Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Spacious, dog-friendly cabin w/ private hot tub plus creek & mountain views (Idyllwild, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Spacious, dog-friendly cabin w/ private hot tub plus creek & mountain views (Idyllwild, Amerikan Yhdysvallat)

Spacious, dog-friendly cabin w/ private hot tub plus creek & mountain views

Tilava, koiraystävällinen mökki w / oma kylpytynnyri sekä puro ja vuoristomaisemat Strawberry Creek CabinKalenterimme päivitetään reaaliaikaisesti ja meidän yöpymiset näytetään tarkasti. Syötä haluamasi päivämäärät ja klikkaa 'Varaa nyt!'Tämä koiraystävällinen mökki sijaitsee vain muutaman metrin päässä Strawberry Creek -vuodesta, ja siinä on oma poreallas ja perheystävälliset mukavuudet seuraavalle lomallesi kauniiden San Jacinto -vuorojen keskelle. Olitpa tutustumassa valtion puistoihin, menemällä ulos yhdestä lähistöllä olevista järvistä tai osallistumalla kansainväliseen elokuvajuhliin, nauti kaikesta tästä vuokrauksesta.Käy Idyllwildin luontokeskuksessa viiden meripeninkulman päässä mökistä, jossa voit lyödä polkuja jalka-, pyöräily- tai ratsastus- tai rentoutua mäntyjen keskellä ja nauttia piknik-lounasta. Jos haluat viettää aikaa vedessä, tutustu viehättäväyn Fulmor-järvelle, 12 mailia luoteeseen tai Hemet-j��rvelle, vain 10. 5 mailia etelään. Ja jos haluat ostaa tai tarttua purenta syömään, Idyllwildin sydän on vain kahden mailin päässä ulko-ovesi.Tämä tilava kaksitasoinen mökki on täydellinen perhejuhliin tai loma-iltaan. Se tarjoaa ilmaisen WiFi-yhteyden, jonka avulla voit suunnitella päivät ja taulutelevisio Netflix-suoratoistolla, jos haluat katsella suosikkisessasi tai elokuvia. Jos sää ei ole yhteistyössä, lämmitä itseäsi takkatulilla tai pelata joitakin tarjotuista lautapeleistä ruokasalissa. Lämpimällä säällä koota ulkona suurella kalustetulla kannella ja heittää muutamia hampareita kaasugrilliin. Tai liukua yksityiseen kylpytynnyriisi ja nauti rentouttavasta liotuksesta tähtien alla. Perhekoirat ovat myös tervetulleita tulemaan mukaan ylimääräiseen yöpymiseen.Miksi odottaa? Varaa tämä viehättävä mökki seuraavaa perhelomaa varten!* Aktiiviset turvakamerat sijaitsevat kodin ulkopuolella etuovesta ja kehästä. Aktiiviset turvakamerat sijaitsevat kodin ulkopuolella takapihalle päin  allas ja patio. Omistajat kääntävät kamerat päälle, kun koti on vapaa.Sinun on otettava meihin yhteyttä, jos haluat lisätä varauksen useampaan kuin yhteen koiraan. 20 dollaria per koira, per yö. Jos lemmikkieläimet ovat sallittuja, ensimmäisen koiran maksu sisällytetään lueteltuun kokonaiskustannukseen.Pysäköinti Huomautuksia: Ajotieltä on hyvin kapea. 2 autoa max

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Kylpyläpalvelut
  1. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Tiskikone
  3. Kylpyamme (pyydettäessä)
  4. Televisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Spacious, dog-friendly cabin w/ private hot tub plus creek & mountain views

  • Onko majoituspaikassa Spacious, dog-friendly cabin w/ private hot tub plus creek & mountain views uima-allas?

    Kyllä, Spacious, dog-friendly cabin w/ private hot tub plus creek & mountain views tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Spacious, dog-friendly cabin w/ private hot tub plus creek & mountain views?

    Kyllä, Spacious, dog-friendly cabin w/ private hot tub plus creek & mountain views noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Spacious, dog-friendly cabin w/ private hot tub plus creek & mountain views pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Spacious, dog-friendly cabin w/ private hot tub plus creek & mountain views tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Spacious, dog-friendly cabin w/ private hot tub plus creek & mountain views?
  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Spacious, dog-friendly cabin w/ private hot tub plus creek & mountain views on?

    Majoituspaikan Spacious, dog-friendly cabin w/ private hot tub plus creek & mountain views peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.