Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Spacious And Top Equipped Apartment, Ideal For 2, Aircon + Optical Fiber Wi-Fi (Sóller, Espanja)

Koko talo/asunto Spacious And Top Equipped Apartment, Ideal For 2, Aircon + Optical Fiber Wi-Fi (Sóller, Espanja)

Spacious And Top Equipped Apartment, Ideal For 2, Aircon + Optical Fiber Wi-Fi

Tilava ja hyvin varusteltu huoneisto, sopii erinomaisesti kahdelle, Aircon + optinen kuitu Wi-Fi Erinomainen avoin huoneistohotelli tarjoaa tuoreen remontoidun majoituksen, ihanteellinen 2 hengelle.Ilmastointi, internet Wi-Fi (optinen kuitu), DVD-soitin ja tv kansainvälisillä kanavilla.Se tarjoaa upeat merinäköalat, ja sen ihanteellisella paikalla sijaitsevat ja hyvin varustetut uudet laminaattipuulattiat, iso suihkukaappi, täysin varustettu keittiö - pesukone, astianpesukone, Nespresso-kahvinkeitin ja paljon muuta - sekä täysin uusi makuuhuone juuri ostetulla uudella sängyllä, paksu mukava patjaSijaitsee toisella rivillä, jossa voit nauttia hiljaisuudesta ja pysäköintialueesta, mutta olet edelleen lyhyen kävelymatkan päässä mereltä, rannalta ja ravintoloista.Kattotuuletin makuuhuoneessa.Turvallisuusominaisuudet - sammuttimet ja huopa -Turvallinen arvoesineilleTuore ja laadukas liinavaatteet ja pyyhkeet. Tarjoamme myös rantapyyhkeet (1 per henkilö)Tarvitsemme tarvittaessa vauvansänkyä ja syöttötuolin, kysy vainTilava kylpyhuone on juuri uusittu ja siinä on iso suihkukaappaus (leveys 75 cm x 1,75 cm). On hiustenkuivaaja. Vesi, jossa hyvä paine.Moderni keittiö, jossa kaikki mukavuudet, myös astianpesukone ja pesukone.Elegantti ja comfortbale olohuone, josta u nauttia upea näkymä satamaan.Ilmainen internet-wifi optinen kuituSijaitsee etuoikeutetulla alueella Mallorcalla, jossa voit nauttia vuoristo- ja meriaktiviteeteista. Hiljaisella ja turvallisella alueella, jossa pysäköinti kadulla on helppoa ja ilmaista. Sen muutaman minuutin kävelymatkan päässä satamasta ja rannasta, josta löydät kaikki mukavuudet, parhaat ravintolat tuoretta kalaa ...Rakennus itsessään on hyvin viileä, ja meidän 3 suuret ikkunat oleskelutilassa nautit upea merinäköala ja raikas suolainen merituuli. Windows on kaksinkertaiset ikkunat tarjoavat täydelliseen eristykseen.Olisimme iloisia voidessamme tavata sinut saapuessasi, opastaa sinut aptm. ja selitä alueesta, antamalla sinulle parhaat vinkit. Auton vuokraus ei ole välttämätöntä, mutta jos haluat vuokrata sen, pysäköinti lähellä kohdetta on helppoa ja ilmaista.Jos päätät saapua taksilla, olemme iloisia voidessamme järjestää paikallinen kuljettaja kerätä sinua lentokentällä ja vie sinut suoraan APTM.Huoneisto on hyvin varusteltu ja kaikki vieraat ovat nauttineet paljon.Tapaamme sinut saapuessasi ja mukana voit omaisuutta, tietenkin yrittää auttaa mahdollisimman paljon.Haluamme voit nauttia lomasta meidän asunto ja se on puhdas, raikas ja optimaalisissa olosuhteissa loman.Oletko valmis tulemaan ja nauttimaan?Lisätiedot :Aptm on hyvin eristetty kaksoislasilla.Pitkän aikavälin vuokraajat harkita.Olemme iloisia voidessamme järjestää lentokenttäkuljetuksia

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Ilmainen Wi-Fi
  3. Koko talo/asunto
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Televisio
  2. Ilmastointi
  3. Kahvinkeitin

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Spacious And Top Equipped Apartment, Ideal For 2, Aircon + Optical Fiber Wi-Fi

  • Onko majoituspaikassa Spacious And Top Equipped Apartment, Ideal For 2, Aircon + Optical Fiber Wi-Fi uima-allas?

    Ei, Spacious And Top Equipped Apartment, Ideal For 2, Aircon + Optical Fiber Wi-Fi ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Spacious And Top Equipped Apartment, Ideal For 2, Aircon + Optical Fiber Wi-Fi?

    Ei, Spacious And Top Equipped Apartment, Ideal For 2, Aircon + Optical Fiber Wi-Fi ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Spacious And Top Equipped Apartment, Ideal For 2, Aircon + Optical Fiber Wi-Fi pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Spacious And Top Equipped Apartment, Ideal For 2, Aircon + Optical Fiber Wi-Fi ei tarjoa pysäköintiä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Spacious And Top Equipped Apartment, Ideal For 2, Aircon + Optical Fiber Wi-Fi?

    Lähellä majoituspaikkaa Spacious And Top Equipped Apartment, Ideal For 2, Aircon + Optical Fiber Wi-Fi sijaitsevat nähtävyydet ovat Palma de Mallorcan lentokenttä, Can Pastilla, Port de Pollença, Cala Major, Port de Alcudia, Puerto de Port de Soller, Port de Palma de Mallorca, El Terreno.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Spacious And Top Equipped Apartment, Ideal For 2, Aircon + Optical Fiber Wi-Fi on?

    Majoituspaikan Spacious And Top Equipped Apartment, Ideal For 2, Aircon + Optical Fiber Wi-Fi peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.