Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Hotelli Mia Luxe Properties At Mutiny Park Condominium-hotel (Miami, Amerikan Yhdysvallat)

Hotelli Mia Luxe Properties At Mutiny Park Condominium-hotel (Miami, Amerikan Yhdysvallat)

Mia Luxe Properties At Mutiny Park Condominium-hotel

TÄYDELLINEN MYÖS MAKSUJEN HUONE, KUNINGASKUNTA, SMART TV! ILMAINEN GYM, uima-allas, yksityinen langaton internet Upea näköala merelle ja venesatamaan (1 minuutin kävelymatka).70 Mt todella NOPEA Internet, Smart TV.Pysäköinti pyynnöstä. Uima-allas, poreallas, kuntosali, 2 squash-kenttääKassakaapit, ilmainen pullovesi *, pyyhkeet, liinavaatteet.Henkilökohtaiset palvelut: voide, hoitoaine, shampoo, suihkugeeli, käsisaippua. *Ympärivuorokautinen vartiointi ja vastaanottopalvelu.(*) Alkuperäiset tarvikkeetMerenrantahotelli, josta on henkeäsalpaavat näkymät Biscaynen lahdelle, Illallis- ja länsisaarille ja Dinner Key Marinaan. Nauti esteetöntä näkymää tälle syksyllä 2016 uusitulle runsaalle huoneelle.Hotelli sijaitsee rauhallisella alueella, mutta kuitenkin muutaman askeleen päässä CocoWalkista, josta löytyy kauppoja, ravintoloita ja elokuvateattereita sekä hienoja ravintoloita ja terasseja, taidegallerioita, kylpylöitä, puistoja ja baareja. Vain lyhyen ajomatkan päässä Brickellistä, Miamin ja Latinalaisen Amerikan taloudellisesta sydämestä.Tyylikkäästi sisustettu ja täysin varustettu, laadukas laminoitu lattia (ei mattoa), kahvinkeitin, hiustenkuivaaja. King-size-makuuhuone, jossa on runsaasti säilytystilaa, runsaasti kirjoituspintaa, Smart TV ja ilmastointi. Todellinen nopea Internet-yhteys (70 Mt) ja satelliitti-tv yli 100 kanavalla. Mahdollisuus halpahintaiseen autotalliin samassa rakennuksessa. Allas ja ulkokylpytynnyri 8. kerroksessa, josta on upeat näkymät lahdelle ja ilmaiset pyyhkeet. Ravintola uima-altaan äärellä à la carte-aamiaishuoneella, joka on saatavana päivittäin klo 7–11, ja lounas- ja illallisvalikot ovat käytettävissä klo 23 asti. Saatavilla on myös huonepalvelu ja kuivapesupalvelu (ei sisälly hintaan). Kuntokeskus, josta on upeat näkymät ja squashkentät., Yrityskeskus. Mielenkiintoisia kohteita: Miamin tiedemuseo, Vizcayan museo, PAMM - Pérezin taidemuseo Miami, Lastenmuseo, Papukaija viidakonsaari, Miamin meriakvaario, Miamin metro-eläintarha, Fairchildin trooppinen puutarha, Adrienne Arshtin esittävän taiteen keskus, South Beach, Coral Gables, Key Biscayne. Hotellin vastaanotto voi tarjota ehdotuksia ja tietoja kaikista 'näkemästä' nähtävyyksistä.Ihanteellinen avainhenkilöille, jotka oleskelevat lähellä Brickelliä tai Coral Gablesia, vanhemmille, jotka vierailevat Miamin yliopiston opiskelijoissa, työmatkalla lukuisiin sairaaloihin tai yksinkertaisesti niille, jotka haluavat nauttia viikonloppuisesta retriitistä meren rannalla.

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa(Poissa)
  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Uima-allas
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Lemmikit sallittu(Poissa)
  • Ilmastointi
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Hissi
  2. Kuntosali
  3. Pyykinpesukone
  4. Uima-allas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Kylpyamme (pyydettäessä)
  2. Silitysvälineet
  3. Televisio
  4. Hiustenkuivaaja

Yhteystiedot

2889 MCFARLANE ROAD , 33133 , Miami , Amerikan Yhdysvallat

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Mia Luxe Properties At Mutiny Park Condominium-hotel

  • Onko majoituspaikassa Mia Luxe Properties At Mutiny Park Condominium-hotel uima-allas?

    Kyllä, Mia Luxe Properties At Mutiny Park Condominium-hotel tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Mia Luxe Properties At Mutiny Park Condominium-hotel?

    Ei, Mia Luxe Properties At Mutiny Park Condominium-hotel ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Mia Luxe Properties At Mutiny Park Condominium-hotel pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Mia Luxe Properties At Mutiny Park Condominium-hotel ei tarjoa pysäköintiä.

  • Missä Mia Luxe Properties At Mutiny Park Condominium-hotel sijaitsee?

    Mia Luxe Properties At Mutiny Park Condominium-hotel sijaitsee osoitteessa 2889 MCFARLANE ROAD, 33133, Miami, Amerikan Yhdysvallat.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Mia Luxe Properties At Mutiny Park Condominium-hotel?

    Lähellä majoituspaikkaa Mia Luxe Properties At Mutiny Park Condominium-hotel sijaitsevat nähtävyydet ovat South Beach, Miamin lentokenttä, Fort Lauderdale Beach, Miami Beach Boardwalk, Ocean Drive, Port of Miami, Art Deco District, Fort Lauderdale - Hollywood International Airport.