Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Stunning Mid Century Modern House In Wooded Neighborhood Close To Dc (Rockville, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Stunning Mid Century Modern House In Wooded Neighborhood Close To Dc (Rockville, Amerikan Yhdysvallat)

Stunning Mid Century Modern House In Wooded Neighborhood Close To Dc

Upea vuosisadan puolivälissä sijaitseva moderni talo metsäisellä alueella lähellä DC: tä Tämä upea kunnostettu ja laajennettu kahden makuuhuoneen / kahden kylpyhuoneen vuosisadan puolivälissä moderni koti, jossa on erittäin gourmet-keittiö ja isäntäkylpyläsviitti, sijaitsee rauhallisessa puistomaisessa ympäristössä vain 6 mailin päässä Washington DC: n rajasta ja 4. 5 mailin päässä Bethesdan keskustan ravintolat ja kaupat.Talo mahtuu mukavasti 4 aikuista. Toimistotila voidaan järjestää 2 lapselle tai viidelle aikuiselle.Talo on suunnitellut Charles M. Goodman, Washingtonin tärkein asuinalueen modernisti-arkkitehti 1950-70 -luvun alkupuolella, sisältää Baltimoren ja Brasilian kirsikkapuulattiat kierrätettyä tiiliä, ja se on sisustettu kauniilla kokoelmalla vuosisadan puolivälin moderneja kuvioita. Huippuluokan avoimessa modernissa keittiössä, jossa on huippuluokan katot, on keskimmäinen keittosaari, jossa on 8 istumapaikkaa, näkymä puutarhaan, Viking professional 6-polttimen malli ja kiertoilmauuni, huippuluokan Poggenpohl -kaapit, Silestone-työtasot ja Bosch-astianpesukone. . Makuuhuoneen sviitissä on queen-vuode, kaapeli-tv ja vierekkäiset yhteydet runsasan kylpylämäiseen kylpyhuoneeseen, mukaan lukien lasinen suljettu höyry-kylpyamme 6-jalkaisella penkillä, 6'-3 ': n upotettu kylpyamme ja säännöllinen sekä käsisuihku. Toisessa makuuhuoneessa on myös queen-vuode. Keittiöön on kytketty myös suuri tila, jota voidaan käyttää ylimääräisiin vierashuoneisiin; tilassa on vuosisadan puolivälissä moderni sohva, joka muuttuu queen-size-patjaksi. Koko asuinpaikan näkymät näkyvät puutarhoihin, joissa on lampi ja vesiputous. Vahvistamalla tätä jo luonnossa koettua luonnollista yhteyttä käyttämällä vapaita, avoimia, ulospäin suuntautuvia tiloja, joissa on korkeat katot ja ikkunaseinät, jotka mahdollistavat runsaasti luonnollista valoa, talo on sijoitettu kohti hiljaisen umpikujan loppua, jota rajoittavat kummankin kirkon kampukset sivut ja 21. 1 hehtaarin kokoinen Wheaton Claridge Park.Lähetä ystävällisesti huomautus saatavuudesta ennen varauksen tekemistä. Otathan huomioon, että tämä on yhden perheen asunto rauhallisella alueella. Ei tupakointia kiitos. Emme salli koiria (lemmikkimaksu), mutta ei kissoja. Naapurimme ovat riittävän ystävällisiä hyväksyäkseen Century Century Modern -harrastajien tulon, joten vähiten mitä voidaan tehdä on jättää lemmikkijäte pihalle. Vieraat menettävät 100 dollarin vakuuden, jos naapurit valittavat asiasta.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Kylpylä
Esteettömyys
  1. Esteettömyys
  2. Esteetön pysäköintialue
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Televisio
  3. Ilmastointi
  4. Wi-Fi

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Stunning Mid Century Modern House In Wooded Neighborhood Close To Dc

  • Onko majoituspaikassa Stunning Mid Century Modern House In Wooded Neighborhood Close To Dc uima-allas?

    Ei, Stunning Mid Century Modern House In Wooded Neighborhood Close To Dc ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Stunning Mid Century Modern House In Wooded Neighborhood Close To Dc?

    Kyllä, Stunning Mid Century Modern House In Wooded Neighborhood Close To Dc noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Stunning Mid Century Modern House In Wooded Neighborhood Close To Dc pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Stunning Mid Century Modern House In Wooded Neighborhood Close To Dc tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Stunning Mid Century Modern House In Wooded Neighborhood Close To Dc?

    Lähellä majoituspaikkaa Stunning Mid Century Modern House In Wooded Neighborhood Close To Dc sijaitsevat nähtävyydet ovat United States Navy Memorial, Capitol Hill, Washington Dullesin lentokenttä, Valkoinen talo, Georgetown, National Mall, United States National Arboretum, Walter E Washington Convention Center.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Stunning Mid Century Modern House In Wooded Neighborhood Close To Dc on?

    Majoituspaikan Stunning Mid Century Modern House In Wooded Neighborhood Close To Dc peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.