Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Self Catering Masía Olivera For 4 People (San Sadurní de Noya, Espanja)

Koko talo/asunto Self Catering Masía Olivera For 4 People (San Sadurní de Noya, Espanja)

Self Catering Masía Olivera For 4 People

Maalaistalo (vuokra) Masia Olivera 4 hengelle MASIA OLIVERA on viininviljelyn matkailukompleksi, joka on täysin integroitu Penedesin maisemaan viinitarhojen ympäröimänä.Koostuu viidestä talosta, täysin euipadasta ja itsenäisistä, maisemoitu alueista ja ihanteellisista ulkotiloista urheilulle, retkeilyyn, rentoutumiseen jne ... mitä haluat.Jokainen talo vuokrataan erikseen, vaikka on useita perheitä tai kaveriporukoita mahdollista vuokrata useita kokonaisuutena.L'Olivera de Baixissa on ruokasali, amerikkalainen keittiö, erittäin tilava, joka sopii täydellisesti jopa 18/20 henkilöä.Tämä talo ja l'Olivera de Dalt jakavat yksityisen puutarhan, jossa on kuisti ja grilli. Ja puutarhakalusteet.Jos olet välillä 5 ja 10, on ihanteellista vuokrata nämä kaksi taloa yhteen, koska tällä tavalla tämä patio on täysin yksityinen. Ja käytät Olivbera de Baixia kokoustesi, aterioiden jne. Kanssa ...Jos olet yli 10, lisäämme L'Olivera Gran, jonka kapasiteetti on vielä 6 henkilöä.Ja jos pääset 20: een, El Celler de l'Olivera täyttää, ok?Lyhyt kuvaus talosta:- L'OLIVERA DE BAIX: Aiemmin tämä maalaistalo oli päivätoimijoiden koti, joka on nykyään kunnostettu matkailua varten. Siinä on suuri olohuone, jossa on tilaa kerätä 18/20 henkilöä, takka ja minikeittiö.Jaa puutarha L'OLIVERA DE DALTin (n. 100 m2 puutarhassa), jossa on kuisti, puutarhakalusteet ja grilli.Ensimmäisessä kerroksessa on kaksi kahden hengen makuuhuonetta ja kylpyhuone.- L'OLIVERA DE DALT: Se on erittäin toimiva huoneisto, kaikki yhdellä tasolla ja maalaistalo L'OLIVERA DE BAIX. Tyypillisesti katalaani tyyli, puiset palkit ja katalaanin maalaistalon huonekalut. Takka ja avokeittiöSiinä on kaksi kahden hengen huonetta.- L'OLIVERA GRAN: tyypillinen katalaani maalaistalo, raitis, luonteeltaan. Viinirypäleiden ja ulkokalusteiden muodossa olevat viinit nauttivat hiljaisista kesäiltoista. Se on täysin varustettu keittiö, astianpesukone, ruokailutila keittiössä ja ensimmäisessä kerroksessa kaksi kahden hengen huonetta ja yksi. - L'OLIVERA PETITA: Huoneistossa on kahden hengen huone ja kahden hengen vuodesohva- EL CELLER DE L'OLIVERA: Tämä on maalaistalon vanha kellari, täysin kunnostettu ja nykyään se on viihtyisä ja maalaistyylinen asunto. Se sijaitsee suoraan vastapäätä yhtä altaista, ja upeat näkymät viinitarhoihin. Se on erittäin tilava ja yksinomainen puutarha-alue, jossa on mäntymetsää ja ruohoa sen ympäristössä. Rustic style, jossa puiset palkit ja katot sekä kiviseinät.Talossa on kaksi kahden hengen makuuhuonetta, joista toisessa kerrossänky.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Televisio
  3. Keittiö
  4. Mikroaaltouuni
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Self Catering Masía Olivera For 4 People

  • Onko majoituspaikassa Self Catering Masía Olivera For 4 People uima-allas?

    Kyllä, Self Catering Masía Olivera For 4 People tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Self Catering Masía Olivera For 4 People?

    Ei, Self Catering Masía Olivera For 4 People ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Self Catering Masía Olivera For 4 People pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Self Catering Masía Olivera For 4 People tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Self Catering Masía Olivera For 4 People?

    Lähellä majoituspaikkaa Self Catering Masía Olivera For 4 People sijaitsevat nähtävyydet ovat Barcelonan lentokenttä, Plaça Catalunya, Rambla de Catalunya, Barceloneta, Barcelonan satama, Camp Nou, Barri Gòtic, Sagrada Familia.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Self Catering Masía Olivera For 4 People on?

    Majoituspaikan Self Catering Masía Olivera For 4 People peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.