Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Hotelli Marie-Im-Alten-Friesenhaus (Wenningstedt-Braderup, Saksa)

Hotelli Marie-Im-Alten-Friesenhaus (Wenningstedt-Braderup, Saksa)

Marie-Im-Alten-Friesenhaus

Sybille vanhassa Frisian talossa Anna sielun huijata. Asuminen alle haudan vanha Friesenhof. Keitumin ja Westerlandin välisellä saaren sydämessä on kaunis vanha Frisian talo, jossa on kodikas ingrown-puutarha, joka on aina käytössäsi. App. Sybillessä on 70 neliömetriä asuintilaa ja se sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa. Lattiaan kuuluu ruokasali, erillinen täysin varusteltu keittiö, jossa on astianpesukone ja uuni. Suihkuhuoneessa on ikkuna. Olohuoneessa on mukava sohva ja kaapeli-tv. 2 makuuhuonetta on sisustettu frisian tyyliin. Yksi makuuhuone, jossa parivuode ja toinen yhden hengen vuode. Kahden hengen huone johtaa yhden hengen huoneeseen. Rantatuolit ovat saatavilla yhteisellä puutarhalla. Ilmainen pysäköinti talossa. Ilmainen Wi-Fi-yhteys. Talossa ei saa tupakoida. Täällä eläimet voivat viettää vapaapäiviä. Cot / syöttötuoli olemme iloisia voidessamme tarjota, (5,00 euroa) Saapuminen klo 15.00 (Jos saavut aikaisemmin, kysy, onko huoneisto jo valmiina käyttöasteeseen) Lähtö klo 10.00 asti Seuraavat lisäpalvelut sisältyvät hintaan: Varausmaksu kerran, 12,50 € Loppusiivous kerran, 110,50 € Liinapaketti per henkilö, 25,00 €Anna sielun huijata. Asuminen alle haudan vanha Friesenhof. Keitumin ja Westerlandin välisellä saaren sydämessä on kaunis vanha Frisian talo, jossa on kodikas ingrown-puutarha, joka on aina käytössäsi. App. Sybillessä on 70 neliömetriä asuintilaa ja se sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa. Lattiaan kuuluu ruokasali, erillinen täysin varusteltu keittiö, jossa on astianpesukone ja uuni. Suihkuhuoneessa on ikkuna. Olohuoneessa on mukava sohva ja kaapeli-tv. 2 makuuhuonetta on sisustettu frisian tyyliin. Yksi makuuhuone, jossa parivuode ja toinen yhden hengen vuode. Kahden hengen huone johtaa yhden hengen huoneeseen. Rantatuolit ovat saatavilla yhteisellä puutarhalla. Ilmainen pysäköinti talossa. Ilmainen Wi-Fi-yhteys. Talossa ei saa tupakoida. Täällä eläimet voivat viettää vapaapäiviä. Cot / syöttötuoli olemme iloisia voidessamme tarjota, (5,00 euroa) Saapuminen klo 15.00 (Jos saavut aikaisemmin, kysy, onko huoneisto jo valmiina käyttöasteeseen) Lähtö klo 10.00 asti Seuraavat lisäpalvelut sisältyvät hintaan: Varausmaksu kerran, 12,50 € Loppusiivous kerran, 110,50 € Liinapaketti per henkilö, 25,00 €

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa
  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Lemmikit sallittu
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali(Poissa)

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Ilmainen Wi-FI yleisissä tiloissa
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Suihku
  3. Televisio
  4. Hiustenkuivaaja
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Yhteystiedot

KEITUMER LANDSTRASSE 6 , 25980 , Wenningstedt-Braderup , Saksa

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Marie-Im-Alten-Friesenhaus

  • Onko majoituspaikassa Marie-Im-Alten-Friesenhaus uima-allas?

    Ei, Marie-Im-Alten-Friesenhaus ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Marie-Im-Alten-Friesenhaus?

    Kyllä, Marie-Im-Alten-Friesenhaus noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Marie-Im-Alten-Friesenhaus pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Marie-Im-Alten-Friesenhaus tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Missä Marie-Im-Alten-Friesenhaus sijaitsee?

    Marie-Im-Alten-Friesenhaus sijaitsee osoitteessa KEITUMER LANDSTRASSE 6, 25980, Wenningstedt-Braderup, Saksa.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Marie-Im-Alten-Friesenhaus?

    Lähellä majoituspaikkaa Marie-Im-Alten-Friesenhaus sijaitsevat nähtävyydet ovat Rømø, Sansibar, Alter Gasthof, Morsum Kliff, Westerland Station, Irish Pub, Culinarium, Friedrichstraße.