Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Hotelli Your Wine Country Hideaway Pool/spa Close To All Wineries And Helicopter Tour! (Temecula, Amerikan Yhdysvallat)

Hotelli Your Wine Country Hideaway Pool/spa Close To All Wineries And Helicopter Tour! (Temecula, Amerikan Yhdysvallat)

Your Wine Country Hideaway Pool/spa Close To All Wineries And Helicopter Tour!

Villa Del Enzo Viinimaasi Hideaway SULJE KAIKKIIN VIINIIN! Se on palannut! Kaikkien suosikki pakopaikka! Villa Del Enzo on kaunis ja yksityinen tila, joka sopii täydellisesti romanttiseen lomalle, erityistilaisuuteen tai rentouttavalle viikonloppulle. Villa del Enzo sijaitsee 1,6 km: n päässä De Portola -viinireitistä, neljä minuuttia lähimpään viinitilaan ja kahdeksan minuuttia kauimpaan. Niille, jotka etsivät todellista 'Wine Country' -kokemusta tai jotka tarvitsevat lähelläsi häitä tai erityistapahtumaa. Tämä paikka on todella 'Viinimaassa'. Tämä pieni helmi sijaitsee miljoonan dollarin kiinteistöllä 5 hehtaarilla Temeculan viinimaahan sydämessä. Tämä yksityinen pieni piilopaikka sisältää keittiön, kylpyhuoneen ja oleskelualueen näkymistä alueelle. Luotu matkustajille, jotka haluavat nauttia hienommista asioista elämässä. Villa Del Enzo suunniteltiin ainutlaatuiseksi. Saapumishetkestäsi tunnet olevansa maailman huipulla. 360 asteen panoraamanäkymät laaksoon ja sen ulkopuolelle. Villasi on varustettu omalla yksityisellä ajotiellä, sisäänkäynnillä, pihalla, suihkulähteellä, ulkotakalla, BBQ: lla ja katetulla oleskelualueella. Rentoudu yksityisessä porealtaassa kätkeytyneenä aivan oven ulkopuolelle! Päivää illalla uima-allasalueelle lasillisella viiniä ja nauti henkeäsalpaavista auringonlaskuista. Kaukana alapuolella olevat kaupungin valojen hehku tekevät uskomattomasta illasta. Nuku kunnolla vain luonnon äänillä häiritäksesi sinua. Ei tien ääntä tai naapureita, jotta voit häiritä rauhallista unelmaasi. Jos olet varhainen nouseva, napata kuppi kahvia ja katsella ilmapallot kelluvat! Huippuluokan kosketusvälineet, joissa on televisio ja Internet nykypäivän matkustajille.Sijainti: Villa Del Enzo sijaitsee 5 hehtaarin sydämessä Temecula-viinimaassa. Paikka, jossa perhe ja ystävät voivat mukavasti kokoontua ja viettää aikaa yhdessä. Nauti päiväretkistä tai kalastuksesta Skinner-järvellä ja tietysti ilmapallo- ja viinifestivaaleilla joka vuosi kesältä. Olemme sijaitsevat 1 kilometrin päässä De Portola -viini-oikeudenkäynnistä ja lähellä kaikkia viinitiloja Temeculassa, Kaliforniassa.Lähistöllä: Nauti viininmaistelua, ilmapalloseikkailuja, hienoja ruokia, ratsastusta ja jazz-konsertteja tai käy lähellä olevissa golfkentissä, ruokakaupoissa, ravintoloissa, teattereissa ja kasinoissa. San Diego on vain tunnin ajomatkan päässä ja Los Angeles on puolitoista tuntia toiseen suuntaan. Antiikkiliikkeitä ja vintage-kauppoja on runsaasti Temeculan vanhassakaupungissa, vain lyhyen ajomatkan päässä tieltä. Ja outlet-ostospaikat ovat 45 minuutin ajomatkan päässä.Mukavuudet: Erillinen keittokomero, muun muassa mikroaaltouuni, astianpesukone, jääkaappi ja kahvinkeitin. Uima-allas / poreallas, BBQ, kaasugrilli, ulkotakka, ilmastointi, kaapeli-TV ja CD-soitin / iPod-sovitin. Huomaa, että keittokomero ei sisällä liesi / uuni. Siinä on keittolevy ja oma BBQ.

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa(Poissa)
  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Lemmikit sallittu(Poissa)
  • Ilmastointi
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Ilmainen Wi-Fi
  4. Koko talo/asunto
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Kylpyamme (pyydettäessä)
  3. Lämmitys
  4. Ilmastointi

Yhteystiedot

38580 Rancho Christina , 92592 , Temecula , Amerikan Yhdysvallat

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Your Wine Country Hideaway Pool/spa Close To All Wineries And Helicopter Tour!

  • Onko majoituspaikassa Your Wine Country Hideaway Pool/spa Close To All Wineries And Helicopter Tour! uima-allas?

    Ei, Your Wine Country Hideaway Pool/spa Close To All Wineries And Helicopter Tour! ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Your Wine Country Hideaway Pool/spa Close To All Wineries And Helicopter Tour!?

    Ei, Your Wine Country Hideaway Pool/spa Close To All Wineries And Helicopter Tour! ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Your Wine Country Hideaway Pool/spa Close To All Wineries And Helicopter Tour! pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Your Wine Country Hideaway Pool/spa Close To All Wineries And Helicopter Tour! tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Missä Your Wine Country Hideaway Pool/spa Close To All Wineries And Helicopter Tour! sijaitsee?

    Your Wine Country Hideaway Pool/spa Close To All Wineries And Helicopter Tour! sijaitsee osoitteessa 38580 Rancho Christina, 92592, Temecula, Amerikan Yhdysvallat.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Your Wine Country Hideaway Pool/spa Close To All Wineries And Helicopter Tour!?

    Lähellä majoituspaikkaa Your Wine Country Hideaway Pool/spa Close To All Wineries And Helicopter Tour! sijaitsevat nähtävyydet ovat Hemet-Ryan Airport, Orange Empire Railway Museum, Banning Municipal Airport, Desert Hills Premium Outlets, Indian Canyons, Palm Springs Aerial Tramway, Rundgang über den Palm Canyon Drive, Palm Springs Convention Center.