Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto 2 Bedroom Accommodation In Broadford, Isle Of Skye (Broadford, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto 2 Bedroom Accommodation In Broadford, Isle Of Skye (Broadford, Iso-Britannia)

2 Bedroom Accommodation In Broadford, Isle Of Skye

1 makuuhuoneen majoitus Ala-Harrapoolissa, lähellä Broadfordia Täydellinen, tilava studiolukko, josta on upeat merinäkymät. Ihanteellinen tukikohta parille, joka haluaa tutustua Skyen saareen. . Maantaso:Kaikki pohjakerroksessa.Avoin asuintila: Lasiovet johtavat terasseille.Asuinalue: 50 'Freeview Smart TV.Ruokailualue.Keittiönurkkaus: sähköuunilla, sähköhella, mikroaaltouunilla, jääkaappi / pakastin, astianpesukone, kahvinkeitin ja pesukone / kuivausrumpu.Makuuhuone: Parivuode.Suihkutila: jossa suihku ja wc .. Keskuslämmitys, sähkö, liinavaatteet, pyyhkeet ja Wi-Fi mukana. Tervetuliaispaketti .. Katettu alue puutarhakalusteilla. Perustelut (jaettu viitenumerolla 28284). Merikalastus paikan päällä. Yksityinen pysäköinti 1 autolle. Tupakointi kielletty. Huomaa: tonteilla on 2 askelmaa ja 100 metrin päässä sijaitseva avaamaton loch .. Isle View Nest on täydellinen loma-asunto pariskunnalle, joka haluaa olla hyvällä paikalla tutkiakseen Skyen saarta, mutta samalla viihtyisä ja tyylikäs oleskelu merinäköalalla palataksesi aktiivisen päivän päätteeksi.Se sijaitsee aivan Sisääänen rannalla, josta on näkymät Broadfordin lahden yli kohti Pabayn saarta ja Applecrossin niemimaata sen ulkopuolelle. Se on täydellinen paikka, ja niin suurella vuorovesialueella aivan kiinteistön ulkopuolella näkymä muuttuu jatkuvasti. Kun vuorovesi on, vesi lipsaisee puutarhan reunaa, mutta laskuveden aikana on loistava ranta, joka menee puutarhasta mailia ja mailia.Isle View Nest on muodostettu täydellisesti ja pari rakastaa sitä, hyttiä ja sillä on oma terassi kalusteineen, vain paikka, jossa voit nauttia pullon viiniä. Liukuvat lasiovet johtavat avoin olo / ruokailuhuone / keittiö. Siellä on mukavat istuimet, mukava pieni pöytä ja erittäin suuri, moderni keittiö kaikilla tarvitsemillasi laitteilla. 50 ”Smart TV on myös bonus. Mutta tämän huoneen todellinen voimavara on lasiseinä, joka sallii valtavan määrän valoa, mutta antaa sinulle myös mahdollisuuden vain katsella tätä upeaa rannikkoalueen näkymää minuutti minuutilta. Olohuoneen ulkopuolella on kahden hengen makuuhuone, jonka erottaa matala seinä, joten Isle View Nest on pohjimmiltaan yksiömökki. Suihkukaappi on pois makuuhuoneesta.Isle View Nest on erittäin hyvällä paikalla pariskunnille, jotka haluavat tutustua Skyen kaikkiin kulmiin. Stororin vanha mies ja Quiraing ovat vain 40 minuutin päässä. Point Neistin majakka on 50 minuuttia, ja upea Cuillin on vain 20 minuutin päässä. Elgol ja Sleatin niemimaa ovat myös hyvin lähellä. Broadfordilla on erinomainen supermarket ja runsaasti ravintoloita ja baareja, joista voit nauttia kiirehtiessäsi nähdäkseen monia Skyen tarjoamia asioita. Ranta 100 metriä. Kauppa, pubi ja ravintola 1 maili.Isle View -pesä voidaan varata yhdessä Isle View -sovelluksen (28284) kanssa majoittaakseen jopa 6 vierasta.Ilmainen WiFiMeri on 100 metrin päässä, ja yhteisillä alueilla on 2 askelmaa.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Tiskikone
  3. Televisio
  4. Hiustenkuivaaja

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa 2 Bedroom Accommodation In Broadford, Isle Of Skye

  • Onko majoituspaikassa 2 Bedroom Accommodation In Broadford, Isle Of Skye uima-allas?

    Ei, 2 Bedroom Accommodation In Broadford, Isle Of Skye ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa 2 Bedroom Accommodation In Broadford, Isle Of Skye?

    Ei, 2 Bedroom Accommodation In Broadford, Isle Of Skye ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa 2 Bedroom Accommodation In Broadford, Isle Of Skye pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, 2 Bedroom Accommodation In Broadford, Isle Of Skye tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa 2 Bedroom Accommodation In Broadford, Isle Of Skye?

    Lähellä majoituspaikkaa 2 Bedroom Accommodation In Broadford, Isle Of Skye sijaitsevat nähtävyydet ovat Skye bridge, Skye Batiks, Talisker Distillery, Skye Serpentarium Reptile World, Skye Museum of Island Life, Caledonian-MacBrayne, Duncan House, Museum Kyle Line.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa 2 Bedroom Accommodation In Broadford, Isle Of Skye on?

    Majoituspaikan 2 Bedroom Accommodation In Broadford, Isle Of Skye peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.