Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Hotelli The Cabin (Maidstone, Iso-Britannia)

Hotelli The Cabin (Maidstone, Iso-Britannia)

The Cabin

Hirsimökki, jossa kylpytynnyri, koiraystävällinen. sopii kävelijöille tai romanttiseen taukoon Meillä on ilo tarjota itsepalvelumajoitusta vastikään pystytetty hirsimökki kylpytynnyri, rakennettu perusteella meidän 16-luvulla kotiin, josta on näköala Pohjois Downs täällä Thurnham, Kent. Matkustamon (23ft by 10ft) on sisustettu ja varustettu nykyaikainen ilme ja tarjoaa täyden lämmitys koko. Makuuhuoneessa on mukava parivuode, kylpyhuone suihkuhuone. Tarjoamme kylpytuotteita, hiustenkuivaajaa ja pari pyyhekuivaa, joissa on sopivat tossut. Entistäkin chilliest päivän mökillä!  Rentoutua ja nauttia maisemista ja paikallisten villieläinten ylellisyyttä oman yksityisen kylpytynnyri.Vietä päivä nauttia ulkona, kannattaa rentoutua television ääressä tai vain nauttia välähdys liekkien luoneet instant-lämpöä tulipalo. Jos haluat valmistaa omat ateriat, siellä on uuni, mikroaaltouuni ja liesi. Me jopa järjestää ruoka toimitus jos se mitä haluat ja tallentaa sen jääkaappiin valmiina saapumista.Sään salliessa voit istuskella omalla verannalta että unohdetaan Pohjois Downs ja syödä ulkona. Löydät grilli irtoa olemme antaneet, joka voi myös talon tahansa polkupyörää saatat päättää tuoda. Onneksi mökki on täysin aidattu, oma sisäänkäynti ja maa, joten jos et tuo nelijalkainen ystävä, voit kaikki rentoutua.Voimme neuvoo paikallisia kävelyretkiä ja pyöräilyreittejä, jopa ne myös meidän ihana paikallisissa pubeissa! Tämä alue on täynnä historiaa niin voit ehkä valita vierailla lähistön Leeds Castle ja selvittää, miksi Henrik VIII oli siellä. Kaupat ovat lyhyen ajomatkan päässä. Jos etsit maaseudun rauhaan, asetettu lopussa ratsupolun ja peltojen, miksi ei käytä Cabin pohjana? Mikä tahansa yksilöllisten tarpeiden - olipa se kävely, pyöräily tai romanttinen taukoa - takaamme räätälöity lähestymistapa loman, puhdas ja hyvin hoidettu ympäristö. Myös:Blu-ray-soitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, pieni jääkaappi ja pakastin, boot lämpimämpi, maanmittauslaitos karttoja, lakanat ja pyyhkeet sisältyvät, paristokäyttöinen taskulamppu, komerosänky ruokapöytä, tuolit ja sohvapöytä, Scrabble ja kortit. Aurinkotuoleja.Teetä ja kahvia tarjotaan saapumista. Vakuus vaaditaan. Utilities mukana. Järkevä jalkineet suositellaan (varsinkin talvella), kun ohjaamo on saavutettu pitkin nurmettuneeksi radalla.vammaisten tilojaOlemme tehneet matkustamon mahdollisimman helposti, mutta topografia maa rajoittaa pääsyä joitakin kertoja vuoden aikana ja vaihetta tarvitaan. Jos sinulla on rajoitettu liikkuvuus soita ja voimme puhua läpi pääsy voi siis olla mahdollisimman mukava. SäännötEnintään kaksi ihmistä ellei sovittu ennen varausta.Tupakointi matkustamossa tai verannalla.

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa(Poissa)
  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Lemmikit sallittu
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiLoistava  8.7 / 10
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluLoistava  8.7 / 10

Kaikki mukavuudet

Kylpyläpalvelut
  1. Kauneushoitola
  2. Poreallas
Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Nopea check-in / -out
  3. Kampaaja
  4. Pysäköinti
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Suihku
  3. Televisio
  4. Hiustenkuivaaja
Liikuntamahdollisuudet
  1. Golfkenttä
  2. Vaellusreitti
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue
Hotellin ominaisuudet
  1. Vain aikuisille

Yhteystiedot

Howe court Crismill lane .Thurnham , ME14 3LY , Maidstone , Iso-Britannia

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa The Cabin

  • Onko majoituspaikassa The Cabin uima-allas?

    Ei, The Cabin ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa The Cabin?

    Kyllä, The Cabin noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa The Cabin pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, The Cabin tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Missä The Cabin sijaitsee?

    The Cabin sijaitsee osoitteessa Howe court Crismill lane .Thurnham, ME14 3LY, Maidstone, Iso-Britannia.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa The Cabin?

    Lähellä majoituspaikkaa The Cabin sijaitsevat nähtävyydet ovat The O2, ExCeL, London City lentokenttä, Greenwich Park, Regatta, Ilford, Kent County Show, Woolwich.