Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Spacious Villa With A Beautiful Garden, Private Pool On The Beach Of Cala Llenya (Santa Eulalia de Riuprimer, Espanja)

Koko talo/asunto Spacious Villa With A Beautiful Garden, Private Pool On The Beach Of Cala Llenya (Santa Eulalia de Riuprimer, Espanja)

Spacious Villa With A Beautiful Garden, Private Pool On The Beach Of Cala Llenya

Tilava huvila, kauniilla puutarhalla, oma uima-allas Cala Llenyan rannalla Casa Redonda pyöreä talo. Tämä on nimen tämän mahtava ominaisuuden La Joya kaupungistuminen Cala Llenya yläpuolella San Carlos. Ainutlaatuisella paikalla Cala Llenyan rannalla, Ibizan itärannikolla. Talon omaperäinen arkkitehtuuri yllättää suurikokoisilla huoneilla, kuten suurella kupolilla ja parvilaisella laajennuksella, sillä avokeittiö, ruokailutila ja chill-out sulautuvat saumattomasti yhteen.Paikallisten taiteilijoiden maalaukset antavat yksittäisille huoneille yksilöllisen tunnelman. Casa Redonda yhdistää arabialaisen arkkitehtuurin kupoliin ja pyöreisiin huoneisiin sekä ibizan-tyylin luonnonkivien ja sabinapuun kanssa muodostaen harmonisen yksikön. Sisäänkäynnin kautta pääset 60m2 kupoliin viihtyisällä sohvasaarella ja kaakeliuunilla.Korkeat lasiovet tarjoavat näkymät kauniille Välimeren puutarhaan, joka ympäröi koko kiinteistöä. Sieltä se menee vasemmalle takkahuoneeseen, jossa on viihtyisä oleskelualue, ja kahden hengen huoneeseen, kylpyhuone, jossa suihku. Oikealla on toinen kylpyhuone suihkulla. Kierreportaat vievät yläkerran galleriaan. Tässä on vielä kaksi kahden hengen makuuhuonetta ja suihkuhuone. Myös rotundan oikealla puolella on talon uudempi osa, jossa on avoin oleskelu-, keitto- ja ruokailutila (75m2).Keittiö on täysin varustettu moderneilla sähkölaitteilla. Tätä seuraa viinikellari ja kodinhoitohuone. Kierreportaat johtavat neljänteen makuuhuoneeseen, jossa on oma suihkuhuone. Kahdeksan avautuvaa kaksisirkkaista ovea nostaa kokonaan rajan sisäpuolen ja suuren uima-altaan terassin välillä. Allasterassia ympäröi hyvin hoidettu puutarha, jossa on erilaisia Välimeren kasveja, eikä sitä voida nähdä ulkopuolelta. Kaasugrilli on saatavana viihtyisille grillausmahdollisuuksille. Syö maalaismaisella puupöydällä. Portaikko johtaa suoraan rannalle. Kaikissa huoneissa on ilmastointi ja joissain on TV. Vuodenajan ulkopuolella talo voidaan lämmittää ilmastoinnilla.Talvella lattialämmitys ja laattakaappi, joka voidaan polttaa ulkopuolelta, takaavat mukavuuden.Takkahuone kutsuu sinut halailemaan avotulella. Lasten varusteet (pinnasänky, syöttötuoli) on tietysti saatavana pyynnöstä.Myös pienet koirat ovat tervetulleita (jos hyvin käyttäytyvät :-))). Pyydä myös etukäteen täältä. Cala Llenya -rannalla on kioski, jossa on välipaloja. 10 minuutissa voit kävellä Cala Novan rannalle, jossa on erilaisia ravintoloita jokaiseen makuun. Kauden aikana avaa pieni supermarket pienille ostoille kaupungistumisessa. Lisää kauppoja, putiikkeja ja pubeja löytyy läheiseltä hipiläisestä San Carlos -kylästä.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Ulkouima-allas
  4. Kasino
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Tiskikone
  3. Televisio
  4. Hiustenkuivaaja

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Spacious Villa With A Beautiful Garden, Private Pool On The Beach Of Cala Llenya

  • Onko majoituspaikassa Spacious Villa With A Beautiful Garden, Private Pool On The Beach Of Cala Llenya uima-allas?

    Kyllä, Spacious Villa With A Beautiful Garden, Private Pool On The Beach Of Cala Llenya tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Spacious Villa With A Beautiful Garden, Private Pool On The Beach Of Cala Llenya?

    Kyllä, Spacious Villa With A Beautiful Garden, Private Pool On The Beach Of Cala Llenya noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Spacious Villa With A Beautiful Garden, Private Pool On The Beach Of Cala Llenya pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Spacious Villa With A Beautiful Garden, Private Pool On The Beach Of Cala Llenya tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Spacious Villa With A Beautiful Garden, Private Pool On The Beach Of Cala Llenya?

    Lähellä majoituspaikkaa Spacious Villa With A Beautiful Garden, Private Pool On The Beach Of Cala Llenya sijaitsevat nähtävyydet ovat Circuit de Catalunya, Aeropuerto de Girona-Costa Brava, Vic, Platja d'Ocata, Terrassa, Sant Cugat Centre Comercial, Monestir de Sant Cugat, Oscar.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Spacious Villa With A Beautiful Garden, Private Pool On The Beach Of Cala Llenya on?

    Majoituspaikan Spacious Villa With A Beautiful Garden, Private Pool On The Beach Of Cala Llenya peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.