Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Rentoudu tässä ylellisessä remontoidussa tasossa, jossa on poreallas ja hirsipolttimet (Walkerburn, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto Rentoudu tässä ylellisessä remontoidussa tasossa, jossa on poreallas ja hirsipolttimet (Walkerburn, Iso-Britannia)

Rentoudu tässä ylellisessä remontoidussa tasossa, jossa on poreallas ja hirsipolttimet

Rentoudu tässä ylellisessä kunnostetussa asunnossa, jossa on kylpytynnyri ja puu-poltin Tämä on hiljattain remontoitu asunto listatussa rakennuksessa, joka on rakennettu vuonna 1903, ja se sijaitsee rauhallisessa Walkerburn-kylässä, jossa on oma puutarha ja kylpytynnyri, joita käytät loman aikana. Huoneissa on 12 'korkeat katot ja puulämmitteinen oleskelutilassa. Huonekalut ovat kovapuuta ja kaikki taideteokset ovat alkuperäisiä.Maastopyöräilijöille ja golfaajille on puutarhassa Asgardin turvallinen varastotila sekä pesuallas letkulla.Talo on kunnostettu ja kunnostettu uudelleen vuoden 2016 lopulla. Uudessa keittiössä on pesukone / kuivausrumpu, jääkaappipakastin, astianpesukone ja mikroaaltouuni. On kaasu keskuslämmitys tarvittaessa kuumaa vettä.Aulassa on puulämmitteinen puuhella ja 42 tuuman televisio, jossa surround-ääni, Netflix ja Blu-ray-soitin, jossa on valikoima elokuvia ja esityksiä. On myös Chromecast, jos haluat suoratoistaa jotain itse. Puutarhassa on Asgardin turvallinen pyöräkauppa, jossa on tilaa 4 polkupyörälle, golfkentälle tai muulle välineelle. Ulkopuolella on myös korotettu terassi, jossa on sohva-alue, ajastimen sisäänrakennettu valaistus ja festoons. Siellä on tarpeeksi suuri kylpytynnyri kuudelle, jossa on bluetooth-kaiuttimet ja 84 suihkua. Seinällä on paikallisen taiteilijan tekemä suihkuseinämaalaus.Pyyhkeet ja kylpytakit toimitetaan.Sinulla on täysi pääsy asuntoon sekä puutarhan ja kylpytynnyrin yksityiskäyttöön sekä puutarhassa oleva turvallinen Asgard-pyörävaja. Puutarha on kuitenkin ainoa pääsy molemmille asunnoille, joten joudumme joutumaan ajoittain kulkemaan sen läpi. Asun viereisessä asunnossa, joten olen tarvittaessa käytettävissä ja voin vastata kaikkiin kysymyksiin. Olen onnellinen siitä, että vuorovaikutuksessa on niin paljon tai vähän kuin haluat.Walkerburnissa sijaitseva asunto on aivan Innerleithenin erinomaisten maastopyöräreittien vieressä. Tweed-joki kulkee talon edessä, ja paikallisella alueella on erinomainen taimen- ja lohikalastus. Itse kylässä on pieni posti, kahvila ja pari pubia. Se on vain 20 minuutin ajomatka Galashiels tai Peebles ja yksi tunti pohjoiseen Edinburgh. Bussipysäkki on vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja 62 linja-auto kulkee puolen tunnin välein kohti Edinburghia, Peeblesiä, Innerleitheniä ja Galashielsia. Taksit ovat saatavilla, mutta vaativat varauksen.Asunto on vain paikallisten jäsenten palkin yläpuolella. Melua ei kuitenkaan ole paljon, ja he toivottavat vierailijat tervetulleiksi, joten mene vapaasti juomaan.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Kylpylä
Kylpyläpalvelut
  1. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Silitysvälineet
  3. Televisio
  4. Hiustenkuivaaja
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Rentoudu tässä ylellisessä remontoidussa tasossa, jossa on poreallas ja hirsipolttimet

  • Onko majoituspaikassa Rentoudu tässä ylellisessä remontoidussa tasossa, jossa on poreallas ja hirsipolttimet uima-allas?

    Ei, Rentoudu tässä ylellisessä remontoidussa tasossa, jossa on poreallas ja hirsipolttimet ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Rentoudu tässä ylellisessä remontoidussa tasossa, jossa on poreallas ja hirsipolttimet?

    Kyllä, Rentoudu tässä ylellisessä remontoidussa tasossa, jossa on poreallas ja hirsipolttimet noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Rentoudu tässä ylellisessä remontoidussa tasossa, jossa on poreallas ja hirsipolttimet pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Rentoudu tässä ylellisessä remontoidussa tasossa, jossa on poreallas ja hirsipolttimet tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Rentoudu tässä ylellisessä remontoidussa tasossa, jossa on poreallas ja hirsipolttimet?

    Lähellä majoituspaikkaa Rentoudu tässä ylellisessä remontoidussa tasossa, jossa on poreallas ja hirsipolttimet sijaitsevat nähtävyydet ovat Edinburgh Airport, Vanhakaupunki, Edinburghin linna, Edinburgh Waverley Railway Station, Royal Mile, Haymarket, Princes Street, University of Edinburgh.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Rentoudu tässä ylellisessä remontoidussa tasossa, jossa on poreallas ja hirsipolttimet on?

    Majoituspaikan Rentoudu tässä ylellisessä remontoidussa tasossa, jossa on poreallas ja hirsipolttimet peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.