Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Rentouttava Oceanfront Getaway kerroksessa 2 makuuhuonetta 2 kylpy oma patio (San Diego, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Rentouttava Oceanfront Getaway kerroksessa 2 makuuhuonetta 2 kylpy oma patio (San Diego, Amerikan Yhdysvallat)

Rentouttava Oceanfront Getaway kerroksessa 2 makuuhuonetta 2 kylpy oma patio

Rentouttava Oceanfront Getaway- Pohjakerros 2 sänkyä 2 kylpyhuonetta omalla terassilla KESÄKUU ELOKUU 7 vuokraa vain lauantaista lauantaihinVähintään 4 yötä syyskuu-toukokuuTämä koti ei salli lemmikkieläimiä eikä siinä ole ilmastointia. Sijaitsee North Mission Beach, tämä kahden makuuhuoneen, kahden kylpyhuoneen pohjakerroksen huoneisto on ihanteellinen rentouttavalle San Diegon rannalle. Luo hämmästyttäviä perhemuistoja omassa huoneistossasi valtameren kanssa suoraan tämän kauniin kodin edessä katsomassa aaltoja. Huomaa, että rakennusten kodin omistajayhdistystä kohti enintään 8 henkilöä voi käyttää tiloja milloin tahansa. Sisustus on avoin pohjaratkaisu, jossa on valoisa ja iloinen rannan sisustus. Olohuoneessa on mukavasti kalustettu merinäköala. Patio on suoraan rantatietä pitkin, ruokapöytä ja BBQ-grilli. Keittiö on suuri, josta on näkymät merelle ja moderneille laitteille. Ruokapöydässä on kuusi paikkaa ja keittiötiskissä on kolme paikkaa. Mestari on iso meressä sijaitseva huone, jossa king size-vuode. Ikkunat avautuvat merelle, jotta raikasta meren ilmaa ja rauhoittavia meriääniä. Kaikissa yrityksesi tai seikkailun suunnittelustarpeissa on toimistopöytä ja WIFI. Master-kylpy on rentouttava pyhäkkö, jossa on suuri kylpyamme, kaksoisallas-turhamaisuus ja erillinen suihku. Toisessa makuuhuoneessa on kolme erillistä vuodetta, TV ja Blu-Ray-soitin. Tämä huone sopii erinomaisesti nuorempien perheenjäsenten hengailuun, elokuvien katselemiseen ja rentoutumiseen aurinkoisen Kalifornian päivän päätteeksi. Mission Beach ja Mission Bay lomayhteisöt sijaitsevat San Diegossa keskellä, jotta pääset helposti San Diegon läänin suosituimpiin nähtävyyksiin, kuten SeaWorld, maailmankuulu San Diegon eläintarha, Balboa Park, Seaport Village, La Jolla, Ocean Beach, San Diegon keskusta, Coronado, Del Mar ja paljon muuta.Pysäköinti on rajoitettua Mission Bayn alueella. Varmista, että ajoneuvo sopii nimetyille alueille. Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä. Autotallissa on 1 autopaikka ja 1 ulkotila.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Kylpylä
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Silitysvälineet
  4. Televisio
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Rentouttava Oceanfront Getaway kerroksessa 2 makuuhuonetta 2 kylpy oma patio

  • Onko majoituspaikassa Rentouttava Oceanfront Getaway kerroksessa 2 makuuhuonetta 2 kylpy oma patio uima-allas?

    Ei, Rentouttava Oceanfront Getaway kerroksessa 2 makuuhuonetta 2 kylpy oma patio ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Rentouttava Oceanfront Getaway kerroksessa 2 makuuhuonetta 2 kylpy oma patio?

    Ei, Rentouttava Oceanfront Getaway kerroksessa 2 makuuhuonetta 2 kylpy oma patio ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Rentouttava Oceanfront Getaway kerroksessa 2 makuuhuonetta 2 kylpy oma patio pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Rentouttava Oceanfront Getaway kerroksessa 2 makuuhuonetta 2 kylpy oma patio tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Rentouttava Oceanfront Getaway kerroksessa 2 makuuhuonetta 2 kylpy oma patio?

    Lähellä majoituspaikkaa Rentouttava Oceanfront Getaway kerroksessa 2 makuuhuonetta 2 kylpy oma patio sijaitsevat nähtävyydet ovat San Diego Convention Centre, Pacific Beach, Seaport Village, Gaslamp District, Mission Beach, San Diego International Airport, Mission Bay Park, Port of San Diego.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Rentouttava Oceanfront Getaway kerroksessa 2 makuuhuonetta 2 kylpy oma patio on?

    Majoituspaikan Rentouttava Oceanfront Getaway kerroksessa 2 makuuhuonetta 2 kylpy oma patio peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.