Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Traditional House In Corfu - A/c, Free Wi-fi, Flat Tv And Parking Spc (Korfu, Kreikka)

Koko talo/asunto Traditional House In Corfu - A/c, Free Wi-fi, Flat Tv And Parking Spc (Korfu, Kreikka)

Traditional House In Corfu - A/c, Free Wi-fi, Flat Tv And Parking Spc

Perinteinen talo Kouramadesissa, Korfu Perinteinen talo Kouramadesin kylässä lähellä tunnettujen Aghios Gordisin, Peleka-Kontogialosin, Yialiskarin ja Glyfadan rantoja, 8 km päässä vanhastakaupungista, lentokentältä, satamasta ja 4 km päässä Achilleionin palatsista. Äskettäin uusittu tarjoamaan kaikki mukavuudet miellyttävään oleskeluun. Se mahtuu 3 henkilöä tilavissa huoneissa vähintään 3 yötä ja tarjoaa kaikki kodinkoneet. SijaintiKouramades on värikäs perinteinen kylä. Sijainti tarjoaa ihanteellisen tukikohdan saaren tutkimiseen. Parhaat rannat ovat vain 4 km tai 8 minuutin päässä. “Aghios Gordis”, “Pelekas”, “Kontogialos”, “Yialiskari” ja “Glyfada” lähellä. Kylä on 8 km (13 min) päässä Korfun vanhastakaupungista, lentokentältä ja satamasta, 2 km päässä Acqualandista, Balkanin suurimmasta vesipuistosta ja melkein 4 km päässä Achilleionin palatsista. Siinä on leipomo, taverna ja minimarkkinat. Hyvin lähellä on myös apteekkia, tavernoita, kalakevernoita, pizzaa, pikaruokaa ja muita ravintoloita. Niille, jotka haluavat kävellä luonnollisessa ympäristössä, ainutlaatuiset oliivipuupuut tarjoavat erinomaisen valinnan rentoutumiseen. Bussiliikenne vanhaan kaupunkiin ja rantoihin on melko tyydyttävä.TaloTila on yksi päämakuuhuone, jossa on king-size-vuode (2,20X1,60), olohuone, jossa on vuodesohva (2,00X0,90). Molemmissa huoneissa on kaapit ja laatikot vaatteille. Se tarjoaa täysin varustetun keittiön ruokailutila, jääkaappi, leivänpaahdin, kahvinkeitin (NESPRESSO-järjestelmä-espressokone), suuren kylpyhuoneen, jossa on vaatteiden pesukone, sähköpölynimurin, ruokakomeroesineet, hiustenkuivaajan, silitysrauta ja -lauta, myös litteän näyttö-TV, ilmastointi ja ilmainen Wi-Fi.Kauniilla etupihalla voit nauttia varhaisesta aamiaisesta ennen päivittäisiä retkiäsi saarelle tai illallista viiniköynnöksen pergolan (paikallisen murreen pergulia) alla aivan kuin kotoperäinen. Se tarjoaa runsaasti pysäköintitilaa vain muutaman metrin päässä talosta.Ei ole liioittelua sanoa, että kaiken kaikkiaan sinut kiehtoo talon ilmapiiri, jonka luovat vanhat huonekalujen kunnostaminen ja tässä talossa asuneen ja maalatun “Pappou” (isoisän) Dimitris Chytirisin hienot öljymaalaukset. yksi suosituimmista Korfun taiteilijoista. Viestintä vierailijoiden kanssaAsumme Ateenassa, mutta taloudenhoitaja Michalis asuu samassa kylässä ja hän voi tarjota päivittäin neuvoja ja suosituksia aina tarvittaessa.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Suihku
  2. Televisio
  3. Ilmastointi
  4. Wi-Fi
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Traditional House In Corfu - A/c, Free Wi-fi, Flat Tv And Parking Spc

  • Onko majoituspaikassa Traditional House In Corfu - A/c, Free Wi-fi, Flat Tv And Parking Spc uima-allas?

    Ei, Traditional House In Corfu - A/c, Free Wi-fi, Flat Tv And Parking Spc ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Traditional House In Corfu - A/c, Free Wi-fi, Flat Tv And Parking Spc?

    Ei, Traditional House In Corfu - A/c, Free Wi-fi, Flat Tv And Parking Spc ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Traditional House In Corfu - A/c, Free Wi-fi, Flat Tv And Parking Spc pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Traditional House In Corfu - A/c, Free Wi-fi, Flat Tv And Parking Spc tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Traditional House In Corfu - A/c, Free Wi-fi, Flat Tv And Parking Spc?

    Lähellä majoituspaikkaa Traditional House In Corfu - A/c, Free Wi-fi, Flat Tv And Parking Spc sijaitsevat nähtävyydet ovat Ksamil Islands, Corfu International Airport, Corfu port, Glyfada Beach, Butrint, Igoumenitsa, Palea Poli Kerkyras, Syvota.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Traditional House In Corfu - A/c, Free Wi-fi, Flat Tv And Parking Spc on?

    Majoituspaikan Traditional House In Corfu - A/c, Free Wi-fi, Flat Tv And Parking Spc peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.