Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Two Maisonettes Very Close To The Sea In The Area Of Koundouros (Koundouros, Kreikka)

Koko talo/asunto Two Maisonettes Very Close To The Sea In The Area Of Koundouros (Koundouros, Kreikka)

Two Maisonettes Very Close To The Sea In The Area Of Koundouros

Kaksi maisonettea hyvin lähellä merta Koundourosin alueella Kea, joka tunnetaan myös nimellä Tzia, on yksi Ateenan lähimmistä saarista. Lavrion satamasta saarelle kulkee päivässä kolme tai neljä lauttaa päivässä. Koska saarella on vähän hotelleja, yksityistalot vuokrataan pääosin kesäkuukausien aikana.Kaksi maisonettea ovat hyvin lähellä merta, portaat merelle, Kondouroksen alueella, lähellä tunnettuja tuulimyllyjä. Koundourosilla on useita kauniita hiekkarantoja, joista toisessa on vesiurheilumahdollisuuksia, kuten vesiskootterit, vesihiihto jne.,Jokaisessa maisonettessa on olohuone, ruokailutila ja avokeittiö. Heillä on myös kaksi makuuhuonetta, molemmissa parivuode, toisessa kaksi erillistä vuodetta ja kylpyhuone suihkulla.Olohuoneiden ulkopuolella on suuret parvekkeet, joissa on grillausmahdollisuus, joissa voi istua ja nauttia upeasta merinäkymästä sekä uskomattomista auringonlaskuista samalla lasillisen viiniä. Talojen takana on terassi, jossa on 2 ruokailutilaa, joka on ihanteellinen niille, jotka haluavat päästä pois kuumasta kesäauringosta. Mukavuudet: Uuni, liesi, jääkaappi, vedenkeitin, suodatinkahvinkeitin, leivänpaahdin, mehunkeitin, silitysrauta ja -lauta, liinavaatteet ja pyyhkeet, taulutelevisio, internet, kirjoja, pysäköinti, BBQ, ilmastointi yhdessä makuuhuoneessa, hyttysverhot Joillakin ikkunoissa, takka, ruokasali sisätiloissa 5-6 henkilölle, ulkoruokailu 8 hengelle, istuimet 6 hengelle, 2 aurinkotuoleja.Kiinteistöllä on 2 rekisteröintinumero: 00000377237 ja 0000377190

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Pyykinpesukone
  4. Concierge-palvelu
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Televisio
  3. Vedenkeitin
  4. Ilmastointi
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Two Maisonettes Very Close To The Sea In The Area Of Koundouros

  • Onko majoituspaikassa Two Maisonettes Very Close To The Sea In The Area Of Koundouros uima-allas?

    Ei, Two Maisonettes Very Close To The Sea In The Area Of Koundouros ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Two Maisonettes Very Close To The Sea In The Area Of Koundouros?

    Kyllä, Two Maisonettes Very Close To The Sea In The Area Of Koundouros noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Two Maisonettes Very Close To The Sea In The Area Of Koundouros pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Two Maisonettes Very Close To The Sea In The Area Of Koundouros tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Two Maisonettes Very Close To The Sea In The Area Of Koundouros?

    Lähellä majoituspaikkaa Two Maisonettes Very Close To The Sea In The Area Of Koundouros sijaitsevat nähtävyydet ovat Ateenan lentokenttä, Lavrio Port, Saronida, Lagonisi, Porto Rafti, Naousa, Sounio Bay, Palaia Fokaia.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Two Maisonettes Very Close To The Sea In The Area Of Koundouros on?

    Majoituspaikan Two Maisonettes Very Close To The Sea In The Area Of Koundouros peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.