Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Hotelli Tzefania Hotel (Jerusalem, Israel)

Hotelli Tzefania Hotel (Jerusalem, Israel)

Tzefania Hotel

Tzefania huoneistot (103) Tervetuloa Tzefania Apartments -hotelliin, joka on jo pitkään toiminut Jerusalem. Jo vuonna 1947 perustettu Tzefania Apartments on ollut perheemme kolme peräkkäistä sukupolvea. Seurauksena tarjoamamme vieraanvaraisuuskokemus on erilainen kuin mitä tiedät. Kutsumme sinut nauttimaan historiasta, valokuvistamme ja mikä tärkeintä, autenttisesta Jerusalemin tunnelmasta. Jätä meille viesti ja otamme sinuun yhteyttä pian. Huoneistot ovat yksinkertaisia ja siistejä, hiljattain remontoituja ja tarjoavat hyvää vastinetta rahallesi. Siivouspalveluitamme tarjotaan joka 3. päivä loman aikana (ilmainen). Haluamme tarjota kokemuksen ja syvyyden vierailuusi Jerusalemiin, joka pysyy kanssasi pitkään. Lisäksi Tzefania-asunnot ovat tervetulleita sapattien pitäjiin, ja siksi kaikki huoneistot sisältävät kosher-ruokia, erityisen vedenkeittimen Shabbatille, kuumaa vettä suihkulle Shabbat-kellolla, sähköistä Shabbat-lamppua, muovilevyjä ja muovikuppeja. Kaikki jotta voit tuntea olosi mukavaksi.Saapumisaika: Jos laskeudut Israeliin myöhään illalla, sinun ei tarvitse huolehtia. Huoneistoihimme on järjestetty ilmainen sisäänpääsy ilman apua erityisellä koodilla, joten et ole riippuvainen meistä.Talomme: Kuvat puhuvat puolestaan. Taideobjektit Israelin ja juutalaisten historiasta on ripustettu koko rakennukseen, joten voit tehdä vaikutuksen ja oppia suuresta kokoelmasta. Tarjoamme sinulle miellyttävän ja tilavan puutarhan, joka ympäröi rakennusta, ja halutessasi voit järjestää etukäteen viihdyttää ystäviä puutarhassa tai juhlia yhdessä täällä olevia lomia, kuten Sukkot.Jätä meille viesti ja otamme sinuun yhteyttä pian.Paikallisen verolain nojalla ISRAELI-KANSALAISTEN on maksettava arvonlisävero. Tätä alv-veroa ei lasketa automaattisesti varauksen kokonaiskustannuksiin, ja se on maksettava sisäänkirjautumisen yhteydessä tai etukäteen airbnb: n kautta. tulostamme kuitit. Samoin kaikkien muiden vieraiden on annettava meidän kopioida heidän passinsa sinisellä lomakkeella, jonka saat rajatarkastuksessa. ilman näitä kahta sinun on myös maksettava arvonlisävero.Sijaitsemme Geula-alueen kaduilla - fyysisesti lähellä keskustaa Jerusalemin keskustaa (800 metriä (0. 5 mailia)), Mahne Yehuda -markkinoita (1 km (0. 65 mailia)) ja vanhaa kaupunkia (800 metriä). (0. 5 mailin)) ja tarjoavat kulttuurisesti ainutlaatuisen näkymän uskonnollisen-ortodoksiseen elämään ainutlaatuisella viikonloppukokemuksella, toisin kuin mikään muu. Alue: Geulan naapurusto sijaitsee alueella, joka pitää sapattia, ja pyydämme vieraita kunnioittamaan tapojaan pukeutumalla asianmukaisesti. Naapurit toivottavat vieraamme tervetulleiksi. Ainutlaatuinen kompleksi sijaitsee aivan kadulla lähellä Geulan kauppa-aluetta ja erilaisia halpoja kauppoja.

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa
  • Ilmainen Wi-Fi
  • Uima-allas(Poissa)
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Lemmikit sallittu
  • Ilmastointi
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiErittäin hyvä  8.1 / 10
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluLoistava  8.6 / 10

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Nopea check-in / -out
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Concierge-palvelu
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Lämmitys
  3. Ilmastointi
  4. Kirjoituspöytä

Yhteystiedot

Tsfanya 4 street , 9578304 , Jerusalem , Israel

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Tzefania Hotel

  • Onko majoituspaikassa Tzefania Hotel uima-allas?

    Ei, Tzefania Hotel ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Tzefania Hotel?

    Kyllä, Tzefania Hotel noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Tzefania Hotel pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Tzefania Hotel ei tarjoa pysäköintiä.

  • Missä Tzefania Hotel sijaitsee?

    Tzefania Hotel sijaitsee osoitteessa Tsfanya 4 street, 9578304, Jerusalem, Israel.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Tzefania Hotel?

    Lähellä majoituspaikkaa Tzefania Hotel sijaitsevat nähtävyydet ovat Ben Gurion Airport, The Old City, Itkumuuri, Jaffa Gate, Vía Dolorosa, Jerusalem Malha, Ben Gurion Airport Train Station, Nakhalat Shiv'a.