Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Relax In Luxury Near Munich (Rammingen, Saksa)

Koko talo/asunto Relax In Luxury Near Munich (Rammingen, Saksa)

Relax In Luxury Near Munich

Ylellisyys ja rauha Münchenissä Upea, suuri ylellinen huoneisto 500-vuotiaalla entisellä maatilalla maaseudulla - jotain hyvin erikoista. Ylellisyys ja rauhallisuus yhdistettynä täydelliseen Internet-yhteyteen, saunaan ja takkaan 2000sqm: n puutarhassa rauhallisille grillipaikoille.LisätietojaOlohuoneUpouusi kunnostettu, kaunis huoneisto (150 neliömetriä) on todella hyvä. 200 vuotta vanhat palkit, altistuvat muuraukset yhdistettynä uusimpiin kylpyhuoneisiin, laadukkaaseen keittiöön, runsaasti tilaa ja internet (50 MBit)3,5 makuuhuonetta 6-7 hengelle, joissa kaikissa on suuri vaatekaappi. Uusi Nolte-keittiö, jossa on induktio- ja kahvinkeitin (Senseo). Ja jos sen pitäisi olla viileä ulkopuolella kodikas tulipalo liesi auttaa. Kylpyhuoneet ovat moderneja, mukava kylpy romanttiseen kylpyammeeseen kahdelle ja sisäänkäynti, suuri suihku. Pienessä kylpyhuoneessa ei ole vain toista WC: tä, vaan myös ylimääräinen suihku.2000 m²: n puutarha, jossa on vanhoja puita, sauna ja takka, voit rentoutua, grilli ja viihtyisä kokous.Ja paras - Internet (50 Mt) on kaikkialla, myös puutarhassa (WiFi). Niin viihtyisä tuli, se toimii parhaiten kannettavan tietokoneen kanssa. Jos sataa, meillä on Netflix sinulle viihtyisille TV-iltoille.Ihanteellinen:- lapsiperheet- Management Retreat uusille impulsseilleSijainti on ihanteellinen retkille z. B,- lapset skyline-puistossa (2 min.)- Bad Wörishofenille (Sebastian Kneipp kekseli täällä menetelmät) kylpylään / saunaan (5 min.)- Müncheniin kävellä (45 min.)- Retkeilyyn Allgäussa (Breitachklamm jne.)- Füssenin jälkeen Neuschwansteinin linnaan (1 tunti)- Günzburgiin Legolandissatai vain kodikkaassa Baijerin olutpuutarhassa, joka on vinosti vastapäätä. Kun auto pysyy paremmin kuin ...Vinkki vielä - Rammingen on pieni baijerilainen kylä, jossa on vielä paljon maataloutta. Super löytää eläimiä, vasikoita, hevosia ja alpakoja ovat välittömässä läheisyydessä. Haittapuolena - hyvin suorana naapurustona tarkoittaa - joskus sinun ei tarvitse nähdä söpöjä pieniä eläimiä tietääkseen, että he ovat siellä .... ja vuodenajasta riippuen traktorit kiirehtivät päivän aikana.Vieraille pääsyPuutarhassa on mukava jaettu sauna ja tulipalo,- Grillipaikkaa voidaan käyttää / jakaa, puuta,- Sisältää saunan, annamme mielellämme rentoutua ja nauttia tilauksesta.Muita tärkeitä tietojaHuomio - Rammingen on pieni kylä Münchenin ulkopuolella. Tässä ei todellakaan ole juurikaan tapahtuvaa, paitsi pieni maatalous ja muutama erittäin mukava olutpuutarha. Älä odota liikaa - tarvitset auton, siellä on paljon nähtävää lähistöllä.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Kylpylä
Lapsille
  1. Pinnasänky
Kylpyläpalvelut
  1. Sauna
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Televisio
  3. Lämmitys
  4. Vedenkeitin

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Relax In Luxury Near Munich

  • Onko majoituspaikassa Relax In Luxury Near Munich uima-allas?

    Ei, Relax In Luxury Near Munich ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Relax In Luxury Near Munich?

    Kyllä, Relax In Luxury Near Munich noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Relax In Luxury Near Munich pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Relax In Luxury Near Munich tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Relax In Luxury Near Munich?

    Lähellä majoituspaikkaa Relax In Luxury Near Munich sijaitsevat nähtävyydet ovat Hauptbahnhof Augsburg, Airpark Allgäu, Inningen, Augsburg Walkabout, Bahnhof Bad Wörishofen, impuls arena, Rathaus, Antonsviertel.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Relax In Luxury Near Munich on?

    Majoituspaikan Relax In Luxury Near Munich peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.