Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto 4 Fully Furnished 2 Bed Self-catering Apartment - A Stones Throw From Gondola (Bansko, Bulgaria)

Koko talo/asunto 4 Fully Furnished 2 Bed Self-catering Apartment - A Stones Throw From Gondola (Bansko, Bulgaria)

4 Fully Furnished 2 Bed Self-catering Apartment - A Stones Throw From Gondola

4 * täysin kalustettu 2 hengen itsepalveluhuoneisto - kivenheiton päässä gondolista. Lisää kuvia saatavilla pyynnöstä!Upeat pääsiäishinnat huhtikuun loppuun asti!Sijaitsee tämän 4 * kompleksin toisessa kerroksessa, jossa on oma a-la carte -ravintola ja -baari sekä uima-altaan, kuntosalin, wellness-alueen, jossa on sauna, spa ja höyryhuone, ilmainen käyttö. 70sq. m täysin kalustetussa huoneistossa on 2 makuuhuonetta, täysin varustettu minikeittiö ja ruokailutila (liesi / majatalo, mikroaaltouuni, jääkaappi / pakastin, leivänpaahdin, vedenkeitin, kahvinkeitin, astiat, ruokailuvälineet jne.), 1 kylpyhuone ja 1 ylimääräinen wc. Vuodepaikkoja 6 (vuodesohva olohuoneessa). Pieni parveke, puulattiat ja täysi keskuslämmitys kaikkialla. 24 tunnin vartiointi. Langaton internetyhteys (aula-alueella).Kaikki liinavaatteet ja pyyhkeet sekä siivous maksutta 7 päivän välein. Puhdistus puolivälissä voidaan järjestää pienellä lisämaksulla.Se tarjoaa upeat mahdollisuudet laskettelurinteille (2 minuutin kävelymatka) ja apres-hiihtokeskuksiin. Se on myös täydellinen retkeilyyn lämpiminä kuukausina. Lähellä golfkenttiä ja spa-alueita. Helpon matkan päässä Banskon kaupungin keskustasta, voit maistella tämän muinaisen kaupungin ainutlaatuisia ruokia ja kulttuuria. Mehanasina tunnetaan useita baareja, yökerhoja ja paikallisia tavernoja, joissa on säännöllisesti elävää perinteistä musiikkia, jota soittavat paikalliset muusikot. Elokuun aikana Bansko isännöi myös yhä suositumpaa kansallista jazz-festivaalia.Perinteistä paikallista ruokaa tarjoavien ravintoloiden lisäksi kaupungissa on myös italialaisia ja sushiravintolat. Siellä on myös lukuisia italialaista ruokaa tarjoavia ravintoloita, pikaruokaravintola ja baareja laskettelurinteiden ympärillä.Banskossa on myös jäähalli ja urheilukauppoja.Jos etsit todellista kokemusta Kaakkois-Euroopan kulttuurista, Bankso on täydellinen paikka sinulle.Voin myös antaa yksityiskohtia kuljetuksista Sofian lentokentältä kompleksiin. Pysäköinti voidaan järjestää myös kompleksihallinnon halvalla.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Hissi
  2. Pysäköinti
  3. Ulkouima-allas
  4. Sisäuima-allas
Lapsille
  1. Pinnasänky
Kylpyläpalvelut
  1. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Kylpyamme (pyydettäessä)
  3. Suihku
  4. Televisio
Liikuntamahdollisuudet
  1. Urheilumahdollisuus

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa 4 Fully Furnished 2 Bed Self-catering Apartment - A Stones Throw From Gondola

  • Onko majoituspaikassa 4 Fully Furnished 2 Bed Self-catering Apartment - A Stones Throw From Gondola uima-allas?

    Kyllä, 4 Fully Furnished 2 Bed Self-catering Apartment - A Stones Throw From Gondola tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa 4 Fully Furnished 2 Bed Self-catering Apartment - A Stones Throw From Gondola?

    Ei, 4 Fully Furnished 2 Bed Self-catering Apartment - A Stones Throw From Gondola ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa 4 Fully Furnished 2 Bed Self-catering Apartment - A Stones Throw From Gondola pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, 4 Fully Furnished 2 Bed Self-catering Apartment - A Stones Throw From Gondola tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa 4 Fully Furnished 2 Bed Self-catering Apartment - A Stones Throw From Gondola?

    Lähellä majoituspaikkaa 4 Fully Furnished 2 Bed Self-catering Apartment - A Stones Throw From Gondola sijaitsevat nähtävyydet ovat Bansko Ski, Lift Gondola, Melnik, Traditsionen sabor Yundola, Rilan kansallispuisto, Rupite, Ski Borovets, Semkovo.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa 4 Fully Furnished 2 Bed Self-catering Apartment - A Stones Throw From Gondola on?

    Majoituspaikan 4 Fully Furnished 2 Bed Self-catering Apartment - A Stones Throw From Gondola peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.