Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto West Wemyss- Two Bedroom Apartment With Gorgeous Views Across Forth To Edinburgh (West Wemyss, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto West Wemyss- Two Bedroom Apartment With Gorgeous Views Across Forth To Edinburgh (West Wemyss, Iso-Britannia)

West Wemyss- Two Bedroom Apartment With Gorgeous Views Across Forth To Edinburgh

West Wemyss - kahden makuuhuoneen huoneisto, josta on upeat näkymät Forthistä Edinburghin Tämä viehättävä kahden makuuhuoneen, toisen kerroksen huoneisto 100-vuotiaassa rakennuksessa, jossa on viisi muuta huoneistoa, viehättävän West Wemyss -kylän sydämessä, Fifen rannikolla, vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä kauniista satamasta ja 117 mailin päässä Fife-rannikkoreitti, joka seuraa rannikkoa Forth-Fortista, Fifen itäisen Neukin ympäriltä ja päättyy Tay-syvyyteen. Huoneisto on sisustettu hyvällä maulla korkeatasoisesti. Kauniit näkymät Edinburghin yli Fortin saavat asunnon korkealta ahvenalta, josta on näkymät alla oleville pannukatoille. Palkittu West Wemyssin kylä on täydellinen hiljainen pakopaikka vain 260 asukkaan kanssa. Kylässä ei ole kauppoja, mutta siellä on perintökeskus, ihana pieni kahvila, joka on avoinna neljä päivää viikossa ja tarjoilee kahvia, kotileivontaa, lounaita ja kaloja perjantaisin ja on lisensoitu, sekä yhteisö-pubi, joka on avoinna kolme Päiviä viikossa, ja sitä hoitavat täysin paikalliset vapaaehtoiset - täydellinen paikka mennä kylmäksi, tuuliseksi päiväksi ja istua talvella viskin kanssa puuhella tai istua kesällä pintin ulkopuolella. Supermarketit ja muut ostosmahdollisuudet ovat saatavilla vain lyhyen ajomatkan päässä Dysartissa tai Kirkcaldyssä. Julkinen liikenne on hyvää, kun bussi lähtee kylästä joka tunti Kirkcaldy-rautatieasemalle, missä usein Edinburghin suuntautuvat junat pysähtyvät vain 35 minuutin matkan päässä Waverleyn asemalta. Jos ajat, on ilmainen pysäköinti Kirkcaldy-rautatieasemalla.Sen lähellä, että se on lähellä Fife-rannikkopolkua, West Wemyss on myös lähellä Fifen itäneukin kauniita kalastajakyliä ja vain 21 mailin päässä St.-golfin mekasta. Andrews. Edinburghin kansainvälinen festivaali on valtava vetovoima ihmisille ympäri maailmaa. Sanomattakin on selvää, että on lähes mahdotonta löytää majoitusta Edinburghista tänä vuoden aikana, ja jos onnistut, se voi olla kohtuuttoman kallis. West Wemyss on hieno vaihtoehto todelliseen oleskeluun kaupungissa. Aja Kirkcaldy-asemalle, hyppää junalla ja ole vain 35 minuutin päässä upeasta festivaalin ilmapiiristä. Ota viimeinen juna takaisin yöllä, kun olet viinannut ja syönyt Edinburghissa. Hyppää taksille Kirkcaldy-asemalla takaisin asuntoon, helppoa!

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Savuttomia huoneita
  4. Kylpylä
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Silitysvälineet
  3. Televisio
  4. Hiustenkuivaaja
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa West Wemyss- Two Bedroom Apartment With Gorgeous Views Across Forth To Edinburgh

  • Onko majoituspaikassa West Wemyss- Two Bedroom Apartment With Gorgeous Views Across Forth To Edinburgh uima-allas?

    Ei, West Wemyss- Two Bedroom Apartment With Gorgeous Views Across Forth To Edinburgh ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa West Wemyss- Two Bedroom Apartment With Gorgeous Views Across Forth To Edinburgh?

    Ei, West Wemyss- Two Bedroom Apartment With Gorgeous Views Across Forth To Edinburgh ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa West Wemyss- Two Bedroom Apartment With Gorgeous Views Across Forth To Edinburgh pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, West Wemyss- Two Bedroom Apartment With Gorgeous Views Across Forth To Edinburgh tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa West Wemyss- Two Bedroom Apartment With Gorgeous Views Across Forth To Edinburgh?

    Lähellä majoituspaikkaa West Wemyss- Two Bedroom Apartment With Gorgeous Views Across Forth To Edinburgh sijaitsevat nähtävyydet ovat Edinburgh Airport, Vanhakaupunki, Edinburghin linna, Edinburgh Waverley Railway Station, Royal Mile, Haymarket, Princes Street, University of Edinburgh.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa West Wemyss- Two Bedroom Apartment With Gorgeous Views Across Forth To Edinburgh on?

    Majoituspaikan West Wemyss- Two Bedroom Apartment With Gorgeous Views Across Forth To Edinburgh peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.