Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Hotelli Splash House At Kingscliff - Pet Friendly With Pool (Kingscliff, Australia)

Hotelli Splash House At Kingscliff - Pet Friendly With Pool (Kingscliff, Australia)

Splash House At Kingscliff - Pet Friendly With Pool

SPLASH HOUSE @ KINGSCLIFF Splash on uima-allas. Dash rannalle surffata. Kävele purolle kajakille tai meloille. Ota lemmikkisi kävelemään (tai uimaan) 2 km: n hihnattomalla rannalla. Aterioita ravintolassa. Pyri pyörätietä pitkin. Hotellissa on ylellinen spa- tai kauneushoitola. Piknik puistoissa. Kaikki kävelymatkan päässä!Miksi et saa Splash-suosikkisi poissa kotoa ja tuoda lemmikin!Talo ympäröi uima-altaan ja on ihanteellinen perheelle, ystäväryhmälle tai pariskunnille, jotka voivat nauttia ympäri vuoden.Kevyt ja ilmava muotoilu mahdollistaa luonnollisen auringonvalon lämmittämisen talvella ja tuulet viilentävät sinua kesäisin viihdyttämällä tai rentouttavalla uima-altaalla. Splash sijaitsee Salt Villagein ylellisellä rannan puolella ja on lyhyen kävelymatkan päässä kahviloista, ravintoloista, partioidusta surffausrannasta ja Cudgen Creek.Voit viettää päiviä tutustua alueelle etelään Byron Bayyn, länteen auringonlaskuun Mt Wollumbin / Warningin kansallispuistossa, pohjoiseen Gold Coast ja Tweedin alueelle ja viehättäväksi ajomatkan lounaaseen maidontuotannon, sokeriruo'on ja banaanin kautta maan Murwillumbah. On viikonloppu-markkinoita, taidegallerioita, rantoja, hienoja ruokia, pyöräteitä, puistoja ja luontopolkuja kaikkialla, missä näytät. Puhumattakaan Kingscliffin elokuvista, Salt Villagein hiusvälineistä ja vähittäismyymälöistä sekä Salt Villagen Mantrasta ja rentouttavista kauneushoidoista Spa Saltissa Peppers Salt Resortissa ja kylpylässä, joka on yksi Australian suurimmista ylellisistä päiväkodeista miehille ja naisille.Splashin keittiö ja oleskelutilat ovat avoimia ja varoa yksityiselle uima-altaalle.On neljä makuuhuonetta ja kompakti piha, jossa ulkona leikkiä kuntosali lapsille. Lapsille on erillinen oleskelutila, jossa voi pelata videopelejä, kuunnella musiikkia ja katsella televisiota rentoutuen ystävien kanssa keittiössä / olohuoneessa. On kolme televisiota, kaksi kylpyhuonetta ja kaksi auton autotalli. Se on todella Utopia!WIFI MUKANASuihkuta suolaksi tänä kesänä. Saatavilla nyt!EI OSAPUOLET TAI TOIMINNOT SALLITUT. Melunvaimennus johtaa 1000 dollarin vakuuden menettämiseen ja paikan päällä häätöön sekä turvahenkilöstön palkkioiden ja neuvoston palkkioiden maksamiseen. Lähtevien asiakkaiden tulee jättää omaisuus puhtaana ja siistinä. Tähän sisältyy roskakorien tyhjennys, kaikkien astioiden pesu ja kuivaus, astianpesukoneen tyhjennys ja jääkaapin, uunin / grillin ja mikroaaltouunin puhdistus, BBQEI LINNAALINEN HIRE-http: // tweedcoastholidays. com. AU / loma / pyyhkeet

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa(Poissa)
  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Lemmikit sallittu
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pesulapalvelu
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Suihku
  3. Televisio
  4. Kaapelitelevisio
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Yhteystiedot

4 Narrabeen Street , 2487 , Kingscliff , Australia

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Splash House At Kingscliff - Pet Friendly With Pool

  • Onko majoituspaikassa Splash House At Kingscliff - Pet Friendly With Pool uima-allas?

    Ei, Splash House At Kingscliff - Pet Friendly With Pool ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Splash House At Kingscliff - Pet Friendly With Pool?

    Kyllä, Splash House At Kingscliff - Pet Friendly With Pool noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Splash House At Kingscliff - Pet Friendly With Pool pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Splash House At Kingscliff - Pet Friendly With Pool tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Missä Splash House At Kingscliff - Pet Friendly With Pool sijaitsee?

    Splash House At Kingscliff - Pet Friendly With Pool sijaitsee osoitteessa 4 Narrabeen Street, 2487, Kingscliff, Australia.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Splash House At Kingscliff - Pet Friendly With Pool?

    Lähellä majoituspaikkaa Splash House At Kingscliff - Pet Friendly With Pool sijaitsevat nähtävyydet ovat Main Beach, Broadbeach, Cavill Avenue, Natural Bridge, Byron Bay Lighthouse, Warner Bros Movie World, Coolangatta Beachfront Markets, Gold Coast Airport.