Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Hotelli Casas Rurales La Loma (Riópar, Espanja)

Hotelli Casas Rurales La Loma (Riópar, Espanja)

Casas Rurales La Loma

Casas Rurales La Loma 5 hengelle LOMA I: Talo 6-10 hengelle.Pohjakerroksessa on tilava olohuone, jossa on takka, keittiö, jossa on mikroaaltouuni, jääkaappi, pesukone, astianpesukone, pieni kodinkone, suuri keittiö ja ruokakomero, huone, jossa on 1,50 sänkyä ja kylpyhuone ja toinen kylpyhuone, kotiin. Ensimmäisessä kerroksessa on 1 huone, terassi, 1.50 vuode ja sisäuima-amme, 2 kahden hengen huonetta (yksi televisiolla ja pelit koko perheen käyttöön ja nauttimiseen), 1 kahden hengen huone, terassi ja 1 kylpyhuone kylpyammeella. Mahdollisuus kaksi lisävuodetta ja pinnasänky.Ulkoterassi, jossa kalusteet ja grilli. Sertifioitu laatu kaksi piikkiä.LOMA IV: Talo 6-10 hengelle.Pohjakerroksessa on olohuone, takkahuone, keittiö, jossa on induktiolevy, mikroaaltouuni, jääkaappi, pesukone, uuni, astianpesukone, pieni kodinkone ja suuri keittiö, huone, jossa 1. 50 vuode ja sisäuima-amme ja toinen kylpyhuone suihku yhteinen muuhun taloon.Ensimmäisessä kerroksessa on 1 huone, terassi, 1.50 vuode ja kylpyhuone, 2 kahden hengen huonetta, 1 kahden hengen huone terassilla ja 1 kylpyhuone kylpyammeella. Mahdollisuus kaksi lisävuodetta ja pinnasänkyUlkoterassi, jossa on puutarhakalusteet ja grilli. Sertifioitu laatu kaksi piikkiä.LOMA II: Talo 2-6 hengelle.Jaettu kerroksessa on iso takkahuone ja vuodesohva, keittiö, jossa on mikroaaltouuni, pesukone, jääkaappi, pieni kodinkone ja suuri keittiö, huone, jossa sänky 1.50 ja kylpyhuone, huone parivuoteella ja kylpyhuone suihkulla yhteinen muuhun talon. Mahdollisuus lisävuode ja pinnasänky. Sertifioitu laatu kaksi piikkiä.LOMA III: Talo 2-5 hengelle.Pohjakerroksessa on takkahuone, erillinen keittiö aamiaisbaarilla, induktiokeittotaso, mikroaaltouuni, jääkaappi, pesukone, pieni kodinkone ja suuri keittiö. Huone, jossa sänky 1.50 ja kylpyhuone, kolmen hengen huone ja kylpyhuone, jossa on yhteinen talo talossa. Talo on sovitettu pyörätuolilla oleville henkilöille. Mahdollisuus lisävuode ja pinnasänky. Terassialue, jossa on grilli. Sertifioitu laatu kaksi piikkiä.Kaikissa taloissa on lakanat ja pyyhkeet (yksi per henkilö) ja kuumuus polttopuusta. * Enempää ihmisiä ei sallita kuin majoituksen kuvauksen mukaan.

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa
  • Ilmainen Wi-Fi
  • Uima-allas
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Lemmikit sallittu
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali(Poissa)

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Ulkouima-allas
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Suihku
  4. Televisio
Liikuntamahdollisuudet
  1. Ratsastus
  2. Vaellusreitti
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Yhteystiedot

Urbanización Lomo del Pajar S/N , Riópar , Espanja

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Casas Rurales La Loma

  • Onko majoituspaikassa Casas Rurales La Loma uima-allas?

    Kyllä, Casas Rurales La Loma tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Casas Rurales La Loma?

    Kyllä, Casas Rurales La Loma noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Casas Rurales La Loma pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Casas Rurales La Loma tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Missä Casas Rurales La Loma sijaitsee?

    Casas Rurales La Loma sijaitsee osoitteessa Urbanización Lomo del Pajar S/N, , Riópar, Espanja.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Casas Rurales La Loma?

    Lähellä majoituspaikkaa Casas Rurales La Loma sijaitsevat nähtävyydet ovat Nacimiento del Río Mundo, Mundo River, Torre del Agua, Casco histórico de Hornos de Segura, El Pantano del Tranco.