Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Spectacular Kezar Lake Property On Eastern Shore Of Upper Bay;white Mtn Sunsets (Waterford, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Spectacular Kezar Lake Property On Eastern Shore Of Upper Bay;white Mtn Sunsets (Waterford, Amerikan Yhdysvallat)

Spectacular Kezar Lake Property On Eastern Shore Of Upper Bay;white Mtn Sunsets

Spectacular Kezar-järven kiinteistö yläkerran itärannalla; valkoiset Mtn-auringonlaskut “Hilamayna” on ihana Adirondack-tyylisen järven talo, joka sijaitsee 2 ½ yksityisellä hehtaarilla Kezar-järven Ylä-lahden halutuimmalla itärannalla. Avoimesta kannasta, turvatarkasta kuistilta ja makuuhuoneesta on upeat näkymät länteen järven yli päin auringonlaskuihin Valkoisten vuorten yli, Baldface-alueelta kaukana Speckled Mountain -alueen ulkopuolelle. Kiinteistö tarjoaa epätavallisen yhdistelmän yksityisyyttä, mutta silti helpon pääsyn Rte 5: een kätevien ostos-, ruokailu- ja päiväretkien tekemistä varten.Vyöruusurakennus rakennettiin vuonna 2011 ja se koostuu pääosasta, joka nukkuu seitsemän, ja paritaloista, joka nukkuu kaksi. Pääosassa on iso avokeittiö, ruokailutila ja olohuone, jossa on puuhella. Makuuhuoneessa ranskalainen ovi kannelle on päällikkö kylpyamme suihkulla ja kylpyammeella. Kaksi suurta avointa parvea yläkerrassa tarjoavat kolmelle nukkumista erillisillä vuoteilla, ja omat puolikkaat ovat heti portaiden juurella. Portaikkojen alaosassa on oma makuuhuone ja kylpyamme, jossa on oma sisäänkäynti ulkona. Tilavaan ja ilmavaan majataloon pääsee katetun tuulenradan kautta päärakennuksesta. Siinä on queen-size-vuode ja täysi kylpyamme suihkulla. Siellä on myös maalaismainen kerrostalo, jossa ei ole vesijohtoa ja joka nukkuu kaksi, ja se sijaitsee puolivälissä järvelle .. Kiinteistö laskee jyrkästi metsien ja kauniin niittyjen läpi 335 jalkaa yksityiseen rantaviivaan. Talon sijainti noin 90 jalkaa järven yläpuolella tarjoaa upeat näkymät ja tervetulleita erotteluun järvenrannan vilskeestä. Rannalla on uimaportaikkoilla varustettu telakka ja erillinen oleskelu- / uima-alue Adirondack-tuolilla pienempien lasten asteittaiseksi pääsyä järvelle. Kaksi kajakkia tarjotaan. Telakan kiinnitys voidaan käyttää pienelle veneelle, joka voidaan käynnistää kätevästi läheisellä julkisilla luiskeilla.Mukavuuksiin kuuluu WiFi, täysin varustettu keittiö, jossa mikroaaltouuni, kahvinkeitin ja astianpesukone. Pesukone ja kuivaaja ovat myös mukana.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Lämmitys
  3. Ilmastointi
  4. Wi-Fi
Liikuntamahdollisuudet
  1. Tenniskenttä

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Spectacular Kezar Lake Property On Eastern Shore Of Upper Bay;white Mtn Sunsets

  • Onko majoituspaikassa Spectacular Kezar Lake Property On Eastern Shore Of Upper Bay;white Mtn Sunsets uima-allas?

    Ei, Spectacular Kezar Lake Property On Eastern Shore Of Upper Bay;white Mtn Sunsets ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Spectacular Kezar Lake Property On Eastern Shore Of Upper Bay;white Mtn Sunsets?

    Kyllä, Spectacular Kezar Lake Property On Eastern Shore Of Upper Bay;white Mtn Sunsets noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Spectacular Kezar Lake Property On Eastern Shore Of Upper Bay;white Mtn Sunsets pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Spectacular Kezar Lake Property On Eastern Shore Of Upper Bay;white Mtn Sunsets tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Spectacular Kezar Lake Property On Eastern Shore Of Upper Bay;white Mtn Sunsets?

    Lähellä majoituspaikkaa Spectacular Kezar Lake Property On Eastern Shore Of Upper Bay;white Mtn Sunsets sijaitsevat nähtävyydet ovat Shawnee Peak, Black Mountain, Mount Washington Cog Railway, Cranmore Mountain-Conway, Cranmore Mountain Resort, Sunday River, Eastern Slopes Regional Airport, North Conway Scenic Railroad.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Spectacular Kezar Lake Property On Eastern Shore Of Upper Bay;white Mtn Sunsets on?

    Majoituspaikan Spectacular Kezar Lake Property On Eastern Shore Of Upper Bay;white Mtn Sunsets peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.