Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Hotelli A Spacious Yet Cosy Eco Converted Dairy Barn, Situated Within A Vineyard (Whitland, Iso-Britannia)

Hotelli A Spacious Yet Cosy Eco Converted Dairy Barn, Situated Within A Vineyard (Whitland, Iso-Britannia)

A Spacious Yet Cosy Eco Converted Dairy Barn, Situated Within A Vineyard

Tilava mutta viihtyisä ekologisesti muunnettu meijerilato, joka sijaitsee viinitarhassa. Hebronin viinitarhan navetta on äskettäin muunnettu meijerilato, jossa on tarpeeksi tilaa 7-8 ihmisen majoittamiseen. Aulassa on 2 kahden hengen huonetta, kerrossänky ja taitettava pieni parivuode. Ladossa on kaksi kylpyhuonetta, toisessa suihku ja toisessa kylpyamme. Se on tilava mutta viihtyisä, 2 puulämmitteellä ja kaikilla mukavuuksilla. Se sijaitsee täydellisesti Pembrokeshiren rannikon tutkimiseen.Olemme istuttaneet viinitarhan tänne Länsi-Walesiin pyrkiessämme auttamaan Walesia viininvalmistuskartalla. Vieraat voivat nauttia suuresta puutarhasta ja ovat tervetulleita kävelemään molemmilla viinitarhoilla 13 hehtaarin pientaloalueella. Puutarhoissa on puiden keinut, trampoliini, kiipeilylaitteet, tiheät, purot ja lammet lapsille ja aikuisille. Ladon takana on ulkoterassi, jossa voi grillata ja tulipaloja. Majoitus on ihanteellisella paikalla tutkimaan kaikkia upeaa Länsi-Walesin rantaviivaa, täynnä salaisia lahtia, rantoja ja kävelyretkiä. Sisältää Pembrokeshiren rannikkopolun, joka on nimetty kansalliseksi polkuksi Pembrokeshiressä, Lounais-Walesissa. Se on perustettu vuonna 1970, ja se on 186 mailia pitkä. Navetta sijaitsee henkeäsalpaavan Preseli Hillsin juurella lukuisilla erinomaisilla kävelyretkillä nauttiakseen taas enimmäkseen Pembrokeshire Coastin kansallispuistossa. On olemassa monia nähtävyyksiä, jotka sopivat kaikkiin makuihin erittäin lyhyen ajomatkan päässä, puffinista ja delfiinien katselusta hauskoihin ja huvipuistoihin.Mökkimme on navetan vieressä, joten olemme valmiina tarvittaessa. Kunnioitamme keskinäisen yksityisyyden tarvetta, mutta voimme auttaa millään tavalla ja jaamme mielellämme paikallista tietoa rikastuttaaksemme alueen vierailijoiden oleskelua.Muita huomioitavia seikkojaToimitamme puutavaraa polttaville uuneille ja lisää tukkeja voi ostaa lisäkustannuksin (£ 2.50 / tavara). Mobiilivastaanotto on luonnossa navetassa aivan maaseudun sijainnin vuoksi, mutta siellä on Wi-Fi, joten puhelut ovat mahdollisia älypuhelimista, WhatsApp, Viber jne. Muuten ne ovat muutaman askeleen ulkopuolella, missä vastaanotto on mahdollista.Kiinteistössä on hyötyä sekä aurinkolämpövesistä että aurinkoenergialla tuotetusta sähköstä.

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa(Poissa)
  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Lemmikit sallittu(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Ilmainen Wi-Fi
Lapsille
  1. Pinnasänky
  2. Leikkipaikka
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Tiskikone
  3. Suihku
  4. Televisio

Yhteystiedot

LLETTY A, HEBRON , SA34 0XS , Whitland , Iso-Britannia

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa A Spacious Yet Cosy Eco Converted Dairy Barn, Situated Within A Vineyard

  • Onko majoituspaikassa A Spacious Yet Cosy Eco Converted Dairy Barn, Situated Within A Vineyard uima-allas?

    Ei, A Spacious Yet Cosy Eco Converted Dairy Barn, Situated Within A Vineyard ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa A Spacious Yet Cosy Eco Converted Dairy Barn, Situated Within A Vineyard?

    Ei, A Spacious Yet Cosy Eco Converted Dairy Barn, Situated Within A Vineyard ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa A Spacious Yet Cosy Eco Converted Dairy Barn, Situated Within A Vineyard pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, A Spacious Yet Cosy Eco Converted Dairy Barn, Situated Within A Vineyard tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Missä A Spacious Yet Cosy Eco Converted Dairy Barn, Situated Within A Vineyard sijaitsee?

    A Spacious Yet Cosy Eco Converted Dairy Barn, Situated Within A Vineyard sijaitsee osoitteessa LLETTY A, HEBRON, SA34 0XS, Whitland, Iso-Britannia.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa A Spacious Yet Cosy Eco Converted Dairy Barn, Situated Within A Vineyard?

    Lähellä majoituspaikkaa A Spacious Yet Cosy Eco Converted Dairy Barn, Situated Within A Vineyard sijaitsevat nähtävyydet ovat Folly Farm Adventure Park and Zoo, Rhossili Bay, Laugharne Castle, Coppet Hall, Oakwood Theme Park, Llansteffan Castle, Castle Beach, Carew Castle.