Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Hotelli Paradise Bungalow Waterfront (Jervis Bay, Australia)

Hotelli Paradise Bungalow Waterfront (Jervis Bay, Australia)

Paradise Bungalow Waterfront

PARADISE BUNGALOW WATERFRONT WATERFRONT varalla mökki: itsenäinen, 4 makuuhuonetta, ilmastoitu ,. Vuodepaikkoja 8. Lemmikkieläimet tervetulleita omistajien harkinnan mukaan. Pellava voidaan toimittaa pyydettäessä, lisämaksu 10 dollaria per henkilö.Ilmainen WiFi. Älä unohda tuoda tilauksiasi Netflix / Stan jne.Suuri, tasainen nurmipuutarha johtaa järvien reunaan, jossa se sopii lapsille, upealle kalastukselle, purjehdukselle, veneilyyn, melontaa, melontaa, kaunistamista ja purjelautailua varten. Mökillä on lisäetuna, ettei muita asukkaita ole - sinulla on koko omaisuus itsellenne. Sinulla on PRIVACY.Taka-kuisti on länteen, näköala järvelle - ihanteellinen paikka katsella upeita aurinkotuoleja. Mikä loistava näkymä nauttia BBQ!Mökissä on makuuhuone, jossa on kuningatar. Se on myös toinen makuuhuone, jossa kaksi singleä. Alakerrassa kolmas makuuhuone on ihanteellinen toinen oleskelutila, jossa queen-vuode + yhden + oleskelutila, TV ja DVD. Neljäs makuuhuoneessa on yhden hengen vuode ja oleskelutila. Nämä huoneet pääsevät kylpyhuoneeseen, joka on pesulassa, eivätkä ole ilmastoituja. Heillä on yleensä aina erittäin lauhkea lämpötila, kun he vetävät tuulet joka suuntaan.Se on juuri maalattu ja siinä on uusi keittiö - astianpesukone, pystyssä uuni / uuni, jääkaappi, mikroaaltouuni.Se on uusi toinen kylpyhuone / pesula alakerrassa - turhamaisuus, suihku ja wc. Yläkerran kylpyhuoneessa on suihku, turhamaisuus ja wc. Takapihalla on myös hyvä Aussie-suihkutila - yhteensä 3 wc: tä! Ja ulkosuihku.Mökki on lähellä monia muita mukavuuksia - ravintoloita, Country Club, golfkenttiä, tenniskenttiä, venevuokrausta, polkupyöränvuokrausta, veneluiskauksia, kansallispuistoja ja meripuistoja, kalastus- ja sukelluskursseja, valaan- ja delfiiniristeilyjä, viinitilat, ilma- ja laivamuseot ja Shoalhaven ZOO. Lomanne sisältää 20 prosenttia DISCOUNT VOUCHERin valaan- / delfiiniristeilyillä.Vähintään 2 yötä. Pellava on toimitettu lisämaksu 10 dollaria per henkilö. Jos haluat vuoteet koostuvat, pyydä tätä varausta tehdessäsi. Muussa tapauksessa sinun tulee tuoda lakanat, tyynyliinat ja pyyhkeet.Sijainti30 minuuttia etelään Nowra rannoilla selkeät hiekkarannat koskematon, suolaisen veden järvi, St Georges Basin ja vain 7 minuuttia upea Jervis Bay Marine Park. Lähellä kylää Huskisson ja kuuluisa Hyams Beach.Paikalliset nähtävyydetUUDET, KATSAUS, VENEET, KALASTUS, KIINNITTÄMINEN, PYÖRÄISYYS, SURFING, KYPPIEN KITE, KITE SURFING, CYCLE WAYS, WINDSURFING, SNORKELING, SCUBA DIVING, WHALE / DOLPHIN / SEAL & BIRD WATCHING, KANSALLISET PARKIT, BOTANISET PUUTARHA, GOLF, TENNIS, COUNTRY CLUB , AWARD WINNING RESTAURANTS AND WINERIES, AIR-MUSEOS Nowra Hillissä, HUSKUSMUSEILLA Huskissonissa, ABORIGINAL ARTIFACTS SHOP, GALLERIES, Shoalhavenin eläintarha pohjoisessa Nowra ja koskematon Jervis Bayn meripuisto, jossa on kauniita rantoja, kävely / pyöräilyreittejä ja piknik-alueita.

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa
  • Ilmainen Wi-Fi
  • Uima-allas(Poissa)
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Lemmikit sallittu
  • Ilmastointi
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiLoistava  8.5 / 10
  • HuoneetErittäin hyvä  8.1 / 10
  • PalveluLoistava  8.7 / 10

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Nopea check-in / -out
  3. Pysäköinti
  4. Terassi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Avattavat ikkunat
  3. Televisio
  4. Lämmitys
Liikuntamahdollisuudet
  1. Veneiden vuokraus
  2. Polkupyörien vuokraus
  3. Golfkenttä
  4. Urheilumahdollisuus
Lapsille
  1. Leikkipaikka
Hotellin ominaisuudet
  1. LGBTQ+ -ystävällinen
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Sisään- ja uloskirjautuminen

  1. Tulopäivä: 14:00
  2. Lähtöpäivä: 10:00

Yhteystiedot

153 Walmer Street , 2540 , Jervis Bay , Australia
Puhelinnumero: +61(2)44415904 | 

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Paradise Bungalow Waterfront

  • Onko majoituspaikassa Paradise Bungalow Waterfront uima-allas?

    Ei, Paradise Bungalow Waterfront ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Paradise Bungalow Waterfront?

    Kyllä, Paradise Bungalow Waterfront noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Paradise Bungalow Waterfront pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Paradise Bungalow Waterfront tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mihin aikaan majoituspaikassa Paradise Bungalow Waterfront on sisään- ja uloskirjautuminen?

    Sisäänkirjautuminen majoituspaikkaan Paradise Bungalow Waterfront on saatavilla klo lähtien. Uloskirjautuminen tapahtuu klo mennessä.

  • Missä Paradise Bungalow Waterfront sijaitsee?

    Paradise Bungalow Waterfront sijaitsee osoitteessa 153 Walmer Street, 2540, Jervis Bay, Australia.