Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto 7 Bedroom Mountain Side Lodge, Above The Juniata River (Burnham, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto 7 Bedroom Mountain Side Lodge, Above The Juniata River (Burnham, Amerikan Yhdysvallat)

7 Bedroom Mountain Side Lodge, Above The Juniata River

7 Makuuhuone Mountain Side Lodge, ennen Juniata joen Olitpa etsivät perhelomailuun, tai on suuri perheen yhdistämistä, joka on lähellä monia toimintoja. Tämä on täydellinen valinta. Sen mahtuu seitsemän makuuhuoneen layout se nukkua mukavasti 18. Neljä makuuhuonetta täysikokoinen vuode, yksi makuuhuone queen ja 2 huonetta 4 kaksoset kerrossänky tavalla. Tämä mökki oli juuri rakennettu keväällä 2010 ja on iso oleskelutila runsaalla istumatilaa ympärille kaasu takka. Keittiö koostuu kaupallinen kokoinen keittiö valmistaa suuria aterioita, ruokapöytä kaikille istua ja muistella. On myös täysin sisätiloissa kylpyhuone. Siinä on suuri kutsuva kuisti keinu kattaa esiportaan että unohdetaan Juniata joen sillä tuulet alla. Jos haluat lukea kirjaa ja päästä pois kaikki, voit rentoutua ylemmällä aurinkoa kannella kun kuulet rauhoittava vesi laskee. Jos enemmän vaellus, ja seikkailunhaluinen henkilö. On monia kilometrejä polkuja läpi ulos liittymällä State Forest, joka on varmasti antaa haasteen sekä henkeäsalpaavat näkymät laaksoon ja joen alla. Kuten edellä mainittiin, Juniata joki sijaitsee alapuolella perusteilla joka on asteittainen pääsy ja matala alue lapsille ja syvemmästä osasta vanhemmissa. Juniata juoksee Lewistown ja matkan Letkun kaupunkiin on aina hyvä tapa viettää kuuma kesä päivä. 'Ei hengenpelastajat uida omalla vastuulla 'Jos haluat kalastaa, olet löytänyt uuden kalastuksen pakopaikka Juniata joki tarjoaa yhden Pa hienoimmista kalavesien. Kaikki nämä palvelut ovat kävelyetäisyydellä. Jos haluat laajentaa seikkailu ja lyhyen matkaa, haluat ehkä käydä Penn State jostain suurkaupungin ostoksia tai katsella iso peli Beaver Stadium tai osuma rinteitä Tussy Mountain Ski / letkut keinona tai pää länteen Raystown järvi ovat kaikki on 30-45 min ajomatkan. Jos tämä kuulostaa paikka sinulle ja perheellesi tai ystävä haluaisi käydä? Mene ja ota yhteyttä ja nähdä kun voi ottaa kaikkea tätä.Avainsanat: Olitpa etsivät perhelomailuun, tai on suuri perheen yhdistämistä, joka on lähellä monia toimintoja. Tämä on täydellinen valinta. Sen mahtuu seitsemän makuuhuoneen layout se nukkua mukavasti 18. Neljä makuuhuonetta täysikokoinen vuode, yksi makuuhuone queen ja 2 huonetta, joissa 2 kaksoset & parivuodetta kerrossänky tavalla. Se on iso oleskelutila runsaalla istumatilaa ympärille kaasu takka. Keittiö koostuu kaupallinen kokoinen keittiö valmistaa suuria aterioita, ruokapöytä kaikille istua ja muistella. On myös täysin sisätiloissa kylpyhuone. Siinä on suuri kutsuva kuisti keinu alle katettu esiportaan että unohdetaan Juniata joen sillä tuulet alla. Jos haluat lukea kirjaa ja päästä pois kaikki, voit rentoutua ylemmällä aurinkoa kannella kun kuulet rauhoittava vesi laskee. Jos enemmän vaellus, ja seikkailunhaluinen henkilö. On monia kilometrejä polkuja läpi ulos liittymällä metsäyliopiston joka varmasti prov

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Koko talo/asunto
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Televisio
  4. Lämmitys

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa 7 Bedroom Mountain Side Lodge, Above The Juniata River

  • Onko majoituspaikassa 7 Bedroom Mountain Side Lodge, Above The Juniata River uima-allas?

    Ei, 7 Bedroom Mountain Side Lodge, Above The Juniata River ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa 7 Bedroom Mountain Side Lodge, Above The Juniata River?

    Kyllä, 7 Bedroom Mountain Side Lodge, Above The Juniata River noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa 7 Bedroom Mountain Side Lodge, Above The Juniata River pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, 7 Bedroom Mountain Side Lodge, Above The Juniata River tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa 7 Bedroom Mountain Side Lodge, Above The Juniata River?

    Lähellä majoituspaikkaa 7 Bedroom Mountain Side Lodge, Above The Juniata River sijaitsevat nähtävyydet ovat Mifflin County Airport, Beaver Stadium, University Park Airport.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa 7 Bedroom Mountain Side Lodge, Above The Juniata River on?

    Majoituspaikan 7 Bedroom Mountain Side Lodge, Above The Juniata River peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.