Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Hotelli Trailside Townhouse @ Bretton Woods, Free Wifi, Shuttle To Mt. Washington Hotel (Carroll, Amerikan Yhdysvallat)

Hotelli Trailside Townhouse @ Bretton Woods, Free Wifi, Shuttle To Mt. Washington Hotel (Carroll, Amerikan Yhdysvallat)

Trailside Townhouse @ Bretton Woods, Free Wifi, Shuttle To Mt. Washington Hotel

TRAILSIDE TOWNHOUSE @ BRETTON WOODS, ILMAINEN WIFI, SHUTTLE MT. WASHINGTON HOTEL Kaikki tämä on täysin uusi, täysin remontoitu, loppuyksikön rivitalo, räätälöidyiltä Arts & Crafts -tyylisistä quartersawn-tammihuoneista Corian-työtasoihin ja uusiin GE-laitteisiin täydellisessä keittiössä. Mukautetut sisäänrakennetut sivut uusiin, lattiasta kattoon (kaksi ja puoli tarinaa) kivi, puulämmitteinen takka, jossa on huippuluokan renessanssitakka. Takka suunnittelu palovammoja niin tehokkaasti (ja ilman saastumista), että se on voittanut palkinnon EPA: sta. Uudet huonekalut Restoration Hardware ja Pottery Barn sekä ainutlaatuiset antiikkiesineet. Adirondack-tyylin antlerikattokruunu valaisee tilan käsityönä rakastetuilla Amish-oksilla. Peilit ja alkuperäinen taideteos paikallisesti ja Jackson Hole, Wyoming. Villapyyhkeet Pendletonilta, jossa on untuvapeitteet ja tyynyt. Ota hiihtopuvut pois ovelta ja kiristä ylös tulipalon ... tee tämä kotisi poissa kotoa!Keskitason rinne (nimeltään Two Miles Home) on aivan etuovelta, Beginner Learning Quad on 2 minuutin kävelymatka kävelytiellemme. Avoin konsepti, iso takkahuoneisto avautuu ruokasaliin ja keittiöön. Puolet kylpyamme on tällä tasolla. Tilava kannen Weber-grilli, ruokapöytä ja tuolit ja vuoristomaisemat ovat saatavilla olohuoneen liukuovien kautta. Katedraali kattoivat loft-makuuhuoneen, jossa on queen-size-vuode, pukeutuja ja lukulaista näkymät olohuoneeseen. Makuuhuone king size-vuode alemmalla tasolla on liukuovi pääsy yksityiseen tiili patio kahdella Adirondack tuolit. Makuuhuoneen näkymä on metsää ja vuori stream. Kolmas makuuhuone näyttää metsään ja hiihtoladulle ja siinä on kaksi erillistä vuodetta. Täydellinen kylpyhuone mukautetun turhamaisuus, Corian työtasot, Kohler kalusteet ja yhdistelmä amme / suihku on tällä makuuhuone tasolla. ** Ilmainen wifi ja kaapeli-tv tarjotaan sekä yksikkö pesula ja kaikki liinavaatteet avuksesi.** Sisäänkirjautuminen 3 s. m., Lähtö 10 a. m. EI KAUPALLISIA VUOKRAUKSIA.

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa(Poissa)
  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Uima-allas
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Lemmikit sallittu(Poissa)
  • Ilmastointi
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Ulkouima-allas
  3. Pyykinpesukone
  4. Uima-allas
Kylpyläpalvelut
  1. Hieronta
  2. Sauna
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Televisio
  3. Ilmastointi
  4. Puhelin
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Yhteystiedot

244 Rosebrook Lane Unit #28 , 03598 , Carroll , Amerikan Yhdysvallat

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Trailside Townhouse @ Bretton Woods, Free Wifi, Shuttle To Mt. Washington Hotel

  • Onko majoituspaikassa Trailside Townhouse @ Bretton Woods, Free Wifi, Shuttle To Mt. Washington Hotel uima-allas?

    Kyllä, Trailside Townhouse @ Bretton Woods, Free Wifi, Shuttle To Mt. Washington Hotel tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Trailside Townhouse @ Bretton Woods, Free Wifi, Shuttle To Mt. Washington Hotel?

    Ei, Trailside Townhouse @ Bretton Woods, Free Wifi, Shuttle To Mt. Washington Hotel ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Trailside Townhouse @ Bretton Woods, Free Wifi, Shuttle To Mt. Washington Hotel pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Trailside Townhouse @ Bretton Woods, Free Wifi, Shuttle To Mt. Washington Hotel tarjoaa Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Missä Trailside Townhouse @ Bretton Woods, Free Wifi, Shuttle To Mt. Washington Hotel sijaitsee?

    Trailside Townhouse @ Bretton Woods, Free Wifi, Shuttle To Mt. Washington Hotel sijaitsee osoitteessa 244 Rosebrook Lane Unit #28, 03598, Carroll, Amerikan Yhdysvallat.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Trailside Townhouse @ Bretton Woods, Free Wifi, Shuttle To Mt. Washington Hotel?

    Lähellä majoituspaikkaa Trailside Townhouse @ Bretton Woods, Free Wifi, Shuttle To Mt. Washington Hotel sijaitsevat nähtävyydet ovat Mount Washington, Wildcat Mountain, Cannon Mountain, Mount Washington Cog Railway, Black Mountain, Loon Mountain, Attitash, Kancamagus Highway.