Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Stone Villa Olga shared pool & seaview, 3bedrooms, BBQ (Ano Vouves, Kreikka)

Koko talo/asunto Stone Villa Olga shared pool & seaview, 3bedrooms, BBQ (Ano Vouves, Kreikka)

Stone Villa Olga shared pool & seaview, 3bedrooms, BBQ

Stone Villa Olga uima-allas ja merinäköala, 3bedrooms, BBQ Kuinka yöpyä ihastellessamme Stone Villa Olga aivan Kreeta-maiseman, meren ja luonteen takia. Aivan Astratigos kylässä, lähellä Afrata ominaista ja kaunista rantaa, rentoutua, mukavia rantoja, mukavuutta, luontoa, merinäköala ja uima-allas (Villa on itsenäinen, mutta jakaa allas ja muut 3 huvilat monimutkainen, ja ulkopuolella omaisuutta. Vain 5 minuutin ajomatkan päässä hotellista, josta löydät herkullisen perinteisen tavernan ja ravintoloita sekä rantabaareja. Astratigos on strateginen ja mukava paikka päästä kuuluisimmista ja kauniista Kreetan rannoista kuten Balos, Falasarna ja Elafonissi valtatie. Hanian lentokenttä on noin 45 km: n päässä Kiinasta ja Hanian kaupunki on upealla vanhalla satamillaan noin 33 kmVilla on tilava, aurinkoinen, mukava, täydellinen ja todella paras valinta perheille, pariskunnille, nuorille ja erittäin sopiva lapsille. Sinulla on koko tilaa noin 140 m2. Villa on täysi talo, jossa on keittiö, jääkaappi, uuni ja mikroaaltouuni. Viihtyisässä olohuoneessa on mukava vuodesohva, satelliitti-tv ja täysin varustettu huone. Huoneistossa on 3 yhden hengen makuuhuonetta, toisessa parivuode ja kaksi muuta makuuhuonetta, joissa on 3 erillistä vuodetta. Kaikki kolme makuuhuonetta ovat täysin ilmastoituja. Myös 2 kylpyhuonetta + pesukone ovat läsnä omaisuutta, joten voit taata kaikki tarvittavat mukavuudet suurille ryhmille.Pinnasänky on myös saatavilla tarvittaessa. Talvikuukausina huoneet ovat keskitetysti lämmitettyjä. Ilmainen WiFi ja pyyhkeet.Suuri plus huvila Kaunis näkymä merelle parvekkeelta ensimmäisessä kerroksessa Kaunis näkymä merelle parvekkeelta ensimmäisessä kerroksessa ja ulkoalue, jossa voi olla fantastinen illallinen ulkopuolellaYläkerrassa on aurinkotuoleja, suihkut, sateenvarjot. Myös ilmainen, yksityinen ja turvallinen pysäköinti on mahdollista vain hotellin edessäKerro vain minulle. Voin mielellään tarjota sinulle ylimääräisen palvelun, kuten autonvuokrauksen, lentokenttäkuljetuksen, veneen vuokrauksen. Jos tarvitset ravintola / aktiviteettisuosituksia, kysy vain, ja osoitamme sinut oikeaan suuntaanTupakoitsijat ovat tervetulleita, mutta sinun on käytettävä takapihaa. Jos sinulla on lemmikkejä, ole hyvä ja mainitse ne viestissäsi ja näen, voimmekaan majoittua. Olemme melko joustavia sisäänkirjautumisen yhteydessä Lähetä minulle viesti ja vastaan ​​aina puolen päivän aikana (yleensä aikaisemmin.) Haluamme olla sinä.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Pyykinpesukone
  4. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Televisio
  3. Ilmastointi
  4. Wi-Fi

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Stone Villa Olga shared pool & seaview, 3bedrooms, BBQ

  • Onko majoituspaikassa Stone Villa Olga shared pool & seaview, 3bedrooms, BBQ uima-allas?

    Ei, Stone Villa Olga shared pool & seaview, 3bedrooms, BBQ ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Stone Villa Olga shared pool & seaview, 3bedrooms, BBQ?

    Kyllä, Stone Villa Olga shared pool & seaview, 3bedrooms, BBQ noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Stone Villa Olga shared pool & seaview, 3bedrooms, BBQ pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Stone Villa Olga shared pool & seaview, 3bedrooms, BBQ tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Stone Villa Olga shared pool & seaview, 3bedrooms, BBQ?

    Lähellä majoituspaikkaa Stone Villa Olga shared pool & seaview, 3bedrooms, BBQ sijaitsevat nähtävyydet ovat Nea Chora - The beach of Chania, Chania Old Town, Agii Apostoli, Chania International Airport, Chanian satama, Elafonissi, Almyrida, Platanias beach.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Stone Villa Olga shared pool & seaview, 3bedrooms, BBQ on?

    Majoituspaikan Stone Villa Olga shared pool & seaview, 3bedrooms, BBQ peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.