Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Spacious Dog-friendly Home W/ Renovated Kitchen & Bathrooms (Islip, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Spacious Dog-friendly Home W/ Renovated Kitchen & Bathrooms (Islip, Amerikan Yhdysvallat)

Spacious Dog-friendly Home W/ Renovated Kitchen & Bathrooms

UUSI LUETTELO! Tilava koiraystävällinen koti, jossa on remontoitu keittiö ja kylpyhuone 26 DunewayKalenterimme päivitetään reaaliaikaisesti ja meidän yöpymiset näytetään tarkasti. Syötä haluamasi päivämäärät ja klikkaa 'Varaa nyt!'Tämä suuri hiljattain remontoitu Seaview-koti on ihanteellinen rentouttavalle perhelomalle. Nauti laajat näkymät Suuri Etelä-lahdelle avoimesta suuresta huoneesta ja yläkerroksista. Hiljattain remontoidussa keittiössä on valkoiset kaapit, kvartsi-työtasot ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut laitteet. Kaksi kylpyhuonetta olivat molemmat vain uudelleen. On maanpinnan kannella ja ulkosuihku. Talo on täysin ilmastoitu mukavuutesi vuoksi. Olohuone, ruokailutila, keittiö, makuuhuone ja toinen täysi kylpyhuone sijaitsevat toisessa kerroksessa, ja toinen kylpyhuone ja neljä ylimääräistä makuuhuonetta sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa. Talo on täysin varustettu kaikella, mitä tarvitset vierailullesi mukaan lukien DirecTV, WiFi, BBQ, kaksi polkupyörää, rantatuoleja ja vaunu. Liinavaatteet, pyyhkeet, astiat, lasitavarat, kattilat ja pannut sekä astiat ovat kaikki saatavilla. Mikä on lähistöllä:Tämä koti sijaitsee merinäköalalla, erittäin toivottavalla perheystävällisellä yhteisöllä, jossa on henkivartioituja rantoja, tenniskenttiä, koripallokenttää, baseball-kenttää, lahden rantaa, leikkikenttää ja lastenallas. Seaview tarjoaa suoran lauttaliikenteen Bay Shoresta, gourmet-markkinoista, viinikaupasta ja kasvien kaupasta. Tiedettävä:Tämä koti on saatavilla vain lautallaTämä koti on 30-vuotias vähimmäisikäraja, eikä yhtään ryhmää ole sallittua (vain perheille)Ilmainen WiFiKoiraystävällinen lisämaksustaTähän kotiin on tiukkoja hyviä naapurimaita ja melua koskevia sääntöjä, joita ei ole sallittu milloin tahansaTätä kiinteistöä hallinnoi Real Real Estate Broker -yhtiö Susan Scanlon, jolla on Vacasa New York, LLCSinun on otettava yhteyttä, jos haluat lisätä varaukseen useamman kuin yhden koiran, jos se on sallittua. 20 dollaria per koira, per yö. Jos lemmikkieläimet ovat sallittuja, ensimmäisen koiran maksu sisällytetään lueteltuun kokonaiskustannukseen.Pysäköinti Huomautuksia: Lauttaterminaalissa on maksullinen parkkipaikka, jonka avulla voit jättää autosi - suosittelemme, että sallit ylimääräisen ajan matka-aikana.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Lemmikit sallittu
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Koko talo/asunto
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Televisio
  4. Hiustenkuivaaja
Liikuntamahdollisuudet
  1. Tenniskenttä

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Spacious Dog-friendly Home W/ Renovated Kitchen & Bathrooms

  • Onko majoituspaikassa Spacious Dog-friendly Home W/ Renovated Kitchen & Bathrooms uima-allas?

    Ei, Spacious Dog-friendly Home W/ Renovated Kitchen & Bathrooms ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Spacious Dog-friendly Home W/ Renovated Kitchen & Bathrooms?

    Kyllä, Spacious Dog-friendly Home W/ Renovated Kitchen & Bathrooms noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Spacious Dog-friendly Home W/ Renovated Kitchen & Bathrooms pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Spacious Dog-friendly Home W/ Renovated Kitchen & Bathrooms ei tarjoa pysäköintiä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Spacious Dog-friendly Home W/ Renovated Kitchen & Bathrooms?

    Lähellä majoituspaikkaa Spacious Dog-friendly Home W/ Renovated Kitchen & Bathrooms sijaitsevat nähtävyydet ovat Fire Island, Floral Park, Long Island MacArthur Airport, Tanger Outlets Deer Park, Republic Airport, Walt Whitman Mall, Brookhaven Airport, Brookville.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Spacious Dog-friendly Home W/ Renovated Kitchen & Bathrooms on?

    Majoituspaikan Spacious Dog-friendly Home W/ Renovated Kitchen & Bathrooms peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.