Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Wenige Km Von Augsburg Entfernt, Freistehendes Haus Mit Garten, 3 Schlafzi (Bobingen, Saksa)

Koko talo/asunto Wenige Km Von Augsburg Entfernt, Freistehendes Haus Mit Garten, 3 Schlafzi (Bobingen, Saksa)

Wenige Km Von Augsburg Entfernt, Freistehendes Haus Mit Garten, 3 Schlafzi

muutaman kilometrin päässä Augsburg poistettu, omakotitalo, jossa puutarha, 3 makuuhuonetta enintään 6 henkilöä (aikuiset)Jos tämä talo näkyy varattu, kysy joka tapauksessa, voi olla toinenkin (myös Straßbergissä), jolla on vastaavat varusteet vielä ilmaiseksi. Ne kaikki löytyvät myös googlemapsistaFewo: upea vaihtoehto hotellille: vain mukavampaa! Koko talo yksin sinulle! Lomamökki sijaitsee Strassbergissa, Bobingenin alueella, länsimetsien luonnonsuojelualueella, romanttisessa yksinäisyydessä, mutta ei kaukana Augsburgin kaupungista kaikilla kulttuuri- ja yöelämävaihtoehdoilla. Ihanteellinen luonto- ja puutarha-ystäville: Ovella: niittyjen yli luonnonpuiston metsäpolkuille pitkiä vaelluksia varten, myös koiranomistajille. Hyvin merkittyjä polkuja retkeilyyn ja urheiluun, esim. B. Maastopyöräily, hiihto jne. Burgwaldenissa sijaitseva 'Golfclub Augsburg' -golfkenttä on vain 1 km: n päässä. Muut golfkentät ovat lähellä (Inningen ja Stadtbergen / Deuringen). Puutarhakalusteet ja grillausmahdollisuus odottavat vieraita (mutta ette pidä juhlia!) Roy Black -faneille: Poptähden syntymäpaikka ja hänen hauta ovat muutaman kadun päässä! Talvella: kelkkarata voidaan saavuttaa jalka, kelkat ovat saatavana eri versioina (pyynnöstä)!Monet vieraani vievät päiväretkiä Müncheniin, Füsseniin (Neuschwansteinin linnat) ja Legolandiin. Strassbergin alue, joka on osa Bobingenia, on täydellinen luontoa ja puutarhaa rakastavalle - se on aika vihreä täällä. Seuraava suurempi kaupunki on Bobingen - haluat todennäköisesti mennä sinne autolla - julkinen liikenne ei ole Strassbergin paras. Löydät kaikki kaupat, kahvilat ja useita ravintoloita ja supermarketteja, lääkäritoimistoja, kuntosaleja jne. Bobingenissa. Elokuvateatteri sijaitsee Königsbrunnissa, joka on noin 6 km päässä Strassbergistä. Bobingenista pääset junalla tai autolla Augsburgiin muutamassa (10-15) minuutissa. Augsburg on 2000 vuotta vanha kaupunki, jolla on monia, monia nähtävyyksiä, kauniita rakennuksia, museoita ja näyttelyitä. Sieltä junat Müncheniin lähtevät 3 kertaa tunnissa. Ajo on noin 30–40 minuuttia.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Hissi
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Televisio
  3. Vedenkeitin
  4. Keittiö
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Wenige Km Von Augsburg Entfernt, Freistehendes Haus Mit Garten, 3 Schlafzi

  • Onko majoituspaikassa Wenige Km Von Augsburg Entfernt, Freistehendes Haus Mit Garten, 3 Schlafzi uima-allas?

    Ei, Wenige Km Von Augsburg Entfernt, Freistehendes Haus Mit Garten, 3 Schlafzi ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Wenige Km Von Augsburg Entfernt, Freistehendes Haus Mit Garten, 3 Schlafzi?

    Kyllä, Wenige Km Von Augsburg Entfernt, Freistehendes Haus Mit Garten, 3 Schlafzi noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Wenige Km Von Augsburg Entfernt, Freistehendes Haus Mit Garten, 3 Schlafzi pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Wenige Km Von Augsburg Entfernt, Freistehendes Haus Mit Garten, 3 Schlafzi tarjoaa Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Wenige Km Von Augsburg Entfernt, Freistehendes Haus Mit Garten, 3 Schlafzi?

    Lähellä majoituspaikkaa Wenige Km Von Augsburg Entfernt, Freistehendes Haus Mit Garten, 3 Schlafzi sijaitsevat nähtävyydet ovat Hauptbahnhof Augsburg, Inningen, Augsburg Walkabout, impuls arena, Rathaus, Bahnhof Bad Wörishofen, Antonsviertel, Augsburg Zoo.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Wenige Km Von Augsburg Entfernt, Freistehendes Haus Mit Garten, 3 Schlafzi on?

    Majoituspaikan Wenige Km Von Augsburg Entfernt, Freistehendes Haus Mit Garten, 3 Schlafzi peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.