Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Hotelli 04 Double Room With Terrace - Hotel Insel Glück At The Jasmund National Park (Lohme, Saksa)

Hotelli 04 Double Room With Terrace - Hotel Insel Glück At The Jasmund National Park (Lohme, Saksa)

04 Double Room With Terrace - Hotel Insel Glück At The Jasmund National Park

04 Kahden hengen huone terassilla - Hotel Insel Glück Jasmundin kansallispuistossa 04 kahden hengen huone terassilla:Tämä valoisa kahden hengen huone pohjakerroksessa on 25 neliömetriä ja korkeintaan. 2 vierasta ja lapsi matkasängyssä, joka on sisustettu nykyaikaisesti ja ystävällisesti. Miellyttävät värit, mukavat huonekalut ja suuret ikkunat antavat sinulle lomailun nopeasti. Ominaisuuksiin kuuluu mukava parivuode, vaatekaappi, tuolit ja pöytä ja taulu-tv radiossa. Pöytä ja kaksi tuolia ovat saatavana liittyvällä terassilla. Lasten matkasänky ja liinavaatteet voidaan toimittaa pyynnöstä. Modernissa kylpyhuoneessa on suihku, turhamaisuus ja wc. WLAN on tietysti saatavana ilmaiseksi. Päivittäistä aamiaista varten odotamme sinua aamulla aamiaisravintolamme buffetissa. Pyynnöstä voit nauttia aamukahvin tai teen tai kotitekoisia kakkuja ja kahvia erikoisuuksia iltapäivällä aurinkoisella terassillamme.Tervetuloa Hagen auf Rügeniin!Hotel Insel-Glück on erittäin hyvällä paikalla Hagenissa ja tarjoaa sinulle kauniita hotellihuoneita ja huoneistoja 2–4 vieraalle, joissa on langaton internetyhteys. Se on vain 2,5 km p��ässä hotellistamme liidun rannikolle Jasmundin kansallispuistossa kuuluisalla Rügenin maamerkillä, Königsstuhlilla ”. Tie sinne johtaa u. a. laajan pyökkimetsän kautta legendaariseen Hertha-järveen, slaavilaisten valleiden ohi ja lukuisiin hautakumpuihin. Jasmundin kansallispuiston lisäksi UNESCO: n maailmanperintökohteen pyökkimetsät ja toinen Länsi-Pomerania-laguunialueen kansallispuisto ovat ehdoton kohokohta alueellemme! Königsstuhlin välittömässä läheisyydessä on kansallispuistokeskus, ainutlaatuisella näyttelyllä ja Victoria-näkymällä, ainutlaatuisella näkymällä kalkkikallioilla ja Itämerellä. Voit myös päästä satamakaupunkiin Sassnitziin ja Spyckerschen-järveen noin 10 minuutissa ja Itämeren lomakohteeseen Binziin kilometripituisella, hienolla hiekkarannalla 15 minuutissa. Paikan muodostavat maisema, Itämeren läheisyys ja ranta. Hotellissa Insel-Glück on 3 kerrosta, 12 viihtyisää, valoisaa, tilavaa huonetta, joissa parivuode ja parveke 2–3 vieraalle ja 2 huoneistoa, joissa on keittiön ruokakomero ja parvekkeet. Päivittäistä aamiaista varten odotamme sinua aamulla aamiaisravintolamme buffetissa. Pyynnöstä voit nauttia aamukahvin tai teen tai kotitekoisia kakkuja ja kahvia erikoisuuksia iltapäivällä aurinkoisella terassillamme. Hotellin erikoisuutena on kahvila, jossa on laaja valikoima kakkuja ja piirakoita sekä kahvia erikoisuuksia. Lisäksi tarjoamme myös laktoositonta ja gluteenitonta tuotetta sekä alueellisia erikoisuuksia (tyrniä sisältäviä tuotteita). Pysäköintipaikat vieraille ovat saatavilla ilmaiseksi hotellissa. Paikallinen bussipysäkki on noin 150 metrin päässä hotellista.Saapuminen on klo 16.00–22.00 ja lähtö on klo 6.00–10.00.

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa(Poissa)
  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Lemmikit sallittu(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali(Poissa)

Kaikki mukavuudet

Yhteystiedot

Stubbenkammerstr. 33 , 18551 , Lohme , Saksa

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa 04 Double Room With Terrace - Hotel Insel Glück At The Jasmund National Park

  • Onko majoituspaikassa 04 Double Room With Terrace - Hotel Insel Glück At The Jasmund National Park uima-allas?

    Ei, 04 Double Room With Terrace - Hotel Insel Glück At The Jasmund National Park ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa 04 Double Room With Terrace - Hotel Insel Glück At The Jasmund National Park?

    Ei, 04 Double Room With Terrace - Hotel Insel Glück At The Jasmund National Park ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa 04 Double Room With Terrace - Hotel Insel Glück At The Jasmund National Park pysäköintiä saatavilla?

    Ei, 04 Double Room With Terrace - Hotel Insel Glück At The Jasmund National Park ei tarjoa pysäköintiä.

  • Missä 04 Double Room With Terrace - Hotel Insel Glück At The Jasmund National Park sijaitsee?

    04 Double Room With Terrace - Hotel Insel Glück At The Jasmund National Park sijaitsee osoitteessa Stubbenkammerstr. 33, 18551, Lohme, Saksa.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa 04 Double Room With Terrace - Hotel Insel Glück At The Jasmund National Park?

    Lähellä majoituspaikkaa 04 Double Room With Terrace - Hotel Insel Glück At The Jasmund National Park sijaitsevat nähtävyydet ovat KdF-Bad Prora, Kap Arkona, Rügen Rund - Rad-Rundfahrt, Binzer Strand, Seebrücke Binz, Stadthafen Sassnitz, Ostseebad Binz, Ostseebad Sellin Nordstrand.