Majoituspaikkoja löytyi: 0
Haetut varaussivustot: 0
Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...
Majoituspaikkoja löytyi: 0
Haetut varaussivustot: 0

Hotellit kaupungissa Dublin (Irlanti, Irlanti)

Ladataan

Hotellit kaupungissa Dublin

Löydä uskomattoman halpoja hotelleja kohteessa Dublin, Irlanti. Hae ja vertaile majoitustarjousta löytääksesi halvimmat hinnat trivago-sivustolla

  • Löydä kaikki hotellit lähellä kohdetta Dublin
  • Löydä halvin hotelli kohteesta Dublin!
  • Varaa aina loistavaan hintaan!

Kauniista Dublinista löydät loman museoista viski-maisteluun

Dublin on puolen miljoonan asukkaan viihtyisä ja vihreä pääkaupunki Irlannissa. Kaupunki on kaunis lomakohde ja helppo lähestyä turistina. Halusit sitten keskittyä historialliseen lomaan museoineen ja katedraaleineen tai tutustua Dublinin olut- ja viskitarjontaan ohjatuilla kierroksilla, Dublin on kaupunkisi hotellimatkalle. Shoppailuun löydät tavarataloja hintaluokkien molemmista päistä ja Dublinin kaupungin ulkopuolella voit vierailla ostoskeskuksissa. Julkinen liikenne kaupungissa toimii hyvin ja yli 200 linjan bussiverkoston lisäksi Dublinissa kulkevat raitiovaunut. Kaupungin keskustassa pääset liikkumaan helposti myös kävellen.

Hotellit Dublinin keskustasta joen molemmin puolin

Liffey-joki kulkee kaupungin läpi jakaen sen pohjoiseen ja eteläiseen puoleen. Hotellit Dublinin keskustassa löydät molemmilta puolilta jokea. Halpa hotelli Dublinista voi löytyä aivan keskustasta sillä tarjouksia löytyy varmasti Dublinin yli 400 hotellin joukosta. Dublinin keskustan hotellien lisäksi kaupungin laidoilla on paljon erilaisia vaihtoehtoja. Esimerkiksi hieman pohjoisemmassa, The Croke Park Stadiumin lähellä sijaitsee The Croke Park –hotelli. Stadionilla voit seurata mielenkiintoisia irlantilaisia urheilulajeja, kuten suosittua gaelilaista jalkapalloa sekä hurlingia.

Hotellihinnat Dublinissa liikkuvat tavallisesti 100 euron molemmin puolin mutta voit löytää edullisia hotellitarjouksia 4 tähden hotelleista jopa 50 eurolla. Hotellit Dublinin keskustan lisäksi löydät bussimatkan päässä keskustasta lähes joka suuntaan lähtiessäsi. Myös sataman lähellä on hyviä vaihtoehtoja yöpymiseen, kuten The Gibson –hotelli.

1000-vuotisia katedraaleja ja Dublinin linna

Dublinin linna on historiallisesti tärkeä kohde kaupungin keskustan tuntumassa. Yli 44 000 neliömetrin alueelta löydät itse linnan lisäksi 2 museota ja kahvilaa, konferenssikeskuksen ja 2 suurta puutarhaa. Linnan alueella saa kulkea vapaasti, mutta alimpiin kerroksiin pääsee tutustumaan vain ohjatuilla, maksullisilla kierroksilla. Jos haluat yöpyä lähellä tämän entisen brittiläisen hallinnon linnan muureja, hotelliksi voit valita esimerkiksi Paramount Dublinin muutaman sadan metrin päässä linnasta. Tältä alueelta Dublinin keskustasta löydät useita hotelleja lomallesi, esimerkiksi suositun 4 tähden hotellin The Greshamin.

Christ Church Cathedral on peräisin 1000-luvulta ja on Dublinin vanhin rakennus. Katedraalin sisällä sijaitseva krypta on vieläkin vanhempi ja mielenkiintoinen vierailukohde Dublinissa. Katedraalien läheltä löydät helposti hotellit Dublinin keskustan eteläosasta. Sekä katedraaleja, Dublinin linnaa ja St. Patrickin puistoa lähellä sijaitsee esimerkiksi 4 tähden hotelli Radisson Blu Royal Dublin.

Vietä päivä museoissa tai eläintarhassa

Historiallisten katedraalien ja linnojen lisäksi Dublinin museot tarjoavat nähtävää ja kierreltävää vaikka koko päiväksi. Esimerkiksi Irlannin kansallismuseoon on ilmainen sisäänpääsy kaikille ja se esittelee monipuolisesti Irlannin kulttuurista perintöä ja historiaa. Länsipuolelta kaupunkia, kansallismuseon läheltä löydät myös paljon hotelleja Dublinissa. Irlannin kansallismuseon lähellä sijaitsee esimerkiksi hotelli Ashling.

Toinen mielenkiintoinen museo Dublinin lomalla nähtäväksi on Irlannin kansallisgalleria lähellä Dublinin keskustaa. Galleriaan on ilmainen sisäänpääsy ja se on avoinna lähes vuoden jokaisena päivänä. Kokoelmiin kuuluu yhteensä yli 15 000 teosta, maalauksista veistoksiin. Aivan Irlannin kansallisgallerian vieressä ja hyvien kulkuyhteyksien päässä kaupungin eri osista sijaitsee hotelli The Mont Clare jossa voit museopäivän jälkeen levätä. Alueelta löydät myös useita ravintoloita ja kahviloita. Illalla kannattaa käydä paikallisessa irlantilaisia pubissa, jossa tunnelma on yleensä rento ja ihmiset innostuvat jopa laulamaan.

Dublinin eläintarha sijaitsee Dublinin länsipuolella. Eläintarha on ollut toiminnassa jo vuodesta 1830 lähtien. Etenkin perheen kanssa lomalla Dublinissa on eläintarha vierailun arvoinen kohde. Yhteensä 28 hehtaarin kokoisesta puistosta löydät yli 400 eri eläintä, esimerkiksi merileijonia ja pingviinejä. Tämän lisäksi puistossa on useita afrikkalaisia eläimiä savanniaitauksessa kirahveista sarvikuonoihin ja antilooppeihin.

Viski- ja olutkierroksia juomien kotikaupungissa

Dublinin matkalla ei kannata unohtaa irkkupubeja, joita löydät kaupungin jokaisesta kadun kulmasta. Kannattaa rohkeasti astua sisään ja kokeilla eri pubeja löytääksesi mieleisesi. Kuuluisimmat Dublinista lähtöisin olevat juomat ovat Guinness-olut ja Jameson-viski. Guinnessia valmistetaan edelleen Dublinissa ja pääset paikan päällä kierrokselle tutustumaan oluen tekoon sekä maistelemaan. Jameson-viskiä ei enää valmisteta Dublinissa, mutta voit silti varata kierroksen museossa nähdäksesi viskin valmistustyylin sekä myös maistelemaan. Sekä panimo että tislaamo sijaitsevat hyvin lähellä keskustaa, joten majoitus on helppo löytää läheltä.

Hotellit – Dublin

Nämä hotellit saattavat myös kiinnostaa sinua...

Kaupunginosa - Dublin

Nähtävyydet - Dublin

Suositut kohteet

Lisää suosittuja kohteita