Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Hotelli Beautiful Koolina Villa - Convenient To Pool/jacuzzi, Beach And Golf (Kapolei, Amerikan Yhdysvallat)

Hotelli Beautiful Koolina Villa - Convenient To Pool/jacuzzi, Beach And Golf (Kapolei, Amerikan Yhdysvallat)

Beautiful Koolina Villa - Convenient To Pool/jacuzzi, Beach And Golf

KoOlina Kai perheystävällinen rantahuoneisto (1063E) Tämä upea 3 makuuhuoneen ja 2 kylpyhuoneen huvila sijaitsee Havaijin premierillä KoOlina Beach Resort -alueella KoOlina Kai -alueella. Lomasi alkaa hetkestä, kun vedät porttiin, kun ympäröivät kauniit palmuja ja upea KoOlina LPGA -tason golfkenttä. Mukavuus on kotiovellesi, kun kutsuva aidattu uima-allas ja rauhoittava poreallas ovat vain minuutin kävelymatkan päässä. Neljä hämmästyttävää rannalla sijaitsevaa laguunia on aivan jakautuneen golfkentän reunan ohi.Huvilassa on mukavat korkealaatuiset kalusteet, täysin varustettu keittiö, modernit kodinkoneet ja kaikki liinavaatteet.Havaijilla on korkeimmat sähköhinnat läänissä. Mutta ei hätää! Asennetut aurinkopaneelit eivät tarkoita ylimääräisiä lisäkustannuksia sähkön käytöstä.Huvilassa on avoin pohjaratkaisu (iso olohuone / ruokailutila / keittiö, laajennettu kaapeli 55 tuuman taulutelevisiolla ja DVD-soittimella). Tilava lanai, jossa on pöytä ja neljä istuinta, on olohuoneesta poissa näkymistä kauniille viheralueille.Makuuhuoneessa, jossa parisänky, on kaksi vaatekaappia (yksi on iso vaatehuone) ja iso kaksinkertainen pesuallas, kylpyhuone suihkulla / kylpyammeella. Kaikki vuodevaatteet ja liinavaatteet ovat erittäin mukavia.Toisessa makuuhuoneessa on queen-vuode, iso vaatekaappi ylimääräisillä liinavaatteilla, värillinen 32 'taulutelevisio ja kattotuuletin.Kolmannessa makuuhuoneessa on kaksi parivuodetta, iso vaatekaappi ja kaunis trooppinen kattotuuletin.Täysikokoinen pesukone ja kuivausrumpu avuksesi.Kaapeli-TV (75 kanavaa), turvallinen langaton internet ja valtakunnallinen kaukopuhelu sisältyvät kaikki hintaan (Yhdysvallat ja Kanada).Katso linkki videotielle valokuvasivulla.Kaikki liinavaatteet toimitetaanYksityinen ja aidatulla uima-allasalue, jossa on vesiputous, lasten kahluualue, poreallas, lepotuoleja ja katettu grillipaikka / ruokailutila, on 1 minuutin kävelymatkan päässä. Allasalue on erittäin rentouttava ja hyvin harvoin kiireinen.Huvila sijaitsee kävelymatkan päässä KoOlinan hämmästyttävästä golfkentästä, Royn ravintolasta ja neljästä kauniista Koolinan ranta-laguunista.Lapsi ystävällinen! Tule jaa ja nauti rentouttavasta paratiisipalaksesta!Verotunnus-W95214940-03Avainsanat: Condo, huvila, loma-asunto, porttiyhteisö

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa(Poissa)
  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Uima-allas
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Lemmikit sallittu(Poissa)
  • Ilmastointi
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Kuntosali
  2. Pysäköinti
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Lapsille
  1. Pinnasänky
Kylpyläpalvelut
  1. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Kylpyamme (pyydettäessä)
  4. Suihku
Liikuntamahdollisuudet
  1. Urheilumahdollisuus
  2. Tenniskenttä

Yhteystiedot

92-1063 Koio Dr , 96707 , Kapolei , Amerikan Yhdysvallat

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Beautiful Koolina Villa - Convenient To Pool/jacuzzi, Beach And Golf

  • Onko majoituspaikassa Beautiful Koolina Villa - Convenient To Pool/jacuzzi, Beach And Golf uima-allas?

    Kyllä, Beautiful Koolina Villa - Convenient To Pool/jacuzzi, Beach And Golf tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Beautiful Koolina Villa - Convenient To Pool/jacuzzi, Beach And Golf?

    Ei, Beautiful Koolina Villa - Convenient To Pool/jacuzzi, Beach And Golf ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Beautiful Koolina Villa - Convenient To Pool/jacuzzi, Beach And Golf pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Beautiful Koolina Villa - Convenient To Pool/jacuzzi, Beach And Golf tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Missä Beautiful Koolina Villa - Convenient To Pool/jacuzzi, Beach And Golf sijaitsee?

    Beautiful Koolina Villa - Convenient To Pool/jacuzzi, Beach And Golf sijaitsee osoitteessa 92-1063 Koio Dr, 96707, Kapolei, Amerikan Yhdysvallat.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Beautiful Koolina Villa - Convenient To Pool/jacuzzi, Beach And Golf?

    Lähellä majoituspaikkaa Beautiful Koolina Villa - Convenient To Pool/jacuzzi, Beach And Golf sijaitsevat nähtävyydet ovat Waikiki Beach, Honolulu International Airport, Hawaii Rice Festival, Hawaii Convention Center, Diamond Head Crater, Hanauma Bay, Aloha Stadium, Aloha Tower.