Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Studio W Kitchenette In Owner Occupied Beacon Hill Townhouse (Boston, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Studio W Kitchenette In Owner Occupied Beacon Hill Townhouse (Boston, Amerikan Yhdysvallat)

Studio W Kitchenette In Owner Occupied Beacon Hill Townhouse

Studio w keittokomero omistuksessa käytössä Beacon Hill Townhouse Tämä täysin kalustettu yksiö sijaitsee 1860-luvulla, omistuksessa oleva kaupunkitalossa, joka sijaitsee Beacon Hillin historiallisella alueella. Se on smack dab Bostonin keskustassa, vain kahden korttelin päässä Bostonin yleiselle ja julkiselle puutarhalle ja yhtä kaukana Charles River Esplanadelta. Studio on omistettu lyhytaikaisille vuokrauksille i. e. kaapit ja muut ovat tyhjiä, mutta keittovälineet ja liinavaatteet ovat täydellisiä. Se on hämmästyttävän hiljainen huone ja myös aurinkoinen. Kaksi portaita, katso kuva.Sinun on vain muutaman askeleen päässä Charles St.in Beacon Hillin tärkeimmästä ostoskadusta, jossa on erinomaisia ​​Zagat-luokituksia (ja kustannuksia), putiikkeja, taidegallerioita, korumyymälöitä, lahjatavaraliikkeitä, leipomoita, kahviloita , pienet ruokakaupat, pesulapalvelut, kenkäkorjaus, kukkakaupat, suklaa / pähkinäkauppa ja niin edelleen. On koko ruoka puolellakymmenellä kilometrin päähän, kaksi pientä boutique-ruokakauppaa Charles Streetilla, enemmän kahviloita kuin kahvia (kaksi Starbucksia, yksi DD, Peets ja useita erinomaisia ​​indiejä), hyvin varusteltu huumekauppa ystävällisellä palvelulla ja rautakaupalla (USA: n Best-palkinnon saakka) yhtä ystävällisellä palvelulla ja monipuolisilla tarvikkeilla. Back Bay on lähellä, jossa on enemmän kuin tarpeeksi paikkoja viettää paljon rahaa. Nyt kun olet kävellyt koko päivän, voit löytää päivän kylpylä / jooga-luokat kadun toisella puolella! Onko vielä energiaa? Mene Charles-joen varrelle, napata pyörä sopivasta pyöräilypaikasta, kajakki Charlesilla tai talvella luistelu yhteisellä.Bostonin erinomainen metrojärjestelmä, MBTA tunnetaan helvetti nimellä T. Vähemmän kuin kymmenen minuutin rauhassa kävellä Red Linein MGH / Charles St T -asemalla tai julkisen puutarhan kautta vihreään linjaan Arlington St T -asemalle ja sekä Orange- että Blue-linjat ovat yhtä arvokkaita kuin jalka. Sana: sijainti.Studio on pienikokoinen, kuten useimmat Beacon Hill -huoneistot, mutta niissä on kaikki tarvittavat mukavuudet, kuten oleskelutila ja ruoanlaitto. Suihku mittaa 30 'X 30'. Yksi vieras Etelä-Amerikasta oli sitä mieltä, että se oli hyvin pieni, kun taas seuraava vieras, NYC: stä, ei pitänyt sitä. Toivottavasti sinulle on 'vain oikea'.Koska tämä asunto on omistettu henkilökohtaisille vieraille ja lyhytaikaisten vuokrien löydät kaappi tyhjä. Ei tarvitse työntää henkilökohtaisia ​​asioitani! Keittiönurkkaus ja kylpyhuone on varustettu kaikella mitä tarvitset. Siellä on: WiFi; TV kaapelilla; huoneen ilmastointilaite; kahvinkeittimet; vapaa lainauskirjasto; kova puulattiat, itämaiset matot; valokuvia ja maalauksia sekä muita koristeita, jotta sinusta tuntuu olosi kotoisaksi.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Savuttomia huoneita
  2. Ilmainen Wi-Fi
  3. Koko talo/asunto
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Televisio
  2. Hiustenkuivaaja
  3. Lämmitys
  4. Ilmastointi
Hotellin ominaisuudet
  1. Vain aikuisille

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Studio W Kitchenette In Owner Occupied Beacon Hill Townhouse

  • Onko majoituspaikassa Studio W Kitchenette In Owner Occupied Beacon Hill Townhouse uima-allas?

    Ei, Studio W Kitchenette In Owner Occupied Beacon Hill Townhouse ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Studio W Kitchenette In Owner Occupied Beacon Hill Townhouse?

    Ei, Studio W Kitchenette In Owner Occupied Beacon Hill Townhouse ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Studio W Kitchenette In Owner Occupied Beacon Hill Townhouse pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Studio W Kitchenette In Owner Occupied Beacon Hill Townhouse ei tarjoa pysäköintiä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Studio W Kitchenette In Owner Occupied Beacon Hill Townhouse?

    Lähellä majoituspaikkaa Studio W Kitchenette In Owner Occupied Beacon Hill Townhouse sijaitsevat nähtävyydet ovat Loganin lentokenttä, TD Banknorth Garden, Fenway Park, Boston Convention and Exhibition Center, Back Bay Station, Harvardin yliopisto, Back Bay, Downtown.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Studio W Kitchenette In Owner Occupied Beacon Hill Townhouse on?

    Majoituspaikan Studio W Kitchenette In Owner Occupied Beacon Hill Townhouse peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.