Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Sleeping Under Thatch In A Modern Holiday Home - Near Szczecin Lagoon (Ahlbeck, Saksa)

Koko talo/asunto Sleeping Under Thatch In A Modern Holiday Home - Near Szczecin Lagoon (Ahlbeck, Saksa)

Sleeping Under Thatch In A Modern Holiday Home - Near Szczecin Lagoon

Nukkuminen teltan alla modernissa loma-asunnossa - lähellä Szczecinin laguunia Nukkua nykyaikaisen loma-asunnon olkikaton alla Szczecinin laguunin lähellä (Stettiner Haff)! Vuonna 2018 talo remontoitiin kokonaan ja uudistettiin yksinomaan luonnonmateriaaleilla. 50 m²: n asuintilaa talossa voi majoittua jopa 4 henkeä. Ovi avautuu suoraan olohuoneeseen, jossa on ruokailutila ja integroitu avokeittiö. Olohuoneessa oleva ulosvedettävä sohva voidaan muuntaa vuodesohvaksi (1. 80x2. 00m). Palveluihin kuuluu suuri taulu-tv, radio, erilaisia pelejä ja kirjoja. Avokeitti��ssä on kaikki tarvittavat laitteet sekä pesukone, jota voit käyttää. Makuuhuoneessa on parivuode (1. 80x2. 00m) ja vaatekaappi. Huomaat, että kylpyhuone on pieni wellness-keidas. Suihkuhytissä on musiikkia, valohoitoa, sademetsäsuihkua, selkä- ja jalkahierontalaitteita täydellistä rentoutumista varten. Pesuallas on ainutlaatuinen luonnonkiveä, ja kylpyhuonekalusteet valmistettiin vanhoista veneistä. Ulkopuolella on useita terasseja, viihtyisä puutarha, puutarhakalusteet, grilli, polkupyörän varastointi ja autokatos. Korjauksen aikana katon korkeus muutettiin noin. 2,05. Tämä tarkoittaa, että talo sopii nyt myös korkeille vieraille. Rannalle on useita vaihtoehtoja, luonnollisesta rannasta, jossa on välipalabaari ja leikkipaikka hiekkarannalle, löydät kaiken lähistöllä. Gegensee am Ahlbecker Seegrund kuuluu Stettiner Haffin luonnonpuistoon. Szczecinin laguuni on ihanteellinen ympärivuotinen lomakohde. Toukokuun lopusta syyskuuhun uiminen on erityisen hauskaa nuorille ja vanhoille. Kaikenlaiset vesiurheilumahdollisuudet kasvavat Stettiner Haffissa, kun kesä päättyy, sieni- ja vaelluskausi alkaa. Huomioithan, että olkikattoisen katon takia uudenvuodenaaton ilotulitus on kielletty.Kiinteistö koostuu useista guesthouseista Loma-asunto sijaitsee samassa kiinteistössä kuin asunnon omistajaUlkoasu: Alakerta: (Olohuone (kahden hengen vuodesohva (180 x 200 cm), TV (litteänäyttö), ruokapöytä (4 henkilöä), takka, radio), avokeittiö (vedenkeitin, leivänpaahdin, liesi) keraaminen), kahvinkeitin, mikroaaltouuni, astianpesukone, jääkaappi (+ pakastin), pesukone), makuuhuone (parivuode (180 x 200 cm)), kylpyhuone (hierova suihku, pesuallas, wc)) autokatos, terassi, puutarha (jaettu muut vieraat, aidattu), puutarhakalusteet, BBQ, pysäköintiNämä kustannukset ovat pakollisia ja veloitetaan paikan päällä. Ne eivät sisälly vuokrahintaan:Loppusiivous; sisältyvätPetivaatteet; EsittääValinnaiset palvelut, jotka voit järjestää sivustolla:Kylpypyyhkeet; Esittää

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Koko talo/asunto
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Televisio
  4. Mikroaaltouuni
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Sleeping Under Thatch In A Modern Holiday Home - Near Szczecin Lagoon

  • Onko majoituspaikassa Sleeping Under Thatch In A Modern Holiday Home - Near Szczecin Lagoon uima-allas?

    Ei, Sleeping Under Thatch In A Modern Holiday Home - Near Szczecin Lagoon ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Sleeping Under Thatch In A Modern Holiday Home - Near Szczecin Lagoon?

    Ei, Sleeping Under Thatch In A Modern Holiday Home - Near Szczecin Lagoon ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Sleeping Under Thatch In A Modern Holiday Home - Near Szczecin Lagoon pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Sleeping Under Thatch In A Modern Holiday Home - Near Szczecin Lagoon tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Sleeping Under Thatch In A Modern Holiday Home - Near Szczecin Lagoon?

    Lähellä majoituspaikkaa Sleeping Under Thatch In A Modern Holiday Home - Near Szczecin Lagoon sijaitsevat nähtävyydet ovat Kana, Międzyzdroje, Ahlbeck An der Seebrücke, Kąpielisko Głębokie, Szczecin Główny, Park Zdrojowy, Plaża Świnoujście, Koserow.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Sleeping Under Thatch In A Modern Holiday Home - Near Szczecin Lagoon on?

    Majoituspaikan Sleeping Under Thatch In A Modern Holiday Home - Near Szczecin Lagoon peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.