Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Una Location Da Sogno !villa Moderna Con Piscina Sul Mare,a Due Passi Da Roma! (Anzio, Italia)

Koko talo/asunto Una Location Da Sogno !villa Moderna Con Piscina Sul Mare,a Due Passi Da Roma! (Anzio, Italia)

Una Location Da Sogno !villa Moderna Con Piscina Sul Mare,a Due Passi Da Roma!

Unelma sijainti!Moderni huvila uima-altaalla merellä, kivenheiton päässä Roomasta !!! OMAISUUSKulku tieltä on yksityisen alueen kautta, jossa on automaattinen portti ja runsaasti pysäköintialueita. Välttämätöntä kesäkaudella! Puutarha, 1400 m2, on täysin aidattu ja valaistu. Meren äärellä on holm-tammeja ja korkeita oliivipuita sisältävä lehto ja takana suuri nurmialue, jossa on lentopallokenttä. Löydät myös pienoismalli 'Colosseum', suihkulähde, toimiva ja valaistu, joka toistaa 'Napolinlahti Vesuviuksen kanssa' ja 'La Cascata delle Marmore', jota nykyään käytetään pesuhuoneena. Nämä 1960-luvulta peräisin olevat esineet olivat vanhan omistajan rakentamat minigolf-asemat!Huvillan yksinomaiseen käyttöön tarkoitettu uima-allas on ääretön ja merelle päin. Siinä on sukellusalue ja poreallas. Yöllä se on valaistu ja vaikutus on todella näyttävä. Löydät grillistä myös Vesuviuksen takana suuren tiiligrillin, joka on varustettu myös kivi-pesuallasella.Ulkoalueen täydentää suuri aurinkoterassi merinäköalalla, josta viemällä rottinki-aulassa istuvaa aperitiivia voit ihailla upeita auringonlaskuja.Kiinteistöllä on yksityinen pääsy merelle, mikä johtaa suurelle ilmaiselle rannalle tai haluttaessa lukuisille varustetuille rannoille, joilla voit harrastaa purjehdusta, pilvenpiirtämistä jne..Hiljattain rakennettu huvila on kehitetty kahdessa kerroksessa.Pohjakerroksessa on suuri täysin lasitettu oleskelutila ja iso katettu terassi, jolta on näkymät merelle, 2 kahden hengen huonetta, joissa queen-vuodetta ja vaatekaapit, 2 kylpyhuonetta suihkulla, avoin keittiö, jossa liesi, uuni ja jääkaappi, yksi, pesulakaappi, ja toinen terassi, puutarhanäköala, oleskelutila. Yläkerros, nimeltään 'silta': koostuu suuresta olohuoneesta / sängystä, jossa on ikkuna merinäköalalla, kylpyhuoneesta ja kahdesta suuresta panoraamaterassista, joista toisella on merinäköala ja toisella puutarhaan päin. Talo on varustettu riippumattomalla lämmitys- ja ilmastointijärjestelmä kuuma / kylmä. Talossa on seuraavat mukavuudet: tallelokero, wifi, liinavaatteet, pyyhkeet ja pöytäliinat, pesukone, hiustenkuivaaja, televisio, radio-CD, videonauhuri, astianpesukone, astiat, leivänpaahdin, vedenkeitin, kahvinkeitin-suodatin,. Sisäinen ruokapöytä 4 ja ulkoinen ruokapöytä 10: lle. Sohvat ja nojatuolit sekä sisällä että ulkona, aurinkotuoleja, riippumatto, koiran sänky. Kiinteistön alla, rantaa pitkin olevaa tietä pitkin, on amfiteatteri, joka kirkastaa kesäiltoja. Tämä on tenorikaverin luoma kulttuuriklubi 'l'Abbraccio', joka järjestää teemailtoja: klassista musiikkia, jazzia, 80-luvun musiikkia, teatteria, kabareeta jne. ... Voit päästä suoraan teatteriin ja halutessasi nauttia ohjelmasta aperitiivilla, jolta on merinäköala! Kaikki tapahtumat päättyvät tiukasti klo 11.30.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Ulkouima-allas
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Kylpyamme (pyydettäessä)
  4. Televisio
Lapsille
  1. Leikkipaikka

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Una Location Da Sogno !villa Moderna Con Piscina Sul Mare,a Due Passi Da Roma!

  • Onko majoituspaikassa Una Location Da Sogno !villa Moderna Con Piscina Sul Mare,a Due Passi Da Roma! uima-allas?

    Kyllä, Una Location Da Sogno !villa Moderna Con Piscina Sul Mare,a Due Passi Da Roma! tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Una Location Da Sogno !villa Moderna Con Piscina Sul Mare,a Due Passi Da Roma!?

    Ei, Una Location Da Sogno !villa Moderna Con Piscina Sul Mare,a Due Passi Da Roma! ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Una Location Da Sogno !villa Moderna Con Piscina Sul Mare,a Due Passi Da Roma! pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Una Location Da Sogno !villa Moderna Con Piscina Sul Mare,a Due Passi Da Roma! tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Una Location Da Sogno !villa Moderna Con Piscina Sul Mare,a Due Passi Da Roma!?

    Lähellä majoituspaikkaa Una Location Da Sogno !villa Moderna Con Piscina Sul Mare,a Due Passi Da Roma! sijaitsevat nähtävyydet ovat Stazione Termini, Trastevere, Colosseum, Fontana di Trevi, Piazza di Spagna, Aeroporto Leonardo da Vinci di Fiumicino, Pantheon, Villa Borghese.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Una Location Da Sogno !villa Moderna Con Piscina Sul Mare,a Due Passi Da Roma! on?

    Majoituspaikan Una Location Da Sogno !villa Moderna Con Piscina Sul Mare,a Due Passi Da Roma! peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.