Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Hotelli Rainforest Chapel, Pet Friendly In Cinderford, Ref 938318 (Cinderford, Iso-Britannia)

Hotelli Rainforest Chapel, Pet Friendly In Cinderford, Ref 938318 (Cinderford, Iso-Britannia)

Rainforest Chapel, Pet Friendly In Cinderford, Ref 938318

RAINFOREST CHAPEL, lemmikkieläinystävällinen vuonna Cinderford, Ref 938318 Tämä muunnettu kappeli sijaitsee Ruspidgen kylässä lähellä Cinderfordia ja voi nukkua neljä ihmistä kahdessa makuuhuoneessa.Rainforest kappeli on kaunis muunnetaan kappeli kylässä Ruspidge lähellä Cinderford. Mökki nukkuu neljä ihmistä kaksi makuuhuonetta, jotka ovat pohjakerroksessa super king-size (joka voi olla kahden hengen huone pyynnöstä), jossa on tulipalo, ja mezzanine hengen huone (voi olla super king-size kaksinkertainen pyydettäessä ). Siellä on myös tilava avoin oleskelutila, jossa keittiö, ruokailutila ja oleskelutila, jossa tulipalo. Suorittaminen majoitus on pohjakerroksessa kylpyhuone. Pihalla on edessä patio ja tienvarsien pysäköinti yhdelle autolle ensin tullutta palvellaan ensin. Rainforest Chapel on loistava tukikohta Deanin metsässä.Palvelut: Sähkölämpöpatterit kaikkialla, lattialämmitys makuuhuoneissa ja kylpyhuoneessa sekä sähköpalot. Sähköinen kaksinkertainen uuni ja liesi, mikroaaltouuni, jääkaappi / pakastin, astianpesukone, pesukone, TV täynnä taivasta, Xbox, WiFi, valikoima kirjoja ja pelejä. Polttoaine ja teho inc. vuokrassa. Vuodevaatteet ja pyyhkeet sis. vuokrassa. Paljon tienvarsien pysäköinti. Edessä piha-alue. Kaksi hyvin käyttäytyvää lemmikkieläintä tervetulleita. Anteeksi, tupakointi kielletty. Kauppa 10 minuutin kävelymatka, pub 2 minuutin kävelymatka. Huomaa: On yksi askel ruokailu- ja oleskelualueelle ja kaksi askelta pohjakerroksen kylpyhuoneeseen. Huomautus - Huomaa, että Rainforest-kappeli on luokan 2 tähden listattu rakennus, ja se on yli 160 vuotta vanha, joten on olemassa jokin viehätys ja luonne, joka tulee elämään tällaisessa ainutlaatuisessa asunnossa ja että se ei välttämättä sovi kaikille vieraat, jotka saattavat odottaa uuden asunnon korkeimpia elintasoja. Sisäpihan puutarhan ja kivipinnan korkeus ei ehkä sovi kaikille lemmikkieläimille. Olohuoneen takka on vain 'visuaalinen' takka. Kylpylän kuumaa vettä on rajoitettu lämpötilaan ja se on hyvin hidasta. Saatat tuntea kylmän tai vedon 'hyvin kylminä' päivinä alkuperäisten ikkunoiden ja massiivisten seinien takia.Alue: Cotswoldsin kävijät ovat pitkään arvostaneet muistoja viehättävistä kaupungeista ja kylistä, jotka on rakennettu kuuluisasta hunajavärisestä kivestä, ja sillä on nyt kukoistava nykyaikaisen taiteilijan yhteisö, joka työskentelee studioista ja kaupoista koko alueella.Kaupunki: Cinderford sijaitsee korkealla paikalla Deanin metsässä ja tarjoaa näkymät Severn-joen yli. Cinderford on hyvä valikoima paikallisia mukavuuksia, kuten kauppoja, pubeja ja ulkoilma-markkinoita ja elokuvateatteria. Lähellä on upea Royal Forest of Dean, Englannin suurin tammimetsä ja alue, jolla on erinomainen luonnonkauneus ja joka tarjoaa lukuisia polkuja, joita voidaan tutkia jalka-, polkupyörä- tai ratsastushiihtoalueella.

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa(Poissa)
  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Lemmikit sallittu
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Lemmikit sallittu
  2. Savuttomia huoneita
  3. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Lämmitys
  2. Kaapelitelevisio
  3. Keittiö
  4. Mikroaaltouuni

Yhteystiedot

RAINFOREST CHAPEL , GL14 3YA , Cinderford , Iso-Britannia

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Rainforest Chapel, Pet Friendly In Cinderford, Ref 938318

  • Onko majoituspaikassa Rainforest Chapel, Pet Friendly In Cinderford, Ref 938318 uima-allas?

    Ei, Rainforest Chapel, Pet Friendly In Cinderford, Ref 938318 ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Rainforest Chapel, Pet Friendly In Cinderford, Ref 938318?

    Kyllä, Rainforest Chapel, Pet Friendly In Cinderford, Ref 938318 noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Rainforest Chapel, Pet Friendly In Cinderford, Ref 938318 pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Rainforest Chapel, Pet Friendly In Cinderford, Ref 938318 ei tarjoa pysäköintiä.

  • Missä Rainforest Chapel, Pet Friendly In Cinderford, Ref 938318 sijaitsee?

    Rainforest Chapel, Pet Friendly In Cinderford, Ref 938318 sijaitsee osoitteessa RAINFOREST CHAPEL, GL14 3YA, Cinderford, Iso-Britannia.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Rainforest Chapel, Pet Friendly In Cinderford, Ref 938318?

    Lähellä majoituspaikkaa Rainforest Chapel, Pet Friendly In Cinderford, Ref 938318 sijaitsevat nähtävyydet ovat Bristol Temple Meads, Bath Spa railway station, Bristol Cathedral, Roman Baths, International Airport Bristol, SS Great Britain, Gloucestershire Airport, Concorde at Filton.