Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto 5 Star Holiday Home In GrÆsted (Græsted-Gilleleje, Tanska)

Koko talo/asunto 5 Star Holiday Home In GrÆsted (Græsted-Gilleleje, Tanska)

5 Star Holiday Home In GrÆsted

5 tähden lomamökki Græstedissa Hyvin kalustettu lomamökki, jossa on uima-allas ja aktiviteetit noin. 500 m etäisyydellä merestä, Udsholt Strand. Uima-altaassa on sekä suuri uima-allas vastavirtajärjestelmällä, iso sisäänrakennettu täytetty poreallas ja sauna 4-6 hengelle. Allas on 18 m & # 178; ja siinä on liukumäki lapsille. Toiminta-huoneessa on pöytäjalkapallo, biljardi, elektroninen darts ja pöytätennis. Televisiot ovat useammissa huoneissa sekä PlayStation4- ja DVD-soittimissa. Talo on erittäin tilava ja hyvin mitoitettu ja rakennettu noin 2 erillistä makuutilaa. Jokaisessa osassa on kylpyhuone ja uima-altaan vieressä on ylimääräinen kylpyhuone. Olo / ruokailuhuone on sisustettu tyylikkäästi stereot, CD-soitin, TV, DVD-soitin, syöttötuoli, sohva ja puu-uuni. On 2 tilavaa mezzanines; yksi on patjat ja toinen on pelissä ja on bean pussit ja televisio. Hyvin kalustetussa keittiössä on suuri jääkaappi, pakastin ja astianpesukone. Puutarhassa on trampoliini (käyttö omalla vastuulla / vakuutus). Talon koon takia tämän Skanlux-mökin loppusiivouksen hinta poikkeaa tavanomaisesta hinnasta. Kulutus kulutuksesta, siivouksesta ja talletuksesta on maksettava käteisellä talon conciergeille. Ei kerrota nuorisoryhmille.Rauhallisuuden vuoksi loma-asuntoa ei anneta nuorille ryhmilleAsunto: avokeittiö (sähköliesi), liesituuletin, kahvinkeitin, mikroaaltouuni, astianpesukone, jääkaappi, pakastin (& gt; 250L), kuivausrumpu, pesukone), makuuhuone (parisänky, lasten sänky) (2x sänky), makuuhuone (2x sänky), makuuhuone (2x sänky), makuuhuone (2x sänky), makuuhuone (2x sänky), kylpyhuone (Lattialämmitys) (kylpyamme tai suihku, (kylpyamme tai suihku, pesuallas, wc), kylpyhuone (Lattialämmitys) (kylpyamme tai suihku, pesuallas, wc), mezzanine (6x single taitettava sänky), TV (kaapeli, Saksan televisio) DVD-soitin, CD-soitin, peliohjain, stereosoitin, poreallas (yksityinen, sisäilma, lämmityselementti, tyhjennettävä, 5 henkilöä), terassi, BBQ, uima-allas, leikkivälineet, pöytätennispöytä, pöytäjalkapallo, tikanheitto, biljardi, kalanpesupöytä, syöttötuoli, geoterminen energiaNämä kustannukset ovat pakollisia ja veloitetaan paikan pä��llä. Ne eivät sisälly vuokrahintaan:Tallettaa; 4 500 DKKLoppusiivous; 1. 700 DKK, tai kaikki puhdistus on tehtävä itseLemmikkieläimet; Max. 2; ilmainenPetivaatteet; Mahdollisuus vuokrata per paketti, 110 DKK. s./Pysyäsähkö; DKK 2,80 / kWhLämmitys / Energia; DKK 2,30 / KWhvesi; DKK 90 / m3Valinnaiset palvelut, joita voit järjestää paikan päällä:Kylpypyyhkeet; Sisältyy hintaan, kun vuokraat liinavaatteiden paketinKeittiöpyyhkeet; Sisältyy hintaan, kun vuokraat liinavaatteiden paketinwifi; Ilmainen (vähintään 50/50 Mbit)Cot; DKK 100 / oleskeluSyöttötuoli; DKK 100 / oleskelu

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Suihku
  3. Televisio
  4. Lämmitys

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa 5 Star Holiday Home In GrÆsted

  • Onko majoituspaikassa 5 Star Holiday Home In GrÆsted uima-allas?

    Kyllä, 5 Star Holiday Home In GrÆsted tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa 5 Star Holiday Home In GrÆsted?

    Kyllä, 5 Star Holiday Home In GrÆsted noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa 5 Star Holiday Home In GrÆsted pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, 5 Star Holiday Home In GrÆsted tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa 5 Star Holiday Home In GrÆsted?

    Lähellä majoituspaikkaa 5 Star Holiday Home In GrÆsted sijaitsevat nähtävyydet ovat Østerbro, Hornbæk Vest, Snekkersten, Marienlyst, Kronborg Slot, Tisvildeleje, Knutpunkten, Bakken.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa 5 Star Holiday Home In GrÆsted on?

    Majoituspaikan 5 Star Holiday Home In GrÆsted peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.