Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto This Beautiful House Is Just 800 Meters From The Picturesque Harbor Of Ermioni. (Ermioni, Kreikka)

Koko talo/asunto This Beautiful House Is Just 800 Meters From The Picturesque Harbor Of Ermioni. (Ermioni, Kreikka)

This Beautiful House Is Just 800 Meters From The Picturesque Harbor Of Ermioni.

Tämä kaunis talo on vain 800 metrin päässä viehättävästä Ermionin satamasta. Tämä vuonna 1920 rakennettu Spilian tai Krothin alueelle Ermionissa ja kunnostettu kokonaan vuonna 2018, tämä lämmin talo piilottaa perustuksissaan, tuulensa ja piha-alueillaan, upeita kuvia menneisyydestä.Luonnon kauneus ja ainutlaatuinen vieraanvaraisuus luovat pienen maanpäällisen paratiisin. Rakastat sitä, koska se muistuttaa sinulle lapsuuden vuosia kylässä, mutta myös koska aika kuluu, jotta voit nauttia joka hetkestä. Samanaikaisesti modernit mukavuudet ja tekniikan saatavuus saavat sinut tuntemaan olonsa intiimiksi.Tilava takkahuone toivottaa sinut tervetulleeksi taloon, sisustettu mukavilla huonekaluilla ja täysin varustetulla keittiöllä. Takka on missä isoäiti Vitsa istui levätäkseen maatalouden töistä ja huusi sitten Mr. Charalambos palata sodasta.Kivinen vanha puulämmitteinen uuni, joka keitti perheen leipää ja ruokia, kehitettiin mielikuvituksellisesti loistavalla lasitaivaalla ja ikkunalla talon puutarhassa, ja siitä tuli lämmin paikka rentoutua nojatuolissa lukemalla suosikkikirjasi ja laskemalla tähdet.Kahden makuuhuoneen huoneiston viehättävä yksinkertaisuus ja maiseman rauhallisuus viehättävät vierailijaa ensimmäisestä hetkestä lähtien. Täältä aika tulee toiseksi ulottuvuudeksi. On todennäköisempää, että heräät aamulla naapurimaiden mustelmien mustelmilta ja lintujen tikittämisestä.Pihalla mennessä kuva viehätää sinua. Kukkivat kukat, vihreät puut ja granaattiomenaklusterin lopussa näet upean Ermionin amfiteatterin panoraamassa.Tällä kauniilla pihalla voit rentoutua perheen ja ystävien kanssa ja nauttia kahvia, juomaa tai ateriaasi luonnossa ja lähellä olevan tilan kotieläimiä.Vuodenajasta riippuen, voit seurata sitrushedelmien, oliivien ja granaattiomenien viljelyä ja satoa, jotka ovat paikallisia tuotteita, uida alueen kristallinkirkasillä merillä ja käydä lähellä olevissa nähtävyyksissä.Päivän aikana voi tehdä päivittäisen retken meritaksilla Hydraan (Metohin kautta, 25 minuuttia autolla) tai Spetsesiin (Costaan kautta 20 minuuttia autolla). Porto Heli on vain 20 minuutin ajomatkan päässä. Ihanteellisen sijaintinsa ansiosta se sopii päivittäisiin retkille Nafplioniin, Mycenaean ja Porosiin.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Lämmitys
  4. Ilmastointi

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa This Beautiful House Is Just 800 Meters From The Picturesque Harbor Of Ermioni.

  • Onko majoituspaikassa This Beautiful House Is Just 800 Meters From The Picturesque Harbor Of Ermioni. uima-allas?

    Ei, This Beautiful House Is Just 800 Meters From The Picturesque Harbor Of Ermioni. ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa This Beautiful House Is Just 800 Meters From The Picturesque Harbor Of Ermioni.?

    Ei, This Beautiful House Is Just 800 Meters From The Picturesque Harbor Of Ermioni. ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa This Beautiful House Is Just 800 Meters From The Picturesque Harbor Of Ermioni. pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, This Beautiful House Is Just 800 Meters From The Picturesque Harbor Of Ermioni. tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa This Beautiful House Is Just 800 Meters From The Picturesque Harbor Of Ermioni.?

    Lähellä majoituspaikkaa This Beautiful House Is Just 800 Meters From The Picturesque Harbor Of Ermioni. sijaitsevat nähtävyydet ovat Aegina Port, Agia Marina, Waterpark, Inslet Koronisi, Porto Cheli Airport, Asini, Costa, Traditional Settlement of Poros.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa This Beautiful House Is Just 800 Meters From The Picturesque Harbor Of Ermioni. on?

    Majoituspaikan This Beautiful House Is Just 800 Meters From The Picturesque Harbor Of Ermioni. peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.