Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Hotelli Premiere Classe La Rochelle Sud - Angoulins (Angoulins-sur-Mer, Ranska)

Hotelli Premiere Classe La Rochelle Sud - Angoulins (Angoulins-sur-Mer, Ranska)

Premiere Classe La Rochelle Sud - Angoulins

La Rochelle / Angoulins: Meri, polkupyörät, maanpinnan yläpuolella Sijaitsee 500 metrin päässä merenrannasta, Angoulinsin kylässä, 7 minuutin junamatkan päässä, 8 minuutin ajomatkan päässä La Rochellen keskustasta, rantahotelli, Villa yhdellä tasolla, erittäin mukava, rauhallinen, mukava , hyvin suuntautunut, ei unohdeta.Tämä kiinteistö sijaitsee ihanteellisella paikalla 200 m päässä kylästä ja lähellä kaikkea kauppaa. Erittäin mukava huvila yhdellä tasolla, erittäin hiljainen, mukava ja ei unohdeta. Tämä ihanteellisella paikalla sijaitseva ominaisuus viettelee sinua sisätiloillaan (varustettu keittiö, pyrolyysiuuni, mikroaaltouuni, astianpesukone, jääkaappi, iso perhepakaste) 3 makuuhuonetta (erittäin mukavat vuoteet), 2 terassia, pöytä ja oleskelutila. puutarha, 1 suihkuhuone, 1 kylpyhuone, 2 wc. WIFI-laitteet.Monet mukavuudet lisäävät mukavuutta (aurinkoa, grilli, aurinkovarjo), virkistysmahdollisuuksia varten on saatavilla 4 polkupyörää ja toukokuussa asennetaan uima-allas HS Zodiac Easy lämmitetty. Erinomainen lähellä rantoja ja pyöräteitä Chatelailloniin tai La Rochelleen ja rannikkoa pitkin. Sijaitsee 200 metrin päässä kaupungin keskustasta, sinulla on pääsy kala-, hedelmä- ja vihannesalan markkinoille sekä kaikkiin kauppoihin, kuten leipomoon, lihakauppaan, juustoon, apteekkiin, kahviloihin, supermarkettiin, mediakirjastoon, matkailutoimistoon. .Ostoskeskus sijaitsee laitamilla ja kävelyetäisyydellä.Yhdellä Angoulinsin rannoilla voit nauttia 2 merikeskuksesta lasten iän mukaan:pienille (rauhallinen vedenpinta) ja isoille (valtameri)Lähimmät rannat ovat 500 metrin päässä. Merenrantakohteet ja Chatelaillon-Plage -keskusta ovat 2 km: n päässä ja La Rochelle on 7 km: n päässä.Angoulins Sur Mer sijaitsee Ré-saaren (20 minuuttia) ja Oléron-saaren (30 min) välillä, lähellä Fourasia (15 min), missä on Aix-saaren laituri, lähellä Palmyren eläintarha (45 minuuttia) ja Royan (50 minuuttia). Ratsastus lähellä Angoulinsia.Tilava talo, täysin kalustettu ja varustettu, sopii mainiosti perhelomailuun: 8 henkilöä mahdollista BZ-lisävuodella olohuoneessa. Laitteita pienille lapsille on kysyä (tarvittaessa).yksityiskohta:Talo tarjoaa 3 makuuhuonetta, joissa parisängyt (2 makuuhuonetta) tai 2 erillistä vuodetta, jotka voidaan muuntaa parivuodeksi 180x200 kolmanteen makuuhuoneeseen. Sängyt ovat uusia ja mukavia. Olohuoneessa on saatavana 1 vuodesohva makuusainekorkeudelle 140 x 200 kahdelle hengelle.

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa
  • Ilmainen Wi-Fi
  • Uima-allas(Poissa)
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Lemmikit sallittu
  • Ilmastointi
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiKohtalainen  7.4 / 10
  • HuoneetTyydyttävä  5.6 / 10
  • PalveluErittäin hyvä  8.1 / 10

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Sisääntuloaula
  2. Nopea check-in / -out
  3. Pysäköinti
  4. Terassi
Esteettömyys
  1. Esteettömyys
  2. Esteetön pysäköintialue
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Suihku
  3. Avattavat ikkunat
  4. Televisio
Hotellin ominaisuudet
  1. LGBTQ+ -ystävällinen

Sisään- ja uloskirjautuminen

  1. Tulopäivä: 14:00
  2. Lähtöpäivä: 12:00

Yhteystiedot

Lieu-dit Les Cadelis Est , 17690 , Angoulins-sur-Mer , Ranska
Puhelinnumero: +33(5)46 56 85 98 | 

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Premiere Classe La Rochelle Sud - Angoulins

  • Onko majoituspaikassa Premiere Classe La Rochelle Sud - Angoulins uima-allas?

    Ei, Premiere Classe La Rochelle Sud - Angoulins ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Premiere Classe La Rochelle Sud - Angoulins?

    Kyllä, Premiere Classe La Rochelle Sud - Angoulins noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Premiere Classe La Rochelle Sud - Angoulins pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Premiere Classe La Rochelle Sud - Angoulins tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mihin aikaan majoituspaikassa Premiere Classe La Rochelle Sud - Angoulins on sisään- ja uloskirjautuminen?

    Sisäänkirjautuminen majoituspaikkaan Premiere Classe La Rochelle Sud - Angoulins on saatavilla klo lähtien. Uloskirjautuminen tapahtuu klo mennessä.

  • Missä Premiere Classe La Rochelle Sud - Angoulins sijaitsee?

    Premiere Classe La Rochelle Sud - Angoulins sijaitsee osoitteessa Lieu-dit Les Cadelis Est, 17690, Angoulins-sur-Mer, Ranska.