään alle kuukautta, tai vuokraa, jos kalenteri osoittaa, että sitä ei ole saatavana. Yritämme pitää kalenteria täysin ajan tasalla. Kiitos.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Businesskeskus
  2. Pelihuone/videopelejä
  3. Kuntosali
  4. Pysäköinti
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Kylpyamme (pyydettäessä)
  3. Televisio
  4. Lämmitys
Liikuntamahdollisuudet
  1. Urheilumahdollisuus
  2. Tenniskenttä

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa 7602 Charing Cross Lane, Delray Beach, 3/2, Gated, Priv Pool, Wifi, Netflix

  • Onko majoituspaikassa 7602 Charing Cross Lane, Delray Beach, 3/2, Gated, Priv Pool, Wifi, Netflix uima-allas?

    Kyllä, 7602 Charing Cross Lane, Delray Beach, 3/2, Gated, Priv Pool, Wifi, Netflix tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa 7602 Charing Cross Lane, Delray Beach, 3/2, Gated, Priv Pool, Wifi, Netflix?

    Kyllä, 7602 Charing Cross Lane, Delray Beach, 3/2, Gated, Priv Pool, Wifi, Netflix noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa 7602 Charing Cross Lane, Delray Beach, 3/2, Gated, Priv Pool, Wifi, Netflix pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, 7602 Charing Cross Lane, Delray Beach, 3/2, Gated, Priv Pool, Wifi, Netflix tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa 7602 Charing Cross Lane, Delray Beach, 3/2, Gated, Priv Pool, Wifi, Netflix?

    Lähellä majoituspaikkaa 7602 Charing Cross Lane, Delray Beach, 3/2, Gated, Priv Pool, Wifi, Netflix sijaitsevat nähtävyydet ovat Fort Lauderdale Beach, Fort Lauderdale - Hollywood International Airport, Sawgrass Mills, Port Everglades, Las Olas Boulevard, Las Olas Riverfront, The Galleria at Ft Lauderdale, Fort Lauderdale Aquatic Complex.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa 7602 Charing Cross Lane, Delray Beach, 3/2, Gated, Priv Pool, Wifi, Netflix on?

    Majoituspaikan 7602 Charing Cross Lane, Delray Beach, 3/2, Gated, Priv Pool, Wifi, Netflix peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.