Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto 5Br Stone Home Ranch On The River By Redawning (Spicewood, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto 5Br Stone Home Ranch On The River By Redawning (Spicewood, Amerikan Yhdysvallat)

5Br Stone Home Ranch On The River By Redawning

Retreat Pedernales-joella Stone Home Ranchissa Stone Home Ranch on poikkeuksellinen maaseudun pakopaikka, joka istuu korkealla Pedernales-joen kallioilla ja upeat näkymät Texas Hill Countryiin.** Lue viidennen makuuhuoneen varauksesta huolellisesti alla oleva kappale.** Päärakennuksessa on 4 makuuhuonetta ja 3. 5 kylpyhuonetta, jotka voidaan varata yksin, kun ryhmäsi tarvitsee vuodepaikkaa 10 tai vähemmän. Autotalli, jossa on 2 queen-size-vuodetta, 1 täysi parivuode ja täysi kylpyamme, joka voidaan varata, kun tarvitset ylimääräistä tilaa tai se maksetaan, kun varaat 14 vierasta. Joten 10 vierasta tai vähemmän on perushinta, ylimääräinen hinta ylimääräistä vierasta, kun 4 ylimääräistä vierasta maksetaan, niin huoneisto on maksettu. (eli: jos sinulla on 12 vierasta sinulla on mahdollisuus asua talossa tai lisämaksusta voit pyytää asuntoa. Teen tämän, jotta pienemmät ryhmät olisivat alhaisemmalla hinnalla päärakennuksessa.** Ulkoiset turvakamerat tiloissaKiven koti-Suuri huoneessamme on dramaattinen takka, joka koskettaa 20-jalkaisen holvikatot. Dinnertime on tuulta remodeled keittiö, siellä on runsaasti työtila useita kokkeja työskennellä yhdessä, täysin varustettu keittiö. Graniitti työtasot, uudet ruostumattomasta teräksestä valmistetut laitteet ja keskellä saari tekevät ruoanlaitto nautinnollisen.Koko ryhmälle on runsaasti ruokailualuetta, mukaan lukien 8 hengen ruokapöytä, 6 aamiaishuone keittiössä ja 2 keittiön saarta. Puhumattakaan monista ulkouima-istuista ja ruokailutiloista, kuten patio ruokasali yläverandalla ja riverfront-piknik-pöydällä, vain kaksi.Master Suite on pylvässänky, Ralph Lauren king-size-vuode, 40 'litteä näyttö ja liukuva lasiovet avautuvat yksityiseen patio. Liitteenä olevassa kylpyhuoneessa on 2 hengen amme, kaksinkertainen pesuallas ja iso suihkukaappi. Kaksi vierashuonetta on queen-size-vuoteet kussakin. Kolmas makuuhuone on queen-size-vuode ja kaksi erillistä vuodetta (suuri perheille, joilla on nuoria lapsia). Casita, (autotalli huoneisto) on 2 queen-size-ja 1 täysikokoinen vuode samassa huoneessa, samoin kuin täysi kylpyamme. HUOMAUTUS: autotalli huoneisto on hinnoiteltu kuten edellä mainittiinPääset joelle portaiden läpi (130 portaita ... mutta ne ovat sen arvoisia!). Vuokraa yksi kajakkeistamme tai SUPistämme Pedernaleiden rauhallisille vesille tai uida tai mennä kalastamaan. Viileässä iltana, kevyesti tulta joenranta palo kuoppaan ja katsella tähtiä twinkle veteen. Sijaintimme on Spicewood, Texas (Willie Nelsonin syntymäpaikka!) , jossa on 3 lähistöllä sijaitsevia viinitiloja, panimo ja 2 tislaamoa, Apis yksi Austinin top 10 ravintoloista, Zip linja Cypress Valley Canopy Tours, Krause Springs, Reimers Ranch säilyttää, golf, vuokrata veneen Briarcliff Marina ja tutustua kauniiseen Lake Travis. Valtava vaihtoehto? Hemmottele itseäsi ranchilla tarjottavassa rauhassa ja älä koskaan jätä.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Lapsille
  1. Pinnasänky
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Kylpyamme (pyydettäessä)
  4. Televisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa 5Br Stone Home Ranch On The River By Redawning

  • Onko majoituspaikassa 5Br Stone Home Ranch On The River By Redawning uima-allas?

    Ei, 5Br Stone Home Ranch On The River By Redawning ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa 5Br Stone Home Ranch On The River By Redawning?

    Kyllä, 5Br Stone Home Ranch On The River By Redawning noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa 5Br Stone Home Ranch On The River By Redawning pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, 5Br Stone Home Ranch On The River By Redawning tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa 5Br Stone Home Ranch On The River By Redawning?
  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa 5Br Stone Home Ranch On The River By Redawning on?

    Majoituspaikan 5Br Stone Home Ranch On The River By Redawning peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.