Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Villa Valldemossa ihanteellinen perheille. Sydämessä Sierra Tramuntana (Valldemossa, Espanja)

Koko talo/asunto Villa Valldemossa ihanteellinen perheille. Sydämessä Sierra Tramuntana (Valldemossa, Espanja)

Villa Valldemossa ihanteellinen perheille. Sydämessä Sierra Tramuntana

Huvila 6 henkilölle uima-altaalla Valldemossassa. Ihanteellinen perheille Villa Son Vent sijaitsee asuinalueella lähellä Valldemossan kylää. Siinä on oma uima-allas ja suuri ulkotiloissa grilli ja oliivipuiden ympäröimä Välimeren puutarha.Huvilassa on 3 kahden hengen makuuhuonetta, joista kahdessa on oma kylpyhuone. Ensimmäisen kerroksen ruokasali on keittiön vieressä, ja alakerrassa tilava olohuone on varustettu biljardipöydällä ja sieltä on pääsy uima-altaan ympäröiville terasseille ja grilli. Pääruokasalissa on taulutelevisio ja satelliitti-TV-vastaanotin, ja nuorempien oleskelualueella videopelikonsoli. Löydät myös kolmannen kylpyhuoneen alakerrassa ja wc ensimmäisessä kerroksessa.Keittiössä on uuni, jääkaappi, mikroaaltouuni ja astianpesukone. Löydät myös leivänpaahdin, vedenkeitin, kahvinkeitin, keittiövälineet ja ruokapöytä. Keittiöstä pääset terassille, jolla on pöytä ja kauniit näkymät; ihanteellinen aamiaiseksi. Kodinhoitohuone, jossa pesukone ja kuivausrumpu. Pyyhkeet ja liinavaatteet tarjotaan. Ilmainen WiFi-yhteys kaikessa talossa.Vierailla on pääsy kaikkiin taloon.Kaupungistuminen, jossa olemme, on vain 3 km: n päässä Valldemossan kylästä, jolla on kaikki mukavuudet: supermarket, leipomo, ravintola, matkamuistot, huoltoasema, informaatioturisti ... piste jne.Tämä huvila sijaitsee poikkeuksellisella paikalla Sierra Tramuntanan sydämessä, joka on osa Unescon maailmanperintöä. Se sijaitsee asuinkompleksissa, jossa on useita luonnonkauniita näkökulmia merelle ja vuorille, joissa voit nauttia ainutlaatuisista auringonlaskuista.Huvila on vain 5 minuutin ajomatkan päässä Valldemossan kylästä, joka on yksi Sierran tunnetuimmista, ja jota leimaavat kuuluisat historialliset hahmot, kuten Frederic Chopin. Vierailua kuuluisaan Charterhouse-huoneeseen tai sen perinteisten perunakakkujen ja paikallisen keittiön herkkuja ei pidä unohtaa. 15 minuutin ajomatka vie sinut Valldemossan satamaan, viehättävään kalastajakylään, jossa on pikkukiviranta. Varsinainen ajomatka satamaan tarjoaa henkeäsalpaavat näkymät. Asuinalue yhdistää Sierran ylittävän tien, ja tarjoaa helpon pääsyn muihin viehättäviin kyliin, vuorten ja upeiden kivisten rantojen välille sekä parhaimpiin luonnonkauniisiin asemiin. Patikointi, juokseminen, pyöräily, ihanteellinen paikka harjoittaa mitä tahansa urheilua, luonnollisessa ympäristössä. Olet myös vain 25 minuutin ajomatkan päässä Palmasta, josta pääsee helposti saaren pääteille.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Ulkouima-allas
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Lapsille
  1. Pinnasänky
  2. Leikkipaikka
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Tiskikone
  4. Suihku

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Villa Valldemossa ihanteellinen perheille. Sydämessä Sierra Tramuntana

  • Onko majoituspaikassa Villa Valldemossa ihanteellinen perheille. Sydämessä Sierra Tramuntana uima-allas?

    Kyllä, Villa Valldemossa ihanteellinen perheille. Sydämessä Sierra Tramuntana tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Villa Valldemossa ihanteellinen perheille. Sydämessä Sierra Tramuntana?

    Ei, Villa Valldemossa ihanteellinen perheille. Sydämessä Sierra Tramuntana ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Villa Valldemossa ihanteellinen perheille. Sydämessä Sierra Tramuntana pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Villa Valldemossa ihanteellinen perheille. Sydämessä Sierra Tramuntana tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Villa Valldemossa ihanteellinen perheille. Sydämessä Sierra Tramuntana?

    Lähellä majoituspaikkaa Villa Valldemossa ihanteellinen perheille. Sydämessä Sierra Tramuntana sijaitsevat nähtävyydet ovat Palma de Mallorcan lentokenttä, Can Pastilla, Port de Pollença, Cala Major, Port de Alcudia, Puerto de Port de Soller, Port de Palma de Mallorca, El Terreno.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Villa Valldemossa ihanteellinen perheille. Sydämessä Sierra Tramuntana on?

    Majoituspaikan Villa Valldemossa ihanteellinen perheille. Sydämessä Sierra Tramuntana peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.