Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Seewärterhaus, Unique, Direct Location On The Shore Of Lake Kronenburg (Kerschenbach, Saksa)

Koko talo/asunto Seewärterhaus, Unique, Direct Location On The Shore Of Lake Kronenburg (Kerschenbach, Saksa)

Seewärterhaus, Unique, Direct Location On The Shore Of Lake Kronenburg

Seewärterhaus, ainutlaatuinen, suora sijainti Kronenburg-järven rannalla Ainutlaatuisella paikalla kauniissa Eifelissä, autovapaalla alueella, suoraan Kronenburgin järven rannalla on noin 140 neliömetrin yksinoikeudella oleva lomakoti.Entistä hoitajan taloa tarjotaan lomakodeksi ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Suurimpia vaatimuksia varten talo oli täysin uusi ja nykyaikaisesti sisustettu sinulle ja tarjoaa jopa 8 hengelle parasta mukavuutta lomalla. Mahtuu myös 10 ihmistä pyynnöstä.Olipa vesiurheilu, kalastus, pyöräily, ratsastus, jooga, rullaluistelu, karting, laskuvarjohyppy, kävely järvellä tai rentoutuminen talon sisäisessä saunassa järvinäköalalla - kukaan ei halua lähteä tänne uudestaan.Jotta matkalaukkusi ei kasva liian suureksi, toimitamme sinulle käsi- ja suihkupyyhkeitä, saunapyyhkeitä ja kylpytakit, liinavaatteet, saippuaa ja shampooa, pesuainetta ja huuhteluun tarkoitettuja teippiä. Silitysrauta / -lauta, pesukone / kuivausrumpu ovat saatavilla.Järven puolella on tilava terassi, jossa puutarhakalusteet ja sohva, grilli ja pääsy yksityiselle nurmikolle. Ympäröivä parveke ja terassi on aidattu. Nauti kauniista näkymistä sieltä, kun lapsesi ja lemmikkisi voivat rypyttää ja leikkiä turvallisesti.Lemmikkieläimet ovat erittäin tervetulleita!WiFi ja turvallinen ilmaiseksi!Suuri leikkipaikka, vesileikkipaikka, vesiköysi puutarha, rantalentopallokenttä, Seascholl purjehduskursseilla sekä polkuvene ja soutuvenevuokraus ovat vain muutaman metrin päässä ja osa näillä.Jotta voimme tarjota sinulle uuden kohokohdan, tarjoamme sinulle kaksi Stand Up melontalautaa ilmaiseksi. Tutustu järven hiljaisiin kulmiin ja anna mielesi vaeltaa.Viehättävällä kapeilla kaduilla viehättävä Kronenburgin kylä kutsuu sinut kävelemään.Perheistä vai ryhmistä koostuva, rakkaudella kalustettu lomamökki on ihanteellinen rentouttavalle lomalle kauniissa luonnossa monien mielenkiintoisten retkien avulla.Eifelin ainutlaatuisen lumimaaston takia talomme on ihanteellinen lomakohde jopa talvella. Maastohiihtoon ja hiihtoon on tarjolla lukuisia mahdollisuuksia.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Savuttomia huoneita
  4. Ranta lähellä
Lapsille
  1. Pinnasänky
  2. Leikkipaikka
Kylpyläpalvelut
  1. Hieronta
  2. Sauna
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Televisio
  4. Lämmitys

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Seewärterhaus, Unique, Direct Location On The Shore Of Lake Kronenburg

  • Onko majoituspaikassa Seewärterhaus, Unique, Direct Location On The Shore Of Lake Kronenburg uima-allas?

    Ei, Seewärterhaus, Unique, Direct Location On The Shore Of Lake Kronenburg ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Seewärterhaus, Unique, Direct Location On The Shore Of Lake Kronenburg?

    Ei, Seewärterhaus, Unique, Direct Location On The Shore Of Lake Kronenburg ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Seewärterhaus, Unique, Direct Location On The Shore Of Lake Kronenburg pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Seewärterhaus, Unique, Direct Location On The Shore Of Lake Kronenburg tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Seewärterhaus, Unique, Direct Location On The Shore Of Lake Kronenburg?

    Lähellä majoituspaikkaa Seewärterhaus, Unique, Direct Location On The Shore Of Lake Kronenburg sijaitsevat nähtävyydet ovat Circuit de Spa-Francorchamps, Nürburgring, Cascade, Nürburg, Plopsa Coo, Abtei Himmerod, Naturfreibad Gemündener Maar, Baugnez 44 Historical Center.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Seewärterhaus, Unique, Direct Location On The Shore Of Lake Kronenburg on?

    Majoituspaikan Seewärterhaus, Unique, Direct Location On The Shore Of Lake Kronenburg peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.