Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto 1 Minute Flat Walk To Beach And Ramp. Open Plan Lounge,Dining Room & Kitchen. - (Karikari, Uusi-Seelanti)

Koko talo/asunto 1 Minute Flat Walk To Beach And Ramp. Open Plan Lounge,Dining Room & Kitchen. - (Karikari, Uusi-Seelanti)

1 Minute Flat Walk To Beach And Ramp. Open Plan Lounge,Dining Room & Kitchen. -

1 minuutin tasainen kävelymatka rannalle ja rampille. Avoin oleskelutila, ruokasali ja keittiö. Kalastajan paratiisi. Erinomainen veneramppi veneiden laukaisemiseen kaikissa olosuhteissa. Kristallinkirkas vesi kauniilla valkoisella hiekalla. Luulet olevansa saarilla. Erittäin turvallinen uima-allas lapsille. Meillä on WIFI. Iso tilava koti. Avokeittiö, ruokailutila ja oleskelutila. Keittiössä on riittävästi ruokia 10 vieraalle ja astianpesukoneessa on myös kuorma. Meillä on jopa 2 leivänpaahdina saadaksemme kaikki ruokkimaan nopeasti. 2 kylpyhuonetta, joissa molemmissa on suihku, pesuallas ja wc. Liinavaatteet sisältyvät hintaan. 3 makuuhuonetta. Suuri veranta istumaan alle lounasaikaan tai syömään myöhään iltapäivällä. Kylmän veden ulkosuihku huuhtelemiseksi. Autotallissa on ylimääräinen jääkaappi / pakastin ja rintapakaste ylimääräisiä ruokia, juomia ja syöttiä varten. Paljon tilaa veneen perävaunun pysäköinnille, autotalli autolle tai kajakkeja. Täytepöytä / pesuallas ja pesuhana. Siellä on suuri tupakoitsija, jos haluat kokeilla käsiäsi saaliin tupakoinnissa. Lähellä 90 mailin rantaa ja vain kivenheiton päässä Puheken rannalta. 10 minuutin ajomatka bensiini-, meijeri-, kala- ja chip-kauppaan. Ei teltoja,                                           ..... LUKAA kuvaus kokonaan ....Ota pois kaikki käytetyt sängyt ja viimeistele sängyt puhtailla liinavaatteilla.Pellava- ja pyyhkeet jne. TOIMITETTU ja kiitos, ennen kuin lähdet Bachista, jos voisit pestä ja ripustaa vaatteen linjaan, kun menemme PYSYVÄSTEN BAKSIIN.Jos et voi tehdä tätä, ota meihin yhteyttä ja meillä on veloitettava vuodepaikka / vuodepesu 100 dollaria per vierailu.KiitosErityisolosuhteet:Saapuminen 13:00. Lähtö klo 11.00. Tupakointi kielletty. Sopii perheille, kalastajille / naiselle. Ole varovainen naapureiden suhteen kuten musiikissa ja moottoripyörissä. Ei lemmikkejä, koska Lane-alueella asuvilla naapureilla ei ole kissoja / koiria, ja he ilmoittavat meille, jos sääntöjä tiukennetaan. Paljon kiitoksia.Lisäominaisuudet: liinavaatteet (mukana); HUOMAUTUS: Kiwi bach -perinteen mukaisesti sinun odotetaan: Siivota talo ja tee astiat ennen lähtöä. Ota roskat mukanasi.Homeawayn ostaessa Bookabachin on nyt palvelumaksu.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Televisio
  3. Lämmitys
  4. Vedenkeitin

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa 1 Minute Flat Walk To Beach And Ramp. Open Plan Lounge,Dining Room & Kitchen. -

  • Onko majoituspaikassa 1 Minute Flat Walk To Beach And Ramp. Open Plan Lounge,Dining Room & Kitchen. - uima-allas?

    Ei, 1 Minute Flat Walk To Beach And Ramp. Open Plan Lounge,Dining Room & Kitchen. - ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa 1 Minute Flat Walk To Beach And Ramp. Open Plan Lounge,Dining Room & Kitchen. -?

    Ei, 1 Minute Flat Walk To Beach And Ramp. Open Plan Lounge,Dining Room & Kitchen. - ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa 1 Minute Flat Walk To Beach And Ramp. Open Plan Lounge,Dining Room & Kitchen. - pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, 1 Minute Flat Walk To Beach And Ramp. Open Plan Lounge,Dining Room & Kitchen. - tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa 1 Minute Flat Walk To Beach And Ramp. Open Plan Lounge,Dining Room & Kitchen. -?

    Lähellä majoituspaikkaa 1 Minute Flat Walk To Beach And Ramp. Open Plan Lounge,Dining Room & Kitchen. - sijaitsevat nähtävyydet ovat Rangiputa Beach, Kaitaia Airport, Mangonui Waterfront Festival, Ninety Mile Beach.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa 1 Minute Flat Walk To Beach And Ramp. Open Plan Lounge,Dining Room & Kitchen. - on?

    Majoituspaikan 1 Minute Flat Walk To Beach And Ramp. Open Plan Lounge,Dining Room & Kitchen. - peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.