Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Spacious And Stylish Apartment In The District Of Sankt Peter-Ording Bad Incl. Wireless Internet Access (Sankt Peter-Ording, Saksa)

Koko talo/asunto Spacious And Stylish Apartment In The District Of Sankt Peter-Ording Bad Incl. Wireless Internet Access (Sankt Peter-Ording, Saksa)

Spacious And Stylish Apartment In The District Of Sankt Peter-Ording Bad Incl. Wireless Internet Access

tilava ja tyylikäs asunto alueella Sankt Peter-Ording Bad incl. fi Noin 90 neliömetrin asunto merivalot Villa Annan talossa tarjoavat tarpeeksi tilaa jopa viidelle henkilölle. Pienessä huoneessa on kaksi sänkyä, joissa on yöpöytä ja vaatekaappi. Suuressa makuuhuoneessa on suunnittelijalaatikkojoustava sänky, jossa on iso vaatekaappi ja suora pääsy parvekkeelle. Voit nyt käyttää myös ilmaista WiFi-palveluamme. Parvekkeelle pääsee sekä makuuhuoneesta että olohuoneesta. Tilavassa ja valoisassa olohuoneessa on mukavat istuimet, moderni 40 tuuman televisio, USB-liitäntä ja Phillips-stereojärjestelmä. Tarjoamme nyt Wii-pelikonsolin saatavana useilla peleillä ja lisävarusteilla.Keittiöön kuuluu myös ruokasali saranoidulla luukulla. Olohuoneessa on myös kaksi parveketta etelään ja itään. Parvekkeet kutsuvat sinut rauhassa aamiaiseen tai romanttiseen auringonlaskuun. Huoneiston 37 keittiö on täysin varustettu. Se tarjoaa ruokailutilan. Siinä on myös astianpesukone, uuni, liesi, mikroaaltouuni ja kaikki mitä sydämesi haluaa. Tilavassa kylpyhuoneessa on sekä suihku että kylpyamme, jossa voit rentoutua pitkän kävelymatkan jälkeen rannalla. Villa Annassa on myös mahdollisuus käyttää pesukonetta ja kuivaajaa pientä 3 € maksua vastaan. Pesulakori on valmis sinulle kylpyhuoneessa.Maanalainen pysäköintitila kuuluu huoneistoon.15 € / henkilö voi varata pyykkipaketin. Villa Anna sijaitsee St. Peter-Ording, Bad-alueella. Talossa on kotiteatteri, kaksi ravintolaa, jotka tarjoavat herkullisen aamiaisen, muodikas putiikki ja solarium. Kurärzte, Kurmittelhaus, wellness-keskus, kuntosali, Dünen-Therme, rantakatu, uusi laituri, spa-puisto ja ostosmahdollisuudet ovat välittömässä läheisyydessä.Ranta on hyvin lähellä ja sinne pääsee kävelykadun kauniin laiturin kautta. Promenadilla on useita ravintoloita, jokaiselle makuun on jotain! Illalla voit katsella auringonlaskua mereen Goschin lähellä sijaitsevassa rantatuolissa mukavalla lasillisella viiniä.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Televisio
  3. Lämmitys
  4. Kaapelitelevisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Spacious And Stylish Apartment In The District Of Sankt Peter-Ording Bad Incl. Wireless Internet Access

  • Onko majoituspaikassa Spacious And Stylish Apartment In The District Of Sankt Peter-Ording Bad Incl. Wireless Internet Access uima-allas?

    Ei, Spacious And Stylish Apartment In The District Of Sankt Peter-Ording Bad Incl. Wireless Internet Access ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Spacious And Stylish Apartment In The District Of Sankt Peter-Ording Bad Incl. Wireless Internet Access?

    Kyllä, Spacious And Stylish Apartment In The District Of Sankt Peter-Ording Bad Incl. Wireless Internet Access noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Spacious And Stylish Apartment In The District Of Sankt Peter-Ording Bad Incl. Wireless Internet Access pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Spacious And Stylish Apartment In The District Of Sankt Peter-Ording Bad Incl. Wireless Internet Access tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Spacious And Stylish Apartment In The District Of Sankt Peter-Ording Bad Incl. Wireless Internet Access?

    Lähellä majoituspaikkaa Spacious And Stylish Apartment In The District Of Sankt Peter-Ording Bad Incl. Wireless Internet Access sijaitsevat nähtävyydet ovat St. Peter-Ording Airport, Duhnen, Oberstadt Helgoland, Helgoländer Düne, Helgoland-Marathon, Wassersportcenter X-H2O, Nordseering Büsum, Husumer Hafentage.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Spacious And Stylish Apartment In The District Of Sankt Peter-Ording Bad Incl. Wireless Internet Access on?

    Majoituspaikan Spacious And Stylish Apartment In The District Of Sankt Peter-Ording Bad Incl. Wireless Internet Access peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.