Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Samu 1 :) Cozy Apartment For 4 People In Cala Rajada (Cala Ratjada, Espanja)

Koko talo/asunto Samu 1 :) Cozy Apartment For 4 People In Cala Rajada (Cala Ratjada, Espanja)

Samu 1 :) Cozy Apartment For 4 People In Cala Rajada

SAMU 1 :) Huoneisto 4 hengelle Cala Rajadassa Samu 1 on huoneisto, joka sijaitsee Cala Rajadassa, rauhallisella alueella ja vain 300 metrin päässä merestä. Saaren tälle alueelle on ominaista turkoosi. Tämä talo nauttii uima-altaasta ja puutarhasta. Integroidussa ruokasalissa on ilmastointi lämpöpumpulla, ilmainen WiFi ja terassi aamiaiseksi aamulla. Sen keittiössä on liesi ja pöytä, joka toimii työpaikkana herkullisimpien reseptien valmistelussa. Makuuhuoneissa on 2 erillistä vuodetta ja oma kylpyhuone kylpyammeella. Lisäksi toinen terassi mahtuu ja on hieno juttu. Erittäin sopiva ja keskeinen asunto, jossa viettää upea loma auringossa. Samu 1 on huoneisto, joka sijaitsee Cala Rajadassa, rauhallisella alueella ja vain 300 metrin päässä merestä. Saaren tälle alueelle on ominaista turkoosi. Tämä talo nauttii uima-altaasta ja puutarhasta. Integroidussa ruokasalissa on ilmastointi lämpöpumpulla, ilmainen WiFi ja terassi aamiaiseksi aamulla. Sen keittiössä on liesi ja pöytä, joka toimii työpaikkana herkullisimpien reseptien valmistelussa. Makuuhuoneissa on 2 erillistä vuodetta ja oma kylpyhuone kylpyammeella. Lisäksi toinen terassi mahtuu ja on hieno juttu. Erittäin sopiva ja keskeinen asunto, jossa viettää upea loma auringossa.Samu 1 on huoneisto, joka sijaitsee Cala Rajadassa, rauhallisella alueella ja vain 300 metrin päässä merestä. Saaren tälle alueelle on ominaista turkoosi. Tämä talo nauttii uima-altaasta ja puutarhasta. Integroidussa ruokasalissa on ilmastointi lämpöpumpulla, ilmainen WiFi ja terassi aamiaiseksi aamulla. Sen keittiössä on liesi ja pöytä, joka toimii työpaikkana herkullisimpien reseptien valmistelussa. Makuuhuoneissa on 2 erillistä vuodetta ja oma kylpyhuone kylpyammeella. Lisäksi toinen terassi mahtuu ja on hieno juttu. Erittäin sopiva ja keskeinen asunto, jossa viettää upea loma auringossa. Samu 1 on huoneisto, joka sijaitsee Cala Rajadassa, rauhallisella alueella ja vain 300 metrin päässä merestä. Saaren tälle alueelle on ominaista turkoosi. Tämä talo nauttii uima-altaasta ja puutarhasta. Integroidussa ruokasalissa on ilmastointi lämpöpumpulla, ilmainen WiFi ja terassi aamiaiseksi aamulla. Sen keittiössä on liesi ja pöytä, joka toimii työpaikkana herkullisimpien reseptien valmistelussa. Makuuhuoneissa on 2 erillistä vuodetta ja oma kylpyhuone kylpyammeella. Lisäksi toinen terassi mahtuu ja on hieno juttu. Erittäin sopiva ja keskeinen asunto, jossa viettää upea loma auringossa.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Savuttomia huoneita
  2. Pyykinpesukone
  3. Ilmainen Wi-Fi
  4. Koko talo/asunto
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Televisio
  2. Hiustenkuivaaja
  3. Lämmitys
  4. Vedenkeitin

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Samu 1 :) Cozy Apartment For 4 People In Cala Rajada

  • Onko majoituspaikassa Samu 1 :) Cozy Apartment For 4 People In Cala Rajada uima-allas?

    Ei, Samu 1 :) Cozy Apartment For 4 People In Cala Rajada ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Samu 1 :) Cozy Apartment For 4 People In Cala Rajada?

    Ei, Samu 1 :) Cozy Apartment For 4 People In Cala Rajada ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Samu 1 :) Cozy Apartment For 4 People In Cala Rajada pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Samu 1 :) Cozy Apartment For 4 People In Cala Rajada ei tarjoa pysäköintiä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Samu 1 :) Cozy Apartment For 4 People In Cala Rajada?

    Lähellä majoituspaikkaa Samu 1 :) Cozy Apartment For 4 People In Cala Rajada sijaitsevat nähtävyydet ovat Port de Pollença, Port de Alcudia, Platja d'Alcudia, Can Picafort, Porta del Moll - Porta de Xara, Parc Natural de s'Albufera de Mallorca, Cala Pi Formentor, Menorca Cathedral.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Samu 1 :) Cozy Apartment For 4 People In Cala Rajada on?

    Majoituspaikan Samu 1 :) Cozy Apartment For 4 People In Cala Rajada peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.