Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Hotelli Pretty Spanish Villa Free Wifi Private Pool Air Conditioned, Mediterranean Views (Calonge, Espanja)

Hotelli Pretty Spanish Villa Free Wifi Private Pool Air Conditioned, Mediterranean Views (Calonge, Espanja)

Pretty Spanish Villa Free Wifi Private Pool Air Conditioned, Mediterranean Views

Pretty Spanish Villa Ilmainen WiFi Yksityinen uima-allas Ilmastoitu, Välimeren näköala Casa Canyella on kaunis espanjalainen huvila kohonnut näkymät laaksoon muinaisen meren satama Palamos, ja Välimeren yli. Casa Canyellassa on kaikkialla yksityiset puutarhat, jossa on tiilistä rakennettu BBQ, sekä kivi- ja kaakeloitu terassi hotellin ympärillä.Nopea WiFi on ilmainen vierailleVoit uida uima-altaassa ja katsella Calongen linnaa alla olevassa laaksossa!Majoitus on kaikki yhdellä tasolla, jossa ranskalaiset ovet, jotka johtavat suoraan patiolle alueella allas. 9 metrin 5 metrin allas on Roman vaiheita matala lopussa ja allas tikkaat syvään päähän. Huvilassa on off-road pysäköinti kahdelle autolle, ja on välimerellisen tyylinen puutarhat. Nähdä Casa Canyella hinnat, valitse 'hinnat yläreunassa tämän sivun, niin:Valitse 'Kaikki hinnat' (alle hinnat ja saatavuus '.Casa Canyella on 3 makuuhuonetta, 2 kylpyhuonetta, amerikkalaistyylinen täysin varustettu keittiö, iso jääkaappi ja pakastin, keraaminen liesi, tuuletin uuni ja astianpesukone.Se on myös tilava lounge on ilmastointi kesällä, ja puuhella (loistava jouluna). Puutarhat ovat hyvin eristäytynyt ja miehittää noin neljännes hehtaarin yksityisyyden ja täydellistä rentoutumista. Ensimmäinen löysi kreikkalaiset ja roomalaiset, ranta rinnalla lahden Roses L'Escala taloa museo Roman & Kreikan rauniot. Tämä museo on käynyt yhdessä erinomaisia ​​ravintoloita St Marti (loistava päivä pois). Figueres on syntyi Salvador Dali. Syntynyt vuonna 1904, hän on varmasti mieleenpainuva jäsen taidemaailman koskaan!Dali museo Figueres on häkellyttävä!Casa Canyella on paikka, jossa sinulla on upea merinäköala, oma uima-allas, ja kuitenkin olet vain 5 minuutin päässä valkoiset hiekkarannat. Nauti auringosta puutarhassa tai pysyä viileänä sisätiloissa ilmastoidussa lounge - Sinun valinta!Napsauta sivun alareunassa olevaa Omistajan verkkosivua (House-sääntöjen yläpuolella) saadaksesi lisää kuvia ja tietoja.

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa(Poissa)
  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Uima-allas
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Lemmikit sallittu(Poissa)
  • Ilmastointi
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Ulkouima-allas
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Televisio
  3. Vedenkeitin
  4. Ilmastointi
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Yhteystiedot

5 Placa del Mas Santet , Calonge , Espanja

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Pretty Spanish Villa Free Wifi Private Pool Air Conditioned, Mediterranean Views

  • Onko majoituspaikassa Pretty Spanish Villa Free Wifi Private Pool Air Conditioned, Mediterranean Views uima-allas?

    Kyllä, Pretty Spanish Villa Free Wifi Private Pool Air Conditioned, Mediterranean Views tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Pretty Spanish Villa Free Wifi Private Pool Air Conditioned, Mediterranean Views?

    Ei, Pretty Spanish Villa Free Wifi Private Pool Air Conditioned, Mediterranean Views ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Pretty Spanish Villa Free Wifi Private Pool Air Conditioned, Mediterranean Views pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Pretty Spanish Villa Free Wifi Private Pool Air Conditioned, Mediterranean Views tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Missä Pretty Spanish Villa Free Wifi Private Pool Air Conditioned, Mediterranean Views sijaitsee?

    Pretty Spanish Villa Free Wifi Private Pool Air Conditioned, Mediterranean Views sijaitsee osoitteessa 5 Placa del Mas Santet, , Calonge, Espanja.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Pretty Spanish Villa Free Wifi Private Pool Air Conditioned, Mediterranean Views?

    Lähellä majoituspaikkaa Pretty Spanish Villa Free Wifi Private Pool Air Conditioned, Mediterranean Views sijaitsevat nähtävyydet ovat Empuriabrava, Platja d´Aro, Llafranc, Port de L' Escala, Estació Rodalies de Santa Susanna, Aeropuerto de Girona-Costa Brava, Catedral de Girona, Sa Riera.