Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto 3 Bedroom Accommodation In Arkholme, Near Kirkby Lonsdale (Carnforth, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto 3 Bedroom Accommodation In Arkholme, Near Kirkby Lonsdale (Carnforth, Iso-Britannia)

3 Bedroom Accommodation In Arkholme, Near Kirkby Lonsdale

3 makuuhuoneen majoitus Arkholmessa, lähellä Kirkby Lonsdalea Storrs Croft tarjoaa korkealla paikalla upeat näkymät avoimelle maaseudulle sekä edessä että takana, ja se tarjoaa viehättäviä, tilavia ja viihtyisiä, erillisiä loma-asuntoja. Tämän kodin sydän on ehdottomasti avokeittiö, jossa on ruokailutila, älykäs ja nykyaikainen tyyli, josta voi nauttia näkymistä. Storrs Croft on vain 6 km: n päässä kauniista Kirkby Lonsdale -kaupunkiseudusta, joka tarjoaa kaikki tarpeet, kuten supermarketit, ihanat lahjatavarakaupat, ravintolat, pubit ja kahvilat. Pyhän Marian kirkosta on upea näköala Lune-laaksoon Yorkshire Dalesiin. Sen nimi oli ”Ruskins View” sen taiteilijan jälkeen, joka vangitsi sen kauneuden. Muutaman askeleen päässä on 1700-luvun valmennusmaja, jossa on tammilattiat, avotakka ja todelliset ales. Sen läheisyys sekä Yorkshiren Dalesiin että Cumbrian järvialueeseen sekä suuri pääsy moottoritieverkostoon tekevät tästä ihanteellisen kiertoradan, jossa on paljon nähtävää ja koettavaa. Alueella on paljon hyviä kävelyretkiä. Arnside ja Silverdale, jotka muodostavat AONB: n, ovat 12 kilometrin päässä. Jännitystä varten Warton Crag, 8 mailia, tarjoaa mahdollisuuksia vaellukseen, kiipeilyyn ja abseilingiin. Wartonissa on myös Leighton Hall, historiallinen talo, jossa on kauniita puutarhoja, lasten leikkipaikka, sokkelo ja teehuone. Se järjestää erilaisia tapahtumia ympäri vuoden, kuten ulkoteatterin ja auton rallit. Muita paikallisesti saatavilla olevia aktiviteetteja ovat pyöräily, kalastus, ratsastus ja golf. Lancasterissa on myös suuri urheilu- ja vapaa-ajankeskus. Luonnon ystäville rakastaa Leighton Moss RSPB: n luonnonsuojelualuetta, 10 kilometriä, jossa BBC: n Autumnwatch kuvattiin. Muita lähistöllä olevia nähtävyyksiä ovat Morecambe, 11 kilometriä, Lancaster ja Ingleton, molemmat 12 mailia. Aivan yli 30 minuutin ajomatkan päässä on Grange-over-Sands, Cartmel tai Kendal, ja tunnissa voit tutustua Windermere-järvelle tai Lancashiren kauniiseen Ribble-laaksoon ja Bowlandin metsään. Kauppa ja pubi 2 mailia.2 askelta sisäänkäynnille. Alakerta: Olohuone, jossa puulattia. Keittiö, jossa on ruokailutila ja laattalattia. Sun-huone. 1 kahden hengen huone. Kylpyhuone, jossa on tohveli, suihkukaappi ja wc. Ensimmäinen kerros: 2 makuuhuonetta: 1 kahden hengen huone, oma suihkuhuone ja wc, 1 twin (2ft 6in). Kaasu keskuslämmitys, sähkö, vuodevaatteet ja pyyhkeet sisältyvät. Matkasänky ja syöttötuoli pyynnöstä. Kaksi Freeview-televisiota. Sähköliesi. Mikroaaltouuni. Pesukone. Astianpesukone. Pakastin. Wi-fi. Suljettu lawned-puutarha, jossa on oleskelualue ja kalusteet. Pysäköinti (3 autoa). Cycle store. Tupakointi kielletty. Huom: 4 portaita puutarhassa. Tämän kiinteistön vakuusmaksu on 150 puntaa.On kaksi askelta sisäänkäynnin ja 4 askeleen puutarhassa. Vain yksi koira. Omistajalle maksetaan etukäteen 150 € vakuusmaksu, joka palautetaan 7 työpäivän kuluessa lähdöstä.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Televisio
  3. Hiustenkuivaaja
  4. Lämmitys

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa 3 Bedroom Accommodation In Arkholme, Near Kirkby Lonsdale

  • Onko majoituspaikassa 3 Bedroom Accommodation In Arkholme, Near Kirkby Lonsdale uima-allas?

    Ei, 3 Bedroom Accommodation In Arkholme, Near Kirkby Lonsdale ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa 3 Bedroom Accommodation In Arkholme, Near Kirkby Lonsdale?

    Kyllä, 3 Bedroom Accommodation In Arkholme, Near Kirkby Lonsdale noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa 3 Bedroom Accommodation In Arkholme, Near Kirkby Lonsdale pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, 3 Bedroom Accommodation In Arkholme, Near Kirkby Lonsdale tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa 3 Bedroom Accommodation In Arkholme, Near Kirkby Lonsdale?

    Lähellä majoituspaikkaa 3 Bedroom Accommodation In Arkholme, Near Kirkby Lonsdale sijaitsevat nähtävyydet ovat Winter Gardens, Lake District Visitor Centre at Brockhole, Central Pier, Lake District Sheep Dog Trials, Hill Top, Blackpool North railway station, Blackpool Dance Festival, Lytham Proms Festival Weekend.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa 3 Bedroom Accommodation In Arkholme, Near Kirkby Lonsdale on?

    Majoituspaikan 3 Bedroom Accommodation In Arkholme, Near Kirkby Lonsdale peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.